off-topic

apolimer
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Όταν η Δημοκρατία δε βγάζει το “σωστό” αποτέλεσμα

Δημοσίευσηαπό apolimer » 27 Φεβ 2013, 03:24

piroga έγραψε:
apolimer έγραψε:Α ρε γίγαντα ειλικρινα πιστεύεις ότι έχει προοδεύσει μόνο στην αναγνώριση φωνής? 1:41 ακόμα περιμένω χαχαχα

Στο Mumble δεν μπαίνω. Αν θες να μου πεις κάτι προσωπικά, να σου δώσω ένα Public Κλειδί να κρυπτογραφήσεις το μήνυμα.

Άστο κουράστηκα. Άσε που γα....με και το αρχικό θέμα, αλλά το παρών forum στο οποίο συμμετέχεις χωρίς "κρυπτοαπαιτήσεις" προσωπικής προστασίας
πιστεύεις ειλικρινά ότι τεκμηριώνει την λογική σου, ή έτσι για αντίδραση απαντάς?

piroga

Re: Όταν η Δημοκρατία δε βγάζει το “σωστό” αποτέλεσμα

Δημοσίευσηαπό piroga » 27 Φεβ 2013, 15:17

apolimer έγραψε:
piroga έγραψε:
apolimer έγραψε:Α ρε γίγαντα ειλικρινα πιστεύεις ότι έχει προοδεύσει μόνο στην αναγνώριση φωνής? 1:41 ακόμα περιμένω χαχαχα

Στο Mumble δεν μπαίνω. Αν θες να μου πεις κάτι προσωπικά, να σου δώσω ένα Public Κλειδί να κρυπτογραφήσεις το μήνυμα.

Άστο κουράστηκα. Άσε που γα....με και το αρχικό θέμα, αλλά το παρών forum στο οποίο συμμετέχεις χωρίς "κρυπτοαπαιτήσεις" προσωπικής προστασίας
πιστεύεις ειλικρινά ότι τεκμηριώνει την λογική σου, ή έτσι για αντίδραση απαντάς?

Το πρόσωπό μου το φανερώνω σε αυτούς που λέω καλημέρα. Εδώ δεν είμαστε μια παρέα που συζητάμε στο καναπέ μας, εδώ μας παρακολουθεί και μας καταγράφει ολόκληρο το σύμπαν. Στο ιντερνετ καραδοκεί ο μεγάλος αδελφός. Γιαυτό και κάθε άνθρωπος που έχει στοιχειώδη εγκέφαλο δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά του στοιχεία. Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν ταυτοποιήσουν τον τρόπο γραφής κάποιου, μπορεί να τον αρνηθεί. Γιατί με τον ίδιο λογισμικό με το οποίο αναγνωρίζουν το στυλ γραφής κάποιου, με το ίδιο λογισμικό μπορούν να το μιμηθούν. Την φωνή σου όμως δεν μπορείς να την αρνηθείς, ενώ είναι δύσκολο να κόψουν και να ράψουν προτάσεις από λόγια σου που δεν έχει πει. Γιαυτό και πρόσκληση στο Mumble μόνο κάποιος αφελής ή ύποπτος μπορεί να κάνει.

pav

Re: Ενημέρωση ττου ΣτΜ για την παραίτησή μου

Δημοσίευσηαπό pav » 28 Φεβ 2013, 13:53

ΠΑΟΚ!

piroga

Re: Κόστος Αγίου Φωτός (Ένωση Αθειστών)

Δημοσίευσηαπό piroga » 28 Φεβ 2013, 15:25

Πάλι τα ίδια. Καταπίνετε την κάμηλο! Για το κόστος μεταφοράς των κοινοβουλευτικών φωστήρων πότε θα βγάλετε ανακοίνωση; Πόσο έχουν κοστίσει στο ελληνικό κράτος οι μεταφορές που εξυπηρετούν την θρησκεία του κοινοβουλίου;

Ας μην ξεχνάμε, η άμεση δημοκρατία είναι στις αρχές του πειρατικού, ενώ για την αθεϊα δεν υπάρχει θέση. Εντάξει, καλώς να βγάζετε ανακοινώσεις της ένωσης αθειστών. Ανακοινώσεις της ένωσης αντι-κοινοβουλευτικών που είναι και στις αρχές του κόμματος, γιατί δεν βγάζεται καμιά;

Α να χαθήτε, υποκριτές, ψεύτες και υπηρέτες του συστήματος! :evil:

piroga

Re: Κόστος Αγίου Φωτός (Ένωση Αθειστών)

Δημοσίευσηαπό piroga » 28 Φεβ 2013, 17:45

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!

