Merchandise Πειρατών

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Merchandise Πειρατών

Δημοσίευση από zio_donnie »

Ερώτηση. Αν τυπώσω μπλουζάκια και διάφορα τέτοια μπιχλιμπίδια, πρέπει οπωσδήποτε να είναι πορτοκαλί και μόνο με το σήμα του κόμματος? Άλλες ιδέες? Έλεγα για παράδειγμα να χρησιμοποιήσω και άλλα γραφικά απλά να προσθέτω το pirateparty.gr κάπου.

Ακούει.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
laskaris_vasilis

Re: Merchandise Πειρατών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

....... Να περάσει από liquid!!!!!
... Φυσικά και αστειεύομαι!!!!
Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι σβάστικες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
zio_donnie
Επικοινωνία:

Τι να περάσει από liquid? Εγώ θα τα βάλω τα λεφτά, και αν δεν θέλετε κάτι άλλο απλά θα τυπώσω μόνο το επίσημο logo. Επίσης βρήκα 200 αναπτήρες με 60 ευρώ (0.3 περίπου ο ένας). Αν τους πουλήσουμε προς 1 ευρώ το ένα είναι 140 ευρώ κέρδος.

Και επαναλαμβάνω θέλετε? Αντί για μπλοκάκια που δεν θέλει κανείς να δώσει δωρεές, παίρνει ο καθένας 10 αναπτήρες και δίνει σε φίλους και γνωστούς (ακόμα καλύτερα και παραπάνω από το συμβολικό ευρώ) . Έτσι γίνονται οι καμπάνιες fundraising. Σπαστικό να κάνεις τον μικροπωλητή αλλά και το χρέος δεν γίνεται να φύγει αλλιώς.
hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευση από hrsfpgyjrnptrd »

[troll mode]
Αααααα,
ολο το υλικο στο σαιτ ειναι non-comercial.
Λυπαμαι αλλα κερδος δεν μπορεις να βγαλεις
[/troll mode]
:P
Βγαλε 200 κομματια να δουμε πως θα παει και βλεπουμε.
zio_donnie
Επικοινωνία:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
kailor

Δημοσίευση από kailor »

zio_donnie έγραψε:Ερώτηση. Αν τυπώσω μπλουζάκια και διάφορα τέτοια μπιχλιμπίδια, πρέπει οπωσδήποτε να είναι πορτοκαλί και μόνο με το σήμα του κόμματος? Άλλες ιδέες? Έλεγα για παράδειγμα να χρησιμοποιήσω και άλλα γραφικά απλά να προσθέτω το pirateparty.gr κάπου.

Ακούει.
πριν βιαστείς, έλα σε επαφή με τον crisal, έχει σχέδια ωραία και για μπλουζάκια και για shorts και για άλλα. ίσως μπορείτε να το κάνετε μαζί.

πάντως +1 για όλα αυτά.

Αλλά σημασία έχει κάτι που θα μένει. το να βγάλεις αναπτήρες, δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι και πόσοι θα αγοράσουν?

Στα σχέδια που ανέφερα παραπάνω ότι έχει ο crisal, έχει με το λογότυπο του κόμματος πειρατών χωρίς τα γράμματα, χωρίς τίποτα, και σε θέσεις εμφανείς και ωραία διαμορφωμένα....
zio_donnie
Επικοινωνία:

Αλλά σημασία έχει κάτι που θα μένει. το να βγάλεις αναπτήρες, δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι και πόσοι θα αγοράσουν?
Έχει και άλλα διάφορα, αλλά δεν μπορώ να διαθέσω 500 ευρώ για στοκ από 100 μπλουζάκια ή καπέλα. 50- 60 ευρώ εντάξει τα βάζω και όποτε πουληθούν πουλήθηκαν, πάλι 150 ευρώ θα μπούν στο ταμείο. Για γραφικά και οτιδήποτε ξέρετε που θα με βρείτε. Εδώ, χαχαχα. Όποιος έχει ας στείλει. Αλλά το θέμα επείγει γιατί όλο λέμε λέμε και όλο εκεί είμαστε. Ξεκινάμε πριν το μετανοιώσουν όλοι.

Υ.Γ. Όποιος θέλει να κάνει τα δικά του ας κάνει, και ας τα στείλει στο γραφείο προς πώληση. Τα πρώτα που θα πουληθούν θα καλύψουν τα έξοδά του και τα υπόλοιπα πάνε στο ταμείο του κόμματος. Απλά πλέον είναι ξεκάθαρο, ας κάνουμε τοπικά ο καθένας ότι πιστεύει, κεντρικός σχεδιασμός είναι αδύνατον να υπάρξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zio_donnie την 27 Νοέμ 2012, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευση από hrsfpgyjrnptrd »

kailor έγραψε: Αλλά σημασία έχει κάτι που θα μένει. το να βγάλεις αναπτήρες, δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι και πόσοι θα αγοράσουν?

Μα αυτό είναι το νόημα να χάνονται οι αναπτήρες με το logo και να ταξιδεύουν από τσέπη σε τσέπη (και να πουλάς συνεχώς νέους ;)
kailor

Δημοσίευση από kailor »

zio_donnie έγραψε:
Έχει και άλλα διάφορα, αλλά δεν μπορώ να διαθέσω 500 ευρώ για στοκ από 100 μπλουζάκια ή καπέλα. 50- 60 ευρώ εντάξει τα βάζω και όποτε πουληθούν πουλήθηκαν, πάλι 150 ευρώ θα μπούν στο ταμείο. Για γραφικά και οτιδήποτε ξέρετε που θα με βρείτε. Εδώ, χαχαχα. Όποιος έχει ας στείλει. Αλλά το θέμα επείγει γιατί όλο λέμε λέμε και όλο εκεί είμαστε. Ξεκινάμε πριν το μετανοιώσουν όλοι.

Υ.Γ. Όποιος θέλει να κάνει τα δικά του ας κάνει, και ας τα στείλει στο γραφείο προς πώληση. Τα πρώτα που θα πουληθούν θα καλύψουν τα έξοδά του και τα υπόλοιπα πάνε στο ταμείο του κόμματος. Απλά πλέον είναι ξεκάθαρο, ας κάνουμε τοπικά ο καθένας ότι πιστεύει, κεντρικός σχεδιασμός είναι αδύνατον να υπάρξει.
Δεν είναι καλύτερο να συνεργαστούν 2 - 3 πειρατές μαζί και να το κάνουν? σίγουρα θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, και μοιράζεστε και τα έξοδα όσοι το κάνετε!

headofthebored έγραψε:
kailor έγραψε: Αλλά σημασία έχει κάτι που θα μένει. το να βγάλεις αναπτήρες, δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι και πόσοι θα αγοράσουν?

Μα αυτό είναι το νόημα να χάνονται οι αναπτήρες με το logo και να ταξιδεύουν από τσέπη σε τσέπη (και να πουλάς συνεχώς νέους ;)
Όχι, δεν έχει τέτοια σημασία, γιατί απλώς όταν τελειώσουν πετιούνται όπου βρει ο καθένας, ή πολλές φορές χάνονται κιόλας και καταλήγουν σκουπίδια έξω στον δρόμο, στις χωματερές, στις παραλίες και όπου αλλού βρουν.
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δεν είναι καλύτερο να συνεργαστούν 2 - 3 πειρατές μαζί και να το κάνουν? σίγουρα θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, και μοιράζεστε και τα έξοδα όσοι το κάνετε!
Είμαστε ήδη, όποιος άλλος θέλει συμμετέχει, γι' αυτό το πόσταρα εδώ. Αλλά όπως βλέπεις εγώ ρώτησα για άλλα γραφικά και η συζήτηση πήγε στο ειδικό που θα κάνω εγώ. Ας ξεκινήσουμε με λίγα και μακάρι να ανοίξετε και μπουτίκ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθελοντισμός”