off-topic

kailor

Re: Η λύση που προτείνω για το ξεχρέωμα

Δημοσίευσηαπό kailor » 22 Φεβ 2013, 11:51

pappasadrian έγραψε:
kailor έγραψε:
pappasadrian έγραψε:οπως πχ το πεντακοσαρικο για το νινγκ. καταπληκτικα, ετσι?

αχ ρε Ανδριανέ....

35 € είναι....

και εμείς εδώ στο Κόμμα έχουμε 500 - 600 ευρώ στην άκρη για σε περίπτωση που μπορεί να χρειαστούν.... τι δεν καταλαβαίνεις?

δειξε μου το φυλλο ταμειου που λεει οτι ειναι 35... τι μαλακια πεταξες παλι?! ποιος σε παραμυθιασε?

και εμεις εχουμε 500 ευρω στην ακρη για τα εξοδα των επομενων 2 μηνων. ο συλλογος συντηρει κι αυτος γραφεια?

sorry που βγαίνω και εγώ off topic....

35 € μηνιαίως: http://www.ning.com/compareplans

έχω δουλέψει το ning 3 χρόνια από την ζωή μου και το ξέρω. και μην ξεχνάς πως πρέπει να έχουν λεφτά στην άκρη για οτιδήποτε συμβεί αλλά και να μην είναι άδειο το ταμείο τους. Εκεί είναι Γερμανική Νομοθεσία, και όχι σαν την Ελλάδα που είσαι άδειος, χρωστάς και μετά βρίσκεις τα χρήματα. Εκεί έχουν να κάνουν με κράτος και νόμους.... εδώ είμαστε μπουρδέλο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 23 Φεβ 2013, 17:49

agelos έγραψε:sΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΌΛΥΤΑ. τα έλεγα απο την αρχη αλλα το παίζαμε αμμεσοδημοκράτες κι τωρα απο 80 η και παραπανω ενημερα μελη ψηφιζουν και αποφασιζουν ουτε οι μισοι. εγω λοιπον στηριζω την πρόταση και για να λυθει το θεμα προσωπκα δεδομενα τα ονοματα οσων ψηφισαν ναι διακριτικα θα τα χειριστει η ΔΕ και θα στειλει προσωπικα μαιλ.

Τι συμφωνείς ρε όργιο; Πως θα τον αναγκάσεις τον άλλο να πληρώσει; Αι σιχτίρ με τη μαλακία σας...
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Re: Βραζιλιάνοι Πειρατές και χρέος

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 23 Φεβ 2013, 17:59

chprokop έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Αν δεν γίνει σοβαρή συζήτηση για το χρέος και τα οικονομικά γενικότερα σε καμιά δεκαριά μέρες, εγώ προσωπικά θα σας αφήσω να παίξετε τις κουμπάρες. Και όταν λέω σοβαρή εννοώ σοβαρή και όχι με μαλακίες του τύπου να "προσελκύσουμε" νέα μέλη. Η όποια πρόταση πρέπει να έχει βάσεις στην πραγματικότητα και όχι στην μαλακία που δέρνει τον καθένα. Επίσης η πρόταση πρέπει να έχει και προθεσμίες. Όχι γενικά και αόριστα το "μέλλον".

Όποιος νομίζει πως με 12 ευρώ το χρόνο από 100 άτομα μπορεί να κάνει κόμμα είναι ηλίθιος. Επίσης όποιος βλέπει το χρέος σαν τελευταία προτεραιότητα και όχι πρώτη είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Επίσης είναι ένας απλός απατεώνας..

Αυτή την στιγμή η αξιοπιστία του ΠΕΙΡ είναι -100. Κανείς δεν εμπιστεύεται τους κλέφτες και αυτό είμαστε. Αν δεν παρθεί η ομόφωνη απόφαση να ασχοληθούμε μόνο με την λύση του οικονομικού αντί να ασχολούμαστε με πουτσιλίκια δεν έχουμε λόγω ύπαρξης. Αποτυχημένους πολιτικάντηδες που κάνουν το κέφι τους με τα λεφτά των άλλων έχει ένα σωρό δεν χρειαζόμαστε κι άλλους.

Η πόρτα ειναι ανοιχτη. Γιατι εκτος πο πολιτικαντηδες δεν θελουμε και οσους μας απειλουν με αποχωρησεις. Αληθεια, ενιωσε κανεις την απουσια των παραιτηθεντων/διαγραφέντων...
Γιατι πολλοι νομιζουν οτι ειναι και αναντικαταστατοι..

Είσαι και συ μαλάκας. Κάτσε και παίξε τον εισαγγελέα. Λεφτά να δω πως θα βρεις.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 23 Φεβ 2013, 18:19

piroga έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
agelos έγραψε:sΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΌΛΥΤΑ. τα έλεγα απο την αρχη αλλα το παίζαμε αμμεσοδημοκράτες κι τωρα απο 80 η και παραπανω ενημερα μελη ψηφιζουν και αποφασιζουν ουτε οι μισοι. εγω λοιπον στηριζω την πρόταση και για να λυθει το θεμα προσωπκα δεδομενα τα ονοματα οσων ψηφισαν ναι διακριτικα θα τα χειριστει η ΔΕ και θα στειλει προσωπικα μαιλ.

Τι συμφωνείς ρε όργιο; Πως θα τον αναγκάσεις τον άλλο να πληρώσει; Αι σιχτίρ με τη μαλακία σας...

Κλασική περίπτωση προσωπικής επίθεσης με εξύβριση και μάλιστα προς επώνυμο πρόσωπο. Και να φανταστείτε το συγκεκριμένο σούργελο που βρίζει είναι ο ίδιος που ανοίγει και το γραφείο στην Αθήνα. Άντε μετά να πατήσει κόσμος.

Επί της ουσίας τώρα, δεν θα τον αναγκάσεις τον άλλο να πληρώσει, αν όμως δεν πληρώσει διαγράφεται από το κόμμα. Έτσι θα φύγει η παλιά φρουρά από το κόμμα, αυτοί δηλαδή που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Και αυτό είναι μια κάποια νίκη. Στα οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με αποφάσεις δανεισμού σε βάρος όλου του συνόλου, νομίζω την αξίζουν την διαγραφή αυτοί που ψηφίζουν χωρίς να το σκεφτούν. Γιατί δεν υπάρχει ελευθερία στον οικονομικά εξαρτημένο, και όσοι ψηφίζουν δανεισμό ψηφίσουν υποδούλωση.

Άντε γαμήσου και συ καραγκιόζη δειλέ.

piroga

Δημοσίευσηαπό piroga » 23 Φεβ 2013, 18:21

zio_donnie έγραψε:Άντε γαμήσου και συ καραγκιόζη δειλέ.

Γιατί βρίζεις; Αφού εσύ δεν θα πληρώσεις.....είσαι στους ΟΧΙ. Λες να φτάσει μέχρι εσένα ο αλγόριθμος; :?

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 23 Φεβ 2013, 21:00

headofthebored έγραψε:Τι δεν μπορείς να καταλάβεις απο το οτι έχουμε ανάλαβει υποχρεώσεις και δεν τις τηρούμε? Ουτε ξερουμε ποτε θα μπορέσουμε. Το να χρωστάμε λεφτά και να μην βλέπεις πρόβλημα το αφηνω στην κρίση των υπολοίπων.
Το χαρτί βορρα νότου θα σε αφησω να το παίξεις μονος σου, το βαριέμαι.
Δεν ξερω τι φαντάζεσαι για την έδρα, αλλα δεν την τρέχουμε για εμας αλλα για όλα τα μελη,, και καλύπτουμε οτι μπορούμε απο τα εξοδα της. Αν θες είμαι σίγουρος οτι αν το ζητησεις μπορείς να την αναλάβεις εσυ και να την τρεχεις με τα λεφτά ολων μας.

Νομίζω οτι καταλαβαν οσοι μπορούν σταματαω την κουβέντα μαζι σου για αυτο το θεμα.

Το πραγματικο προβλημα στην Αθηνα που δεν φερνει νεο κοσμο ειναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ και η ειρωνεια καποιων πολυ συγκεκριμενων. Δεν προκειται για κανενα χαρτι δηθεν, αλλα για καποιους δηθεν που μας απειλουν με αποχωρηση... Το θεμα θα τεθει και με υπογραφες...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 23 Φεβ 2013, 21:33

Δεν είναι απειλή είναι απόγνωση. Θα σου έλεγα καμιά κουβέντα αλλά χαμένος χρονος. Τα αποσιωπητικα και τα υπονουμενα σου βαλτα εκεί που δεν φεγγει ο ηλιος. Εισαγγελέα της φακής.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2013, 21:34

chprokop έγραψε:
headofthebored έγραψε:Άκουσες Χριστοπαναγια απο μένα? και δεν άκουσες προτάσεις?
Ληγμένα ε?

Στα ενδιαφέροντα τώρα, προτάσεις εχω ακούσει και εγώ.
Εχει γίνει κατι?
8 μήνες ε?
και ασχολούμαστε με οτι άλλο θες.
Όλοι είναι να προτείνω να κάνετε.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων, Άλλους τους ενδιαφέρει το γεγονός οτι στην θεωρία καλοί είμαστε αλλά στην πράξη και εκει που θέλει αγώνα και οχι αμπελοφιλοσοφία είμαστε το το ίδιο λαμόγια με όσους κατακεραυνώνουμε.

Edit: πάλι στο προσωπικό το πας, αλλα το νόημα ειναι "ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?"

Εμεις ιδρυσαμε γραφειο και παμε και για αλλες εγγραφες μελων.
Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει. Εσεις σε ολοκληρη Αθηνα (με πεντακοσιες σχολές) με το ζόρι μας φτανετε σε αριθμο. Και με ενα σκασμο κοσμο λετε πως θα βγαλουμε λεφτα...
Τι χρειαν εχομεν μαρτυρων; Και μην μου το παιζετε και καπως, γιατι με τα λεφτα ολων λειτουργειτε το περ. γραφειο...

@τσιπροκόπ:
Με εντυπωσιάζεις!... Δεν με αιφνιδιάζεις!!
.... Γιατί; Διότι όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκα στην πρακτική σου, να εξατομικεύεις και να προσωποποιείς, τις όποιες προσπάθειες των Πειρατών, θυμάσαι τι έκανες; (Απέναντι σε εμένα προσωπικά)!!
Με "κατήγγειλες"!!!!
...... όπως και να έχει, βρήκαμε σημείο επικοινωνίας!!

Γιατί αντιδρώ;
Διότι χαρακτηρίζεις, συλλήβδιν, όλους εμάς τους "χαμουτζήδες" :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 23 Φεβ 2013, 21:39

Βασιλη, μιλανε τα δεδομενα απο μονα τους. Οι υβριστες καλο ειναι να σβησουν τις υβρεις τους, γιατι
εχουν ξεφυγει τελειως. Σιγα μην μας πεισουν οτι νοιαζονται για το χρεος. Οι τακτικες τους γνωστες
καθως και το γιατι το γραφειο Αττικης παρεμεινε ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2013, 21:40

baskin έγραψε:mods are watching... Please stay on-topic.

Sorry master!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες