Λυπάμαι δεν μπορώ.... σόρρυ δεν θέλω.
είμαι απών σχεδόν από όλες τις εργασίες από το κόμμα και θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα............
ας το κάνει άλλος.
off-topic
off-topic
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: off-topic
Αιτία: off-topic
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: POSTER για ελληνικοποίηση
@Kailor
Μόνο και μόνο για το "...σόρρυ δεν θέλω" που είπες και τον όρο που έθεσες:
Και εγώ λυπάμαι που δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι τι σημαίνει "συμμετέχω" και εθελοντισμός...
Και εγώ λυπάμαι που δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι τι σημαίνει "συμμετέχω" και εθελοντισμός...

здравствуйте
off-topic
Κομπειλάδας έγραψε:@Kailor
Να γελάσω Σίμο αυτό που λες???
Εάν δεν ξέρω εγώ τι σημαίνει συμμετέχω και εθελοντισμός που τον έχω κάνει τρόπο ζωής. Και ξέρεις εσύ που τώρα σε αυτή την ηλικία μαθαίνεις τι είναι, και μάλιστα είσαι και επιλεκτικός στον εθελοντισμό.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Λυπάμαι που μετατράπηκες σε κατακάθι σαν τους άλλους εδώ μέσα όπως είναι ο Στράτος και ο Διονύσης.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: POSTER για ελληνικοποίηση
@Kailor
Mparmpoutsala, great mparmpoustala, you say!
( Έτσι είναι Kailor εσύ νέος με εμπειρία και κουρασμένος, εγώ παππούς και άπειρος με κεκτημένη ταχύτητα!!
)
Μείνε στην "αναμονή" σου... και καλή ξεκούραση, (ΔΕν) little boy.
Mparmpoutsala, great mparmpoustala, you say!
( Έτσι είναι Kailor εσύ νέος με εμπειρία και κουρασμένος, εγώ παππούς και άπειρος με κεκτημένη ταχύτητα!!

Μείνε στην "αναμονή" σου... και καλή ξεκούραση, (ΔΕν) little boy.
здравствуйте
Re: Ιστορία με 3 λέξεις...
Να πειτε την αλήθεια ότι είσαστε βαλτοί, αυτό να πείτε.
Ξεχάστε το ρεμάλια κατακάθια, εμείς δεν παίζουμε με τους κανόνες σας!
Μόνο αν δεχτείτε όλο τον κόσμο και οποιονδήποτε , σαν ίσο προς ίσο στην διαμόρφωση των κανόνων, θα υπάρξει συναίνεση.
Μόνο αν δεχτείτε όλο τον κόσμο και οποιονδήποτε , σαν ίσο προς ίσο στην διαμόρφωση των κανόνων, θα υπάρξει συναίνεση.
Συνδικάλες και πολιτικοί του κώλου!
Πως το κόμμα θα απαλλαγεί από τους βαλτούς
Υπογράψτε και ενδεχομένως κρυπτογραφήστε την ψήφο σας ή/και τα λόγια σας.
http://www.youtube.com/watch?v=D4TtHKGlBc8
Τα γνωστά βαλτά κατακάθια του πειρατικού, όσο και αν πασχίζουν να σπρώξουν τους πειρατές σε κεντρικά ελεγχόμενες πλατφόρμες για να τους ελέγχουν, είναι ανίσχυρα μπροστά στην κρυπτογραφία.
http://www.youtube.com/watch?v=D4TtHKGlBc8
Τα γνωστά βαλτά κατακάθια του πειρατικού, όσο και αν πασχίζουν να σπρώξουν τους πειρατές σε κεντρικά ελεγχόμενες πλατφόρμες για να τους ελέγχουν, είναι ανίσχυρα μπροστά στην κρυπτογραφία.
Re: Πως βαλτοί διαλύουν κοινότητες και πως αναγνωρίζονται 6
kailor έγραψε:geri έγραψε:Η συνέχεια του ιστορικού αυτού θρεντ εδώ.
Οδηγίες προς ναυτιλομένους. Πως αναγνωρίζονται οι βαλτοί Νο 6.
Και εσύ βαλτός είσαι...
Είναι δυνατόν να προτείνω το WebPG και να είμαι βαλτός;
think!
Re: Πως βαλτοί διαλύουν κοινότητες και πως αναγνωρίζονται 7
Όταν οι βαλτοί βλέπουν ότι αποκαλύπτονται, καταφεύγουν στο σπαμάρισμα για να κρύψουν την πληροφορία που τους εκθέτει μέσα σε τόνους σαβούρας.
Απάντηση σε αυτή την τακτική σπαμαρίσματος των βαλτών είναι η δημοκρατία, και η αξιολόγηση των μηνυμάτων.
Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε κύριοι να σπαμάρετε φτιάχνοντας και το "Πως βαλτοί διαλύουν κοινότητες και πως αναγνωρίζονται 12314".
Οι πειρατές έχουν καταλάβει τον ύπουλο ρόλο σας.
Απάντηση σε αυτή την τακτική σπαμαρίσματος των βαλτών είναι η δημοκρατία, και η αξιολόγηση των μηνυμάτων.
Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε κύριοι να σπαμάρετε φτιάχνοντας και το "Πως βαλτοί διαλύουν κοινότητες και πως αναγνωρίζονται 12314".
Οι πειρατές έχουν καταλάβει τον ύπουλο ρόλο σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες