Προς τι το δημοψήφισμα;

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Προς τι το δημοψήφισμα;

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 13 Ιούλ 2015, 14:31

koulaxizis έγραψε:
Δεν μου απάντησες όμως... Γιατί δεν προτείνεις μια αναδιατύπωση; Γιατί δεν αναλαμβάνεις την απομαγνητοφώνηση, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία; Εγώ δεν σου λέω ότι έχεις δίκιο ή άδικο. Αλλά γιατί δεν κάνεις κάτι ώστε να αποδειχθούν τα λεγόμενα σου;

Ο σκοπός του Τρολ είναι να ακυρώνει ότι δουλειά προσπαθεί να κάνει το κόμμα. Είναι να διώχνει μέλη και να συκοφαντεί. Απλά αγνόησέ το. Αν δουλειά του ήταν να βοηθήσει θα το είχε κάνει όπως τόσοι ανώνυμοι που έχουν βοηθήσει.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 13 Ιούλ 2015, 14:33

Όπως καταλαβαίνετε, όλη αυτή η πρωτοβουλία μπήκε σε λάθος τόπο!
Κάποιες ενστάσεις του Μανόλη δεν μπόρεσα να τις παρακολουθήσω επειδή τα γάμησε όλα ο "φίλος" μας!
Παρακαλώ, όποιος ανέλαβε την πρωτοβουλία, να το μετακινήσει!
(προς αποφυγή περεξηγήσεων μιλάω για το pet μας)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 13 Ιούλ 2015, 14:34

Βασίλη, δεν θα μας αποτρέψει το Τρολ από το να κάνουμε την δουλειά μας. Τις ενστάσεις του Μανώλη της έλαβα εγώ σοβαρά υπόψη και διόρθωσα το κείμενο σχετικά.

Οι λειτουργίες του εθελοντισμού θα συνεχίσουν να μπαίνουν εδώ και να είναι ανοιχτές ακόμα και στο τρολ. Δεν θα πετύχει αυτό που θέλει.

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 13 Ιούλ 2015, 14:35

koulaxizis έγραψε:
Εσύ καλά τα λές, απλά δεν έχεις καταλάβει με τί άτομα έχεις να κάνεις.

Δεν μου απάντησες όμως... Γιατί δεν προτείνεις μια αναδιατύπωση; Γιατί δεν αναλαμβάνεις την απομαγνητοφώνηση, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία; Εγώ δεν σου λέω ότι έχεις δίκιο ή άδικο. Αλλά γιατί δεν κάνεις κάτι ώστε να αποδειχθούν τα λεγόμενα σου;

Γιατί δεν θέλω να αποκαλυφθώ ποιός είμαι , και έτσι να με φακελώσουν οι μπασκινες του κόμματος όσον αφορά τα πολιτικά μου πιστεύω.
Πρώτα το κόμμα πρέπει να σεβαστεί την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα όσων πειρατών θέλουν να είναι ανώνυμοι, και μετά θα συμμετέχω στα κοινά ως ανώνυμος αλλά μέλος.
Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στην διαδικασία για να είσαι και μέλος αλλά και ανώνυμος. Μιλάμε για ένα συνέδριο όπου ο καθένας θα ρίξει σε μια κάλπη τα ψηφιακά του διαπιστευτήρια, και έτσι θα είναι αναγνωρίσιμος στο διαδίκτιο ως μέλος του κόμματος, αν και ανώνυμος.

Τέλος ευχαρίστως να αναλάβω την απομαγνητοφώνηση, στείλε μου το αρχείο ήχου.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 13 Ιούλ 2015, 14:38

Ο σκοπός του Τρολ είναι να ακυρώνει ότι δουλειά προσπαθεί να κάνει το κόμμα. Είναι να διώχνει μέλη και να συκοφαντεί. Απλά αγνοήστε το.

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 13 Ιούλ 2015, 14:39

Vassilis Perantzakis έγραψε:Δεν καταγράφονται οι ψήφοι γιατί η κάμερα δεν δείχνει αυτούς που ψηφίζουν.

και οι κρυφές κάμερες;;; αυτές τις ξεχνάς;; έλα τώρα, μεταξύ μας μιλάμε..... ;)

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 13 Ιούλ 2015, 14:39

Vassilis Perantzakis έγραψε:Βασίλη, δεν θα μας αποτρέψει το Τρολ από το να κάνουμε την δουλειά μας. Τις ενστάσεις του Μανώλη της έλαβα εγώ σοβαρά υπόψη και διόρθωσα το κείμενο σχετικά.

Οι λειτουργίες του εθελοντισμού θα συνεχίσουν να μπαίνουν εδώ και να είναι ανοιχτές ακόμα και στο τρολ. Δεν θα πετύχει αυτό που θέλει.

Όπως νομίζεις Βασίλη!!
Όμως, εγώ, δεν μπορώ να παρακολουθήσω!!!!
Όταν μπει στην "συζήτηση των μελών" ίσως να το μπορέσω!
Καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου φίλε μου αλλά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!
Και επειδή γνωρίζω πως μιλάω με κάποιον γνώστη: Στις επικοινωνίες, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο "θόρυβος"!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 13 Ιούλ 2015, 14:41

newpamelina έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Δεν καταγράφονται οι ψήφοι γιατί η κάμερα δεν δείχνει αυτούς που ψηφίζουν.

Σας ψάχνουμε στην είσοδο και κατάσχουμε κινητά, κάμερες και μαχαίρια. Επίσης τα ψάχνουμε, καταγράφουμε το υλικό και το κρατάμε για μελλοντική χρήση. Τέλος σας ψεκάζουμε φεύγοντας για να μην τα θυμάστε... :lol: :lol: :lol:

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 13 Ιούλ 2015, 14:41

laskaris_vasilis έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Βασίλη, δεν θα μας αποτρέψει το Τρολ από το να κάνουμε την δουλειά μας. Τις ενστάσεις του Μανώλη της έλαβα εγώ σοβαρά υπόψη και διόρθωσα το κείμενο σχετικά.

Όπως νομίζεις Βασίλη!!
Όμως, εγώ, δεν μπορώ να παρακολουθήσω!!!!
Όταν μπει στην "συζήτηση των μελών" ίσως να το μπορέσω!
Καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου φίλε μου αλλά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!
Και επειδή γνωρίζω πως μιλάω με κάποιον γνώστη: Στις επικοινωνίες, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο "θόρυβος"!!!!

Ο θόρυβος είναι σχεδιασμενος να υπάρχει από τους admin, γιατί αυτοί επέλεξαν ένα φόρουμ που απαγορεύει τα θρεντς στις συζητήσεις. Αυτούς να κατηγορείς.

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 13 Ιούλ 2015, 14:43

Vassilis Perantzakis έγραψε:
newpamelina έγραψε:

Σας ψάχνουμε στην είσοδο και κατάσχουμε κινητά, κάμερες και μαχαίρια. Επίσης τα ψάχνουμε, καταγράφουμε το υλικό και το κρατάμε για μελλοντική χρήση. