bidoka έγραψε:-mesitiko- έγραψε:Μέχρι τώρα έλεγες είμαστε 10-20 τώρα συμφωνείς ότι μπορεί να είμαστε και 30 χιλ. αλλά δεν σου αρέσει η "ποιοτική" και η "ηλικιακή" σύνθεση (έχεις τα προσωπικά μας δεδομένα ?).
Και για ποιότητα αν σου αρέσει υπάρχουν πολλά κόμματα "με πχιοτητα" (Σημίτηηηηηηη), Κατσανέβας, Λεβέντης, Πολύδωρας από τα μεγάλα......και Ακης, Παπαγεωργόπουλος, Τσουκαλάς, Καπερνάρος, Μητρόπουλος......από τα μικρά....
Πάνε όπου θες...
Το στοίχημα θα το βάλεις τελικά ? διάλεξε εσύ τι θα χάσω εγώ.....και εγώ τι θα χάσεις εσύ.
Κοίτα, αν είναι να πάρετε ψήφους από όσους θα ψήφιζαν τους παραπάνω που λες, καλώς να κάνετε να τους πάρετε.
Τους πειρατές και τους τίμιους ψηφοφόρους να μην κοροϊδεύετε, αυτό με ενδιαφέρει εμένα.
Διαγράψατε την (άμεση) Δημοκρατία από τις αρχές του κόμματός σας, και καλά κάνατε αφού δεν την πιστεύετε.
Καιρός να βγάλετε και τις άλλες αρχές που δεν τηρήτε. Δηλαδη:ιδιωτικότητα (αφού δεν σέβεστε το δικαίωμα στην ανωνυμ
ελευθερία του λόγου (αφού λογοκρίνετε)
διαφάνεια (αφού κρύβετε τον αριθμό των μελών του κόμματός σας)
Να σταματήσει το δούλεμα δηλαδή στους ψηφοφόρους, να μείνετε με τις τρεις (δηλαδή τις δύο αφού βγάλαμε και την ιδιωτικότητα) αρχές της κουράδας.
Και μετά δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με σας.
Τους ψεύτες είναι που δεν ανέχομαι, thats all.
Τρολλαντώνηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!¡