Πάλι τα ίδια. Καταπίνετε την κάμηλο! Για το κόστος φύλαξης των παοκτζήδων-φωστήρων πότε θα βγάλετε ανακοίνωση; Πόσο έχουν κοστίσει στο ελληνικό κράτος η φύλαξη των αναγκέφαλων για να μην σπάσουν τα κεφάλια τους, που εξυπηρετούν την θρησκεία του ΠΑΟΚ;

Εντάξει, καλώς να βγάζετε ανακοινώσεις της ένωσης αθειστών. Ανακοινώσεις της ένωσης αντι-ποδοσφαιρόφιλων γιατί δεν βγάζετε καμιά; Αν έχετε σκοπό να χτυπάτε την πίστη, να χτυπάτε όλες τις πίστεις και όχι μόνο όσες σας βολεύουν. Α να χαθήτε, υποκριτές, ψεύτες και υπηρέτες του συστήματος!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ! (φυσικά και δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας της παοκάρας, ακόμα και off topic να είναι ;) )

James
Επικοινωνία:

Αποκάλυψη βόμβα

Δημοσίευσηαπό James » 01 Μαρ 2013, 01:48

Υπάρχει περίπτωση να πιστέψει κανείς τά παραπάνω?
Ξαφνικά τα θυμήθηκε ο ανίκανος ? είναι τόσο βλάκας που νομίζει ότι το να δημιουργήσει ένα ψεύτικο κείμενο συζήτησης θα κάτσει κανείς να τα πιστέψει?
Γιά να καταλάβετε πόσο ψεύτικα είναι όλα αυτά σκεφτείτε εμένα και τον Ανέστη και τον Ανδριανό να συνομιλούμε μαζί εκείνη την εποχή!!!!
Επίσης να προβλέπει ο baskin ότι θα μας δωθεί και λάθος διάσταση!!!

ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΗΛΊΘΙΟ ΆΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΕ ΣΠΎΡΟ ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ???
Εχετε καταλάβει τι ζημιά μας έχει κάνει ο Μαριότι? ρε μέχρι και το γκρουπ στο FB διέγραψε και καθόμαστε να ασχολούμαστε μαζί του?

Άντε Γ...θειτε
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

James
Επικοινωνία:

Re: Αποκάλυψη βόμβα

Δημοσίευσηαπό James » 01 Μαρ 2013, 01:55

-mesitiko- έγραψε:Αυτός που το έγραψε πάντως έχει καλή πληροφόρηση,καλύτερη από μένα πάντως,που ξέρει για τα μωρά του petrogazz ? εγώ δεν το ήξερα.Που ξέρει για το γνωστό που έχει ο crisal σε αυτόν που δίνει το χαρτί ? ούτε αυτό το ήξερα.
Πολύ εσωτερική πληροφόρηση έχει ο κατασκευαστής :?:

Είσαι εκτός των άλλων και καθυστερημένος ...
Καταλαβαίνεις τίποτα !
Logs irc από 1/6 Παρασκευή , που εγώ δούλευα από τις 16.00 έως τις 02.00?
Και σου λέω παραπάνω θα μιλάγαμε με τον Ανέστη? είσαι πολυ βλήμα...........
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

piroga

Re: Αποκάλυψη βόμβα

Δημοσίευσηαπό piroga » 01 Μαρ 2013, 13:35

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Κομπειλάδας έγραψε:Τι προτείνεται να κάνουμε ως κόμμα, ΣτΜ;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον προειδοποιήσουμε ότι αν δεν διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών θα πάμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή το αντίστοιχο Γερμανικό όργανο. Επίσης θα γίνει και καταγγελία στο Γερμανικό Κόμμα Πειρατών.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι πολύ σημαντική.

Μια λέξη. Καλά να πάθετε! Σας τα είχαμε πει 3.729.245 φορές. Δεν ακούτε. Αργά η γρήγορα θα συνέβαινε, και θα ξανασυμβεί η διαρροή προσωπικών δεδομένων των πειρατών. Αιτία; Η ανικανότητα της ΙΤ και όλων όσων σχεδιάζουν τις γελοίες δικλείδες ασφαλείας για την προστασία της ανωνυμίας. Τρεχάτε τώρα να ξεφτιλιστήκατε με προσφυγή στην δίωξη, αν είναι δυνατόν να καταφεύγουν εκεί οι πειρατές!!!! Κάντε επιτέλους μια συνάντηση κλειδιών, έλεος πια με την ασχετοσύνη και την ανικανότητα όσων διευθύνουν το κόμμα!

SilindeElendil

Re: Θέλουμε επενδυτές και όχι πειρατές

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 01 Μαρ 2013, 18:04

I am 12 years old and what is this?

Murderer!!!
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Admax

Αποκάλυψη βόμβα από τους "Anonymous"

Δημοσίευσηαπό Admax » 02 Μαρ 2013, 18:16

Akiro.. uparxei alou diagrapse to...
Τελευταία επεξεργασία από 3 και Admax, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση θα πρέπει να φοβάται τους πολίτες!
[img]http://www.speedtest.net/result/872431200.png[/img]

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες