Επιτέλους, πότε θα παραιτηθεί αυτός ο μπασκίνας απο admin?

pariolis

Επιτέλους, πότε θα παραιτηθεί αυτός ο μπασκίνας απο admin?

Δημοσίευσηαπό pariolis » 28 Σεπ 2013, 14:56

Πότε θα γίνουν εκλογές, να αποφασίσουν τα μέλη του κόμματος των πειρατών ποιός πρέπει να είναι το ασφαλτόπανο;

Είναι δυνατόν να έχει κατσικωθεί ο αψήφιστος μπασκίνας, να έχει τα κλειδιά του root από δημιουργίας κόμματος, και να μην τον κουνάει κανείς;

Εσείς οι υπόλοιποι, εσείς (οι λίγοι) που είσαστε μέλη του κόμματος και που δεν είσαστε επαγγελματίες μονωσάδες, πως το ανέχεστε;

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Επιτέλους, πότε θα παραιτηθεί αυτός ο μπασκίνας απο admi

Δημοσίευσηαπό James » 28 Σεπ 2013, 15:06

Αν παραιτηθεί ποιός θα ξενυχτάει? στη τελική τη πρεμούρα σε έχει πιάσει? αν τον γουστάρεις τόσο να κανονίσω να σας διαθέσω το σπίτι μου στη Πάρο να περάσετε ένα τρυφερό weekend αγκαλιά, αυτός από τη Σύρο και εσυ από Χανιά θα βρεθείτε στη μέση(Πάρο) .
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

pariolis

Δημοσίευσηαπό pariolis » 28 Σεπ 2013, 15:09

James έγραψε:Αν παραιτηθεί ποιός θα ξενυχτάει? .

Μπορώ εγώ να ξενυχτάω. Αρκεί φυσικά να μην μου ζητήσετε δακτυλικά αποτυπώματα ή δακτυλοσκόπηση για αυτή μου την υπηρεσία.

Το πρόβλημα είναι τα αιώνια ασφαλτόπανα. Αν τα ασφαλτόπανα δεν είναι αιώνια, και αλλάζουν ξαφνικά κατά καιρούς (με μια μυστική διαδικασία εξοστρακισμού) επιτρέποντας έτσι τις διαρροες, τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Το πρόβλημα με τον μπασκίνα είναι κυρίως η αιωνιότητά του και το γεγονός ότι είναι αψήφιστος.

Δεν είναι καλό αυτό που το λέω γιατί του υπενθυμίζω ότι πρέπει να προσέχει, αλλά πρέπει να γίνει ξαφνικά η καθαίρεση του μπασκίνα αιώνιου admin, γιατί τότε μόνο θα βγουν τα άπλυτα στην φόρα.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Σεπ 2013, 15:22

Ο baskin δεν είναι το πρόβλημα. Οι διαδικασίες είναι, όταν χρειάστηκε κάποιος iznogood να φτιάξει μια πλατφόρμα ο baskin και οι υπόλοιποι admin του έδωσαν ότι χρειάστηκε.
jamesppgr@riseup.net

pariolis

Δημοσίευσηαπό pariolis » 28 Σεπ 2013, 15:24

James έγραψε:Ο baskin δεν είναι το πρόβλημα. Οι διαδικασίες είναι, όταν χρειάστηκε κάποιος iznogood να φτιάξει μια πλατφόρμα ο baskin και οι υπόλοιποι admin του έδωσαν ότι χρειάστηκε.

Δεν γνωρίζω αυτά που λες, το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν βλέπω καμιά σοβαρή πλατφόρμα δημοκρατίας αυτή την στιγμή.
Αν υπήρξε κάτι τέτοιο, τότε μάλλον τα ασφαλτόπανα θέλησαν να την γνωρίσουν, την έκριναν επικίνδυνη για το σύστημα που τους τρέφει, και την εξαφάνισαν.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Σεπ 2013, 15:39

Το kariolis σου πήγαινε καλύτερα.
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 28 Σεπ 2013, 17:22

offtopic: είναι pariolis επειδή δέχεται εμμέσως πλην σαφώς την προσφορά σου για την Πάρο... :mrgreen:

ontopic: το επίπεδο του θέματος έχει τρυπήσει δάπεδο, οπότε κλειδώνει
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες