Αγαπητό troll: Θα προσπαθήσω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά να σου μιλήσω σοβαρά. Αν δεν ακούσεις και το συνεχίσεις, απλά να περιμένεις να σε αγνοώ πλήρως από δω και πέρα:
1) Η πρωτοβουλία πολιτών για το βασικό εισόδημα έγινε μέσω του ECI
2) Το ECI έχει συγκεκριμένους κανόνες και μπορείς να ζητήσεις οτιδήποτε είναι αρμόδια η Ευρωπαϊκή επιτροπή να προτείνει στην Ευρωβουλή
3) Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωβουλή δεν μπορεί να ορίσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόνοια γιατί αυτή ανήκει αποκλειστικά στα κράτη μέλη.
4) Το συγκεκριμένο ECI ζητούσε να γίνει μελέτη από τα μέλη κράτη (αυτό μπορεί να το ζητήσει η επιτροπή) και πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις (ένα ποσό πχ. ήταν 200 ευρώ - μεσοσταθμισμένο, δηλαδή ανάλογα με την χώρα) και σε προτάσεις που θα προέκυπταν από οικονομικές μελέτες.
5) Δεν μπορείς να αγνοήσεις την θεσμική λειτουργία της Ε.Ε. και να κάνεις του κεφαλιού σου. Αν θες κάτι καινούριο πρέπει να χρησιμοποιήσεις την θεσμική διαδικασία για να το φτιάξεις.
Μία συμβούλη: καρφώνεσαι όταν λες τους ανέργους και τους φτωχούς "χαραμοφάηδες". Δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν ποτέ ξανά αρκετές δουλειές για όλους και το επίπεδο γνώσεων που απαιτούν πολλές δουλειές από δω και πέρα δεν επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση εργατικού δυναμικού.
Επαναλαμβάνω: Η ρωτάς σοβαρά πράγματα ή απλά θα επιλέξω να σε αγνοήσω.
Τέλος το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα είναι κάτι άλλο, είναι βήμα προς το Βασικό.
Διάβασε εδώ και πρόσεξε το ύφος σου. Δεν ανέχομαι μαλακίες.
ONTOPIC: Έδωσα τα στοιχεία μου στην Λενιώ Μυριβήλη και θα με πάρει να κανονίσουμε συνάντηση για να μιλήσουμε. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε να μου το πείτε για να της πω πόσα άτομα θα πάμε. Θα είμαι και στο Mumble για να το συζητήσουμε όσες περισσότερες φορές μπορώ.