Κρεμάστε με.

tvelocity έγραψε:Χέστηκαμε! Το θέμα είναι, τώρα τι κάνουμε;
Vassilis Perantzakis έγραψε:Συμφωνώ. Να ανοιχτεί.
newpamelina έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Συμφωνώ. Να ανοιχτεί.
Ελπίζω να εννοείς να ανοιχτεί με τον ορθόδοξο τρόπο, και όχι με τον αιρετικό τρόπο.
Δηλαδή να μπορούν και όσοι ψήφισαν να αλλάξουν γνώμη, γιατί η γνώμη του καθενός δεν είναι ανεξάρτητη από την γνώμη του άλλου, και αυτό θα πρέπει να γίνεται σεβαστό.
Επίσης καλό είναι να αφήσουμε να αλλάξουν γνώμη όσοι έχουν ήδη ψηφίσει, για να δούμε και ποιοί είναι τα τρολλ (αυτοί που αλλάζουν γνώμη συνέχεια δηλαδή, και ειδικά τελευταία στιγμή, καθώς και όσοι δεν λένε ξεκάθαρα ναι ή όχι, αλλά τα λένε μπερδεμένα.)
Vassilis Perantzakis έγραψε:newpamelina έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Συμφωνώ. Να ανοιχτεί.
Ελπίζω να εννοείς να ανοιχτεί με τον ορθόδοξο τρόπο, και όχι με τον αιρετικό τρόπο.
Δηλαδή να μπορούν και όσοι ψήφισαν να αλλάξουν γνώμη, γιατί η γνώμη του καθενός δεν είναι ανεξάρτητη από την γνώμη του άλλου, και αυτό θα πρέπει να γίνεται σεβαστό.
Επίσης καλό είναι να αφήσουμε να αλλάξουν γνώμη όσοι έχουν ήδη ψηφίσει, για να δούμε και ποιοί είναι τα τρολλ (αυτοί που αλλάζουν γνώμη συνέχεια δηλαδή, και ειδικά τελευταία στιγμή, καθώς και όσοι δεν λένε ξεκάθαρα ναι ή όχι, αλλά τα λένε μπερδεμένα.)
Εγώ πάντως δεν έχω αλλάξει γνώμη.
voyager έγραψε:Να μπω και εγώ στον χορό
Σύμφωνα με αυτήν την ψηφοφορία viewtopic.php?f=11&t=7336
Η ερώτηση ήταν Επιθυμείτε την κάθοδο με το κοινό σχήμα ή όχι ;
Αφού λοιπόν δεν βγήκε ΝΑΙ στην κάθοδο με το κοινό σχήμα σημαίνει ότι θα πάμε μόνοι μας λόγω της ψηφοφορίας viewtopic.php?f=11&t=7300
tvelocity έγραψε:Χέστηκαμε! Το θέμα είναι, τώρα τι κάνουμε;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες