Καλώ το κόμμα να αποσύρει όλο το οπτικοακουστικό υλικό

kailor2

Καλώ το κόμμα να αποσύρει όλο το οπτικοακουστικό υλικό

Δημοσίευσηαπό kailor2 » 02 Οκτ 2013, 17:13

Καλώ το κόμμα να αποσύρει όλο το οπτικοακουστικό υλικό που δημιούργησα και του απαγορεύω να το χρησιμοποιεί.

Smile... εστάλη επιστολή προς το Info@pirateparty.gr

Προς Κόμμα Πειρατών Ελλάδας,

Καλώ το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας να αποσύρει από όλα τα μέσα facebook, twitter, g+, youtube εντός ενός εύλογου διαστήματος 20 ημερών ότι οπτικοακουστικό υλικό έχει δημιουργηθεί από εμένα τον Τ**** Χ***** και με ψευδώνυμο kailor και απαγορεύω ρητά οποιαδήποτε χρήση αυτού του υλικού από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, μίας και τα δημιούργησα με την καλύτερη διάθεση για αυτό τον σκοπό το οποίο ξεκίνησε το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, και όχι για αυτό το κατάλοιπο που έχει διαμορφωθεί.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, μπορώ να προβώ σε όλες νόμιμες διαδικασίες και με αίτημα αποζημίωσης, αφού εύκολα μπορώ να αποδείξω ότι όλο το υλικό ανήκει σε εμένα μίας και έχω όλα τα αρχικά αρχεία psd και cdr και δεν έχω υπογράψει πουθενά χαρτί εξουσιοδότησης ότι το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Τ**** Χ****

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Καλώ το κόμμα να αποσύρει όλο το οπτικοακουστικό υλικό

Δημοσίευσηαπό James » 02 Οκτ 2013, 17:21

Πάρε φόρα αδερφάρα
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Οκτ 2013, 17:26

Οτιδήποτε οπτικοακουστικό υλικό υπάρχει, είναι διαθέσιμο υπό την άδεια CC-BY.

Συνεπώς, είναι νομικά αδύνατο να απαγορεύσεις την διανομή του, την δημοσίευσή του και την διασκευή του.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να ανεβάσεις τα αρχεία σε δική σου υποδομή και να γίνεται μνεία εκεί.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Οκτ 2013, 17:27

@οποιοδήποτε

Κώδικας: Επιλογή όλων

Με την πρόσβαση στο “pirateparty.gr forum” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “pirateparty.gr forum”, “http://www.pirateparty.gr/forum”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “pirateparty.gr forum”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “pirateparty.gr forum” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή τω

Ρούφα το τρομπόνι, αδελφούλααααα.
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Οκτ 2013, 17:32

σα πολλή βαρβατίλα να μαζεύτηκε στο φόρουμ... :roll:
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 02 Οκτ 2013, 17:36

Εγώ πάντως ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στην κεντρική σελίδα, δεν βρήκα δικό του οπτικοακουστικό υλικό. Ακόμα και αν υπάρχει υλικό που χρησιμοποιούμε χωρίς δικαιώματα, δεν αναφέρεται ποιο είναι αυτό. Οπότε με ποιον τρόπο να ληφθεί υπόψιν το αίτημα; Δεν στέκει ούτε νομικά ούτε πρακτικά.
Verba volant, scripta manent

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Οκτ 2013, 17:42

tvelocity έγραψε:Εγώ πάντως ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στην κεντρική σελίδα, δεν βρήκα δικό του οπτικοακουστικό υλικό. Ακόμα και αν υπάρχει υλικό που χρησιμοποιούμε χωρίς δικαιώματα, δεν αναφέρεται ποιο είναι αυτό. Οπότε με ποιον τρόπο να ληφθεί υπόψιν το αίτημα; Δεν στέκει ούτε νομικά ούτε πρακτικά.

Μην ασχολείστε με τη λούγκρα....
Πέτρο ότι ποστάρει, στη χαβούζα αμέσως .
Έτσι και αλλιώς τον έχω διευκολύνει τον πισωγλέντι να μου κάνει αγωγή , και αν τολμήσει θα του στείλω τον Κασιδιάρη στο πήλιο.
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Οκτ 2013, 17:44

James έγραψε:Πέτρο ότι ποστάρει, στη χαβούζα αμέσως .

Αν ποστάρει κάτι που δεν είναι ενάντια στους όρους χρήσης, δεν έχω λόγο να τα πηγαίνω στη χαβούζα...

Το δε τμήμα του μηνύματός σου
James έγραψε:αν τολμήσει θα του στείλω τον Κασιδιάρη στο πήλιο.

σκέφτομαι να το πάω όμως καθώς οι όροι
λένε
Μην αναρτάτε υλικό που παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
:mrgreen:

kailor2

Δημοσίευσηαπό kailor2 » 02 Οκτ 2013, 17:49

Λίγο για να σας διευκολύνω από κάποια που έχω φτιάξει εγώ:

- Αφίσα με το καράβι που λέει θράσος ή θάρρος
- Αφίσα με το Pirate Virus is spreading...

Από το φόρουμ τα είχα διεγράψει εγώ όταν αποχώρησα μίας και εγώ τα είχα ανεβάσει! Περιμένω να κατέβουν από facebook κλπ... Αυτά τα έφτιαξα για πειρατικό κόμμα και όχι για κάτι κατάλοιπο κομπιουτεράδων. Οπότε τα παραχωρώ πια ελεύθερα στους Πειρατές - Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδας (http://www.pirata.gr)...

Δικά μου είναι, τα κάνω ότι γουστάρω...

Και για το τι επιτρέπει η νομοθεσία ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε: http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_2121/93#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_3:_.CE.A4.CE.BF_.CF.80.CE.B5.CF.81.CE.B9.CE.BF.CF.85.CF.83.CE.B9.CE.B1.CE.BA.CF.8C_.CE.B4.CE.B9.CE.BA.CE.B1.CE.AF.CF.89.CE.BC.CE.B1

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 02 Οκτ 2013, 17:54

Εξακολουθώ να μην τα βρίσκω.
Verba volant, scripta manent

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες