Vassilis Perantzakis έγραψε:. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση.
αυτό θα έπρεπε να γίνει!
Vassilis Perantzakis έγραψε:. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση.
Rainmaker έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση.
αυτό θα έπρεπε να γίνει!
laskaris_vasilis έγραψε:Βρε rain, με κάθε σεβασμό:
Προτείνεις, προφανώς εν τη ρύμη του λόγου (σου), (του εγωπαθούς κατά την εκτίμησή μου) και της ειρωνείας που επίσης επέλεξες, να γίνει το ΠΕΙΡ λέσχη!!!!
Θα σε ρωτήσω ευθέως: ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΒΡΕ "RAIN";
Εκτός και, ο προσδιορισμός "λέσχη" σου φαντάζει "πιασάρικος" και γι` αυτό τον χρησιμοποιείς!! (Τον έχω χρησιμοποιήσει και εγώ αλλά..... για άλλους λόγους).
Προσωπικά, δεν θέλω να μιλήσω εξ` ονόματος κανενός άλλου!
Προσωπικά επίσης, εκτιμώ πως βγάζεις "χολή" που σου περισσεύει (για τους δικούς σου λόγους).
Προσωπικά, τείνω να σε κατατάξω στο μυαλό μου, στα trolls!
Προσωπικά, βαρέθηκα την στάση σου!!!
Vassilis Perantzakis έγραψε:Ρε συ, για μία ακόμα φορά, με ηρεμία, εδώ είμαστε Πειρατές. Δεν πρόκειται να γίνουμε Οικολόγοι ή Δημαρίτες γιατί το θέλει ο ... λαός. Υπάρχουν ήδη Οικολόγοι και Δημαρίτες. Οι θέσεις μας είναι αυτές που αποφασίζουμε οι Πειρατές. Τέρμα τελείωσε και όσο και να κωλοχτυπιέσαι αυτή είναι η αποστολή ενός κόμματος. ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. Ο λαός μπορεί να διαλέγει και να προτείνει ο ίδιος κάνοντας προτάσεις (μέσω δημοκρατικών διαδικασιών) ή δημιουργώντας άλλα κόμματα. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση. Πήγαινε τώρα στο κλειστό Forum του αμεσοδημοκρατικού πειρατικού και φώναζε όσο θες... ΑΑΑΑΑ είναι κλειστό.. ξέχασα...
agelos έγραψε:βασιλη συμφωνώ και θα σου πώ απλά σαν τροφή για σκέψη. για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).
agelos έγραψε:για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).
Πέτρος έγραψε:agelos έγραψε:για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).
Ειλικρινά πες μου τι περιμένεις να σχολιάσει κανείς σε αυτό;
Ο Σεβασμός που λες , κερδίζεται με τον χαρακτήρα!
Δεν μου αρέσει να κατηγορώ, αλλά Εσύ, ο Κάιλορ, ο Μοτσάκος, το Τρολ (τυχαίο; ) και ο Μαριόττι, λυσσάξατε να βλέπετε παντού εχθρούς!
Αν είστε πια τόσο σίγουροι, βγείτε και πείτε: Ξέρετε, ο τάδε, ο τάδε, ο τάδε κι ο τάδε υποσκάπτουν την οντότητα του κόμματος γιατί έκαναν: αυτό κι αυτό.
Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν που είναι ο "οχτρός", αλλά κανένας δεν έχει πει, μου κάνει μεγάλη εντύπωση...
Μόνο για "κλίκες" ακούω, για "λόμπυ" κι ένα σωρό άλλους φαρισαϊσμούς που τελικά αποδείχθηκε πως τα έκαναν εκείνοι που τα έλεγαν!
Επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα που έγιναν και είναι παλαιοκομματικές τακτικές: (αν ξεχνώ κάτι περισσότερο χοντρό συγχωρέστε με)
Απευθείας ανάθεση του Μαριόττι στον Ενγκελς χωρίς έγκριση ΔΕ
Χρήση του ονόματος του κόμματος για εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών(μερικές από αυτές οι παρακάτω)
Συλλογή τροφίμων για απόρους στο όνομα του κόμματος (που δεν λέω, καλή σαν κίνηση, αλλά άλλο πράγμα το κόμμα κι άλλο ο εθελοντισμός)
Λειτουργία συλλόγου που λειτουργούσε για το κόμμα, αλλά για να μάθει κάποιος για την δράση του, έπρεπε να ήταν μέλος (sic)
Η περίφημη ιστοσελίδα υποψήφιου ευρωβουλευτή
και τέλος Δημιουργία νέου κόμματος copy-paste με τη διαφορά ότι στο καινούριο κόμμα καταπατούν την ίδια την αρχή τους
"αποτροπή κάθε είδους Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και αλλού."
Πες μου τώρα, πως να σου εμπνεύσει σεβασμό μια τέτοια χοντράδα...
Τι να σεβαστεί κανείς σε κάποιον που δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του;
Δεν πρόκειται να κατηγορήσω εσένα για κάτι από τα παραπάνω,
απλά στην περίπτωση που χάψεις κι εσύ το δόλωμα, το πολύ πολύ να σε θεωρήσω θύμα όπως θεωρώ και τον Κάιλορ δυστυχώς πλέον.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες