Υπενθύμιση για την ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Υπενθύμιση για την ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 27 Σεπ 2012, 10:14

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας,
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, απέστειλα πρόσκληση με e-mail στην mailinglist στης ΟΜ.ΕΠ., καλώντας όσους ενδιαφέρονται να ξανά δηλώσουν την επιθυμία τους για την εθελοντική συμμετοχή τους στην Ομάδα μας.
Συγκεκριμένα ανέφερα τα εξής:

====================================================================================
Ανασύνταξη/Αναδιοργάνωση της Ομάδας Επικοινωνίας
Συμεών Δαλκυριάδης kompeiladas@pirateparty.gr
Sep 23 (4 days ago)
to Ομάδα

Προς τα μέλη του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
που δήλωσαν εθελοντικά την συμμετοχή τους στην Ομάδα Επικοινωνίας και στις Υπο-Ομάδες αυτής

Από τον Συντονιστή της ΟΜ.ΕΠ. Σίμος Δαλκυριάδης (Κομπειλάδας/Kompeiladas)

ΘΕΜΑ: Ανασύνταξη/Αναδιοργάνωση της Ομάδας Επικοινωνίας

Αγαπητά μέλη & εθελοντές της ΟΜ.ΕΠ.,
Η ανασύνταξη & αναδιοργάνωση της ΟΜ.ΕΠ. είναι πλέον αναγκαία. Έχω διαπιστώσει ότι δεν λειτουργούμε. Γιαυτό το λόγο αποφάσισα ως Συντονιστής την ανασύνταξη της ομάδας, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τα εξής βήματα:

1) Από τα μέλη που έχουν δηλώσει εθελοντές και έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην ΟΜ.ΕΠ. θα παρακαλούσα να ξαναεκφράσουν αυτή την επιθυμία τους αποστέλλοντας στο e-mail kompeiladas@pirateparty.gr τα παρακάτω στοιχεία τους:
- Ονοματεπώνυμο
- alias στο forum
- τηλ. επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό)
- Ομάδα ή/και Υπο-Ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν:
α) Ομάδα Επικοινωνίας
β) Υποομάδα Διεθνών Σχέσεων
γ) Υποομάδα Οπτικοακουστικού Υλικού
δ) Υποομάδα Ψηφιακής Ενημέρωσης Νέων Μελών
- Σύντομη περιγραφή των δυνατοτήτων/της εμπειρίας σχετικά με την ομάδα/υπο-ομάδα συμμετοχής
- Ότι άλλο θέλουν σχετικά με την ΟΜ.ΕΠ.

2) Διαδικτυακή συνάντηση στο Mumble ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της ΟΜ.ΕΠ. (έχω ήδη ετοιμάσει σχετική ατζέντα). Εδώ θα καθοριστούν αρχικά όλα όσα θέλουμε να "πετύχουμε" με την ΟΜ.ΕΠ. Επίσης θα καθοριστούν και τα οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα λειτουργίας και ανάληψης τομέων μέσα στην ΟΜ.ΕΠ. (διαμοιρασμός εργασιών).
Θα καθορίσουμε επίσης τις διαδικασίες επικοινωνίας και τις δρομολογήσεις ανάληψης έργου, παράδοση, έλεγχος, προώθηση κτλ.

3) Παραγωγή έργου

Η ανασύνταξη της Ομάδας Επικοινωνίας και η εκκίνηση της πλήρους λειτουργίας της είναι αυτό που πρέπει να επιτύχουμε.

Αναμένω τις δηλώσεις συμμετοχής σας.

Πειρατικά,
Σίμος Δαλκυριάδης

Υ.Γ. Η διάρκεια για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής καθορίζεται μέχρι και το Σάββατο 29/09/2012. Σε αυτή την καταληκτική ημερομηνία θα ανακοινώσω και την 1η μας συνάντηση στο Mumble που θα είναι πιθανόν η Κυριακή 30/09/2012, 9:30μμ.

Οι ερωτήσεις σας & ότι άλλο θέλετε, θα παρακαλούσα να γίνουν σε αυτό νήμα με reply to all.
====================================================================================

Υπενθυμίζω και συμπληρώνω:
Πέραν αυτής της ημερομηνίας που έθεσα ως καταληκτική, η δήλωσή σας για την συμμετοχή σας στην ΟΜ.ΕΠ. θα μπαίνει κατευθείαν σε κατάσταση «για πιθανή αποδοχή». Οπότε καλό θα ήταν να μεριμνήσετε για τις δηλώσεις συμμετοχής σας προς την ΟΜ.ΕΠ. άμεσα.
Τέλος και για να προλάβω πιθανές ενστάσεις σας, όσοι εκδηλώσετε την επιθυμία σας για συμμετοχή μετά την καταληκτική ημερομηνία φυσικά και θα γίνει αποδεκτή αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να σας δοθεί αντικείμενο εργασίας.
Αναμένω τις δηλώσεις συμμετοχής σας.

:|
здравствуйте

plessas
Επικοινωνία:

Re: Υπενθύμιση για την ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό plessas » 27 Σεπ 2012, 11:02

Νομίζω ότι δεν έχει συμφωνηθεί να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο οι ομάδες εργασίας (άρα και η ΟΜ.ΕΠ.). Δε βλέπω για ποιο λόγο δεν μπορεί να είναι συνεχώς ανοιχτή και να μπαίνουν όποια μέλη θέλουν όποτε θέλουν. Επίσης, αυτό με το αντικείμενο εργασίας πάλι δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι η ομάδα λειτουργεί συνεργατικά.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 27 Σεπ 2012, 11:37

plessas έγραψε:Νομίζω ότι δεν έχει συμφωνηθεί να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο οι ομάδες εργασίας (άρα και η ΟΜ.ΕΠ.). Δε βλέπω για ποιο λόγο δεν μπορεί να είναι συνεχώς ανοιχτή και να μπαίνουν όποια μέλη θέλουν όποτε θέλουν. Επίσης, αυτό με το αντικείμενο εργασίας πάλι δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι η ομάδα λειτουργεί συνεργατικά.

1) Έχει συμφωνηθεί πότε? τι? και ποιά από τα "συμφωνημένα" δούλεψε?
2) Συνεχώς ανοιχτή είναι και θα παραμείνει, όπως επίσης μπορούμε να καταλήξουμε να μείνει και όπως είναι, ανενεργή...
3) Ως Ομάδα Εργασίας, η ΟΜ.ΕΠ., θα πρέπει να έχει αντικείμενα εργασίας, αλλιώς θα συνεχίσει να κάνει την εργασία που κάνει τους τελευταίους 3 μήνες.
4) Συν-εργατικά ναι, αν-εργατικά όχι.

Στην ευχέρεια του σώματος των μελών και της ΔΕ να καθορίσουν τα τι και τα πως. Μέχρι τότε όμως, ως συντονιστής έχω την υποχρέωση να "τρέξω" την ομάδα. Η αντικατάσταση μου πάντα στην διάθεσή σας, αν κάτι τέτοιο μου ζητηθεί.
здравствуйте

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 27 Σεπ 2012, 13:10

viewtopic.php?f=140&t=2240&p=28486#p28486
έχω προσφερθεί,αν με χρειαστείτε
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 27 Σεπ 2012, 13:29

-mesitiko- έγραψε:http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=140&t=2240&p=28486#p28486
έχω προσφερθεί,αν με χρειαστείτε

Βρε Σπύρο..... Ο Σίμος είναι ήδη καραφλός μην τον αποτελειώνεις ...................
Εκτός του ότι είστε κάθε μέρα στο mumble μαζί, τι γράφεις παραπάνω???
"Στο τάδε πόστ έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου"..αν με χρειαστείτε διαβάστε το .....
Δηλαδή έτσι θα πάμε μπροστά?.....
@plessas, Θάνο μη σε αγχώνει, δε νομίζω ότι εννοεί οτι αποκλείει κάποιους, απλά έχει μείνει μόνος σαν τη καλαμιά και έχει αρχίσει να λαγκάρει, .......
Κουράγιο Σίμο, Α, και αν με χρειαστείς ξέρεις που θα με βρείς............lol
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 27 Σεπ 2012, 14:48

plessas έγραψε:Νομίζω ότι δεν έχει συμφωνηθεί να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο οι ομάδες εργασίας (άρα και η ΟΜ.ΕΠ.). Δε βλέπω για ποιο λόγο δεν μπορεί να είναι συνεχώς ανοιχτή και να μπαίνουν όποια μέλη θέλουν όποτε θέλουν. Επίσης, αυτό με το αντικείμενο εργασίας πάλι δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι η ομάδα λειτουργεί συνεργατικά.

Ναι αλλά έχει και "συντονιστή"!!
Αυτό παλεύει ο Σύμος.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 27 Σεπ 2012, 15:59

Σίμο, η Ομαδα Νομικών έχει ήδη τρια (3) μέλη! ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 27 Σεπ 2012, 16:11

chprokop έγραψε:Σίμο, η Ομαδα Νομικών έχει ήδη τρια (3) μέλη! ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RESPECT
8-)
здравствуйте

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 02 Οκτ 2012, 17:15

Εγώ πάντως email έστειλα. Εντός της προθεσμίας. Απάντηση δεν πήρα. Ούτε για αποδοχή ούτε για απόρριψη. Είμαι επίσης γραμμένη στην ΟΜ.ΕΠ. στο Κουμπάσο. Ούτε εκεί είδα κίνηση. Την ανοιχτή επιστολή σε 3-4 γλώσσες που βγήκε σήμερα πρώτη φορά την βλέπω και τώρα μαθαίνω για την ύπαρξή της. Καλό κείμενο είναι δεν έχω καμία ένσταση, εκτός του ότι δεν καταλαβαίνω γιατί, ενώ έχω προσφερθεί επανειλημμένως, δεν θέλει η ΟΜ.ΕΠ να με χρησιμοποιήσει για τις μεταφράσεις στα Αγγλικά. Υπάρχει κάποια προτίμηση στο να βγαίνουν κείμενα που, όσο καλά κι αν είναι, φαίνονται σε όποιον είναι native speaker πως είναι μεταφρασμένα; Anyway, επαναλαμβάνω δημοσίως την προσφορά για το μέλλον.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Οκτ 2012, 18:03

LouisaT έγραψε:Την ανοιχτή επιστολή σε 3-4 γλώσσες που βγήκε σήμερα πρώτη φορά την βλέπω και τώρα μαθαίνω για την ύπαρξή της. Καλό κείμενο είναι δεν έχω καμία ένσταση, εκτός του ότι δεν καταλαβαίνω γιατί, ενώ έχω προσφερθεί επανειλημμένως, δεν θέλει η ΟΜ.ΕΠ να με χρησιμοποιήσει για τις μεταφράσεις στα Αγγλικά

Γιατί κάποιοι είναι δημοκρατικότεροι του βασιλέως. Το κείμενο δεν πέρασε από καμία στοιχειώδη ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, τι θέλεις εσύ να το δεις πριν βγει;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες