Ποντίκια

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: troll 1

Δημοσίευσηαπό James » 09 Δεκ 2013, 09:26

Άντε γλύψου
Edit:σβήνω το :( μωρη ηλίθια) είναι πρωί ακόμα
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

marmara

Re: Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση 22-12 Κυριακή

Δημοσίευσηαπό marmara » 25 Δεκ 2013, 12:41

Κομπειλάδας έγραψε:

2) Γραφείο (φυσικός χώρος – έδρα):
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε όροφο, με μηνιαίο συνολικό κόστος 150~200 ευρώ (Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τηλέφωνο, κτλ.)
Ομόφωνα ΝΑΙ

και ποιος θα αναλάβει την χρηματοδότηση;
γιατί υπάρχει πάντα και η υποψία ότι η όλη φάση χρηματοδοτείται από τον νότη.
ελπίζω να υπάρχει διαφάνεια σε έσοδα και έξοδα, όπως έκανε ο omissman (εντάξει, έκανε ένα καλό και αυτός, απόλυτα κακό μόνο ο διάολος κάνει)

Κομπειλάδας έγραψε:
* Αρνητική διαπίστωση, ο σχετικά μικρός αριθμός συνέδρων. Για την 3μηνη προετοιμασία/ανακοίνωση της διεξαγωγής του 2ου Συνεδρίου μας, τα μέλη δεν φρόντισαν να προετοιμάσουν για την φυσική τους παρουσία εκεί.

Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Ο κόσμος δεν έρχεται γιατί έχει καταλάβει την κοροϊδία. Έχει καταλάβει ότι είσαστε φιγουρατζήδες, χωρίς πραγματικό αντίκρισμα θεωρίας και πράξης. Εύχομαι με το νέο χρόνο, το κόμμα των πειρατών να έχει τα @@ να κρατήσει έστω και μια από τις αρχές του.

Petros

Re: Συναντήσεις εντός Αθηνών?

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Φεβ 2014, 00:21

Καλώς το τρολλ!

τι έγινε; σου έβαλε το αφεντικό σου το μηνιάτικο για να ρίχνεις λάσπη;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 12 Φεβ 2014, 00:24

psepse έγραψε:theodore, πριν γραφτείς ως μέλος, ενημερώσου για το υπάρχει πίσω από την βιτρίνα αυτού του κόμματος.

τώρα αν θες να γραφτείς, με σκοπό να διώξεις όσους ελέγχουν τα πράγματα εδώ μέσα, και να μετατρέψεις αυτό το κόμμα όπως θα έπρεπε να είναι...καλή τύχη με τα φίδια που θα σε δαγκώσουν.

@theodore. Μολις γνωρισες τον τρελλο του χωριου. Το τρελλοτρολλ. Αλλαζει ονοματα στο φορουμ με ταχυτητα φωτος και γεμιζει σεντονια με τις μ@λ@κιες που λεει. Γραφικοτατος. Εχει καταντησει η μασκωτ του φορουμ. Συντομα θα τον βαρεθεις γιατι λεει συνεχεια τα ιδια.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 12 Φεβ 2014, 00:27

Όπως σε προειδοποίησα τηλεφωνικά.....ανέλαβε δράση το τρολλ μας, μας έχει αναλάβει εργολαβικά. Τώρα λέγετε @psepse (νέο nicname- 2 αναρτήσεις - σημερινή εγγραφή !! όπως στα είπα....)
Αν θες το πιστεύεις.
Πρότεινε του μια συνάντηση και σε αυτόν, ποτέ δεν θα έρθει (στοίχημα ένα καφάσι μπύρες), αντιθέτως είδες πόσα μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σου.
Βγάλε συμπέρασμα μόνος σου.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Voyager-1, έχει επεξεργασθεί 12 φορά/ες συνολικά
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Φεβ 2014, 00:37

psepse έγραψε:Φίλε theodore, αν είσαι πραγματικός πειρατής και όχι μαιμού, δεν θέλω καν να σε γνωρίσω.
Παρά μόνο νύχτα, μια μικρή χειραψία να κάνουμε. Ένα κλείσιμο ματιού, και μετά να μην σε ξέρω πια.

Έχεις μπερδέψει τις έννοιες, αυτό που περιγράφεις είναι μαυραγορίτης όχι πειρατής...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 12 Φεβ 2014, 00:44

psepse έγραψε:
Petros έγραψε:
psepse έγραψε:Φίλε theodore, αν είσαι πραγματικός πειρατής και όχι μαιμού, δεν θέλω καν να σε γνωρίσω.
Παρά μόνο νύχτα, μια μικρή χειραψία να κάνουμε. Ένα κλείσιμο ματιού, και μετά να μην σε ξέρω πια.

Έχεις μπερδέψει τις έννοιες, αυτό που περιγράφεις είναι μαυραγορίτης όχι πειρατής...

ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι είναι ο πειρατής.
τώρα αν εσύ έχεις πάρει την λέξη πειρατής, και την έχεις γεμίσει με ασφαλτόπανα μέσα, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
όσο και να προσπαθείς όμωςνα αλλάξεις το νόημα στις λέξεις (μια από τα ίδια που κάνεις και με την δημορκατία δηλαδή), δεν θα τα καταφέρεις.

Θέλεις να έρθεις να του τα πεις αυτά όσο πίνουμε μπύρες και ανταλλάσουμε ιστορίες για τρολ της μέσης γης ή δεν σε πληρώνουν αρκετά για αυτό;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

bidoka

Σχετικά με το λήμμα του Κόμματος στην wikipedia

Δημοσίευσηαπό bidoka » 18 Φεβ 2014, 00:00

Το παρακάτω μήνυμα μετακινήθηκε από εδώ.

yiannpap έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:
yiannpap έγραψε:Για την wikipedia μιλάω. Την έχει κλειδώσει και το username ειναι kalogeropoulos

Αυτό ρωτάω. Το τρολ μας και ο kalogeropoulos είναι το ίδιο πρόσωπο;

ναι

Καλά , δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια ψέμματα;
Όχι μόνο δεν ντρέπεστε να χαρακτηρίζετε τρολλ όποιον διαφωνεί μαζί σας, αλλά μάλιστα διαβάλλετε και όλους όσους διαφωνούν με σας, ότι και καλά όλοι είναι το ίδιο πρόσωπο!!! Κλασική τακτική των ασφαλτόπανων....

Ο ψεύτης και ο κλέφτης όμως, τον πρώτο χρόνο χαίρεται!

Και εσείς χαιρόσασταν τον πρώτο χρόνο, με τόσα ψέμματα που λεγατε, και καταφέρατε να κοροϊδέψετε 30000 ψηφοφόρους.
Τώρα όμως θα αρχίσετε να κλαίτε, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ σας έχουν καταλάβει.

Υ.Γ.
Να διευκρινίσω ότι φυσικά και διαφωνώ με οποιοδήποτε κλείδωμα, οπουδήποτε αυτό και αν γίνεται, είτε εδώ, είτε στην βικιπέδια, είτε αλλού. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ (σε αντίθεση με σας).

baskin

Re: Σχετικά με το λήμμα του Κόμματος στην wikipedia

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Φεβ 2014, 01:09

bidoka έγραψε:Υ.Γ.
Να διευκρινίσω ότι φυσικά και διαφωνώ με οποιοδήποτε κλείδωμα, οπουδήποτε αυτό και αν γίνεται, είτε εδώ, είτε στην βικιπέδια, είτε αλλού. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ (σε αντίθεση με σας).

ROFL. :lol: :lol: :lol:
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

bidoka

Re: Σχετικά με το λήμμα του Κόμματος στην wikipedia

Δημοσίευσηαπό bidoka » 18 Φεβ 2014, 10:44

baskin έγραψε:
bidoka έγραψε:Υ.Γ.

ROFL. :lol: :lol: :lol:

Τι γελάς ρε μπαλούρδο;
Νομίζεις εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι το λήμμα, να καταλήγει ότι ο κόσμος θα σωθεί αν πάει στην πιρόγα;
Ο Μπαλούρδος της βικιπέδια αφαίρεσε την πρόταση που έλεγε ότι "όσα έχουν καταγελθεί για το ΚΠΕ, σε καμιά περίπτωση δεν τα έχει βελτιώσει η πιρόγα."
Από τους τοπικούς μπαλούρδους σαν και σένα δηλαδή, πάμε τώρα στους διεθνείς!
Από τον άννα στο καιάφα δηλαδή, σέρνεται ο απλός δημορκατικός πειρατής!
:(

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες