Edit:σβήνω το

Κομπειλάδας έγραψε:
2) Γραφείο (φυσικός χώρος – έδρα):
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε όροφο, με μηνιαίο συνολικό κόστος 150~200 ευρώ (Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τηλέφωνο, κτλ.)
Ομόφωνα ΝΑΙ
Κομπειλάδας έγραψε:
* Αρνητική διαπίστωση, ο σχετικά μικρός αριθμός συνέδρων. Για την 3μηνη προετοιμασία/ανακοίνωση της διεξαγωγής του 2ου Συνεδρίου μας, τα μέλη δεν φρόντισαν να προετοιμάσουν για την φυσική τους παρουσία εκεί.
psepse έγραψε:theodore, πριν γραφτείς ως μέλος, ενημερώσου για το υπάρχει πίσω από την βιτρίνα αυτού του κόμματος.
τώρα αν θες να γραφτείς, με σκοπό να διώξεις όσους ελέγχουν τα πράγματα εδώ μέσα, και να μετατρέψεις αυτό το κόμμα όπως θα έπρεπε να είναι...καλή τύχη με τα φίδια που θα σε δαγκώσουν.
psepse έγραψε:Φίλε theodore, αν είσαι πραγματικός πειρατής και όχι μαιμού, δεν θέλω καν να σε γνωρίσω.
Παρά μόνο νύχτα, μια μικρή χειραψία να κάνουμε. Ένα κλείσιμο ματιού, και μετά να μην σε ξέρω πια.
psepse έγραψε:Petros έγραψε:psepse έγραψε:Φίλε theodore, αν είσαι πραγματικός πειρατής και όχι μαιμού, δεν θέλω καν να σε γνωρίσω.
Παρά μόνο νύχτα, μια μικρή χειραψία να κάνουμε. Ένα κλείσιμο ματιού, και μετά να μην σε ξέρω πια.
Έχεις μπερδέψει τις έννοιες, αυτό που περιγράφεις είναι μαυραγορίτης όχι πειρατής...
ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι είναι ο πειρατής.
τώρα αν εσύ έχεις πάρει την λέξη πειρατής, και την έχεις γεμίσει με ασφαλτόπανα μέσα, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
όσο και να προσπαθείς όμωςνα αλλάξεις το νόημα στις λέξεις (μια από τα ίδια που κάνεις και με την δημορκατία δηλαδή), δεν θα τα καταφέρεις.
yiannpap έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:yiannpap έγραψε:Για την wikipedia μιλάω. Την έχει κλειδώσει και το username ειναι kalogeropoulos
Αυτό ρωτάω. Το τρολ μας και ο kalogeropoulos είναι το ίδιο πρόσωπο;
ναι
bidoka έγραψε:Υ.Γ.
Να διευκρινίσω ότι φυσικά και διαφωνώ με οποιοδήποτε κλείδωμα, οπουδήποτε αυτό και αν γίνεται, είτε εδώ, είτε στην βικιπέδια, είτε αλλού. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ (σε αντίθεση με σας).
baskin έγραψε:bidoka έγραψε:Υ.Γ.
Να διευκρινίσω ότι φυσικά και διαφωνώ με οποιοδήποτε κλείδωμα, οπουδήποτε αυτό και αν γίνεται, είτε εδώ, είτε στην βικιπέδια, είτε αλλού. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ (σε αντίθεση με σας).
ROFL.![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες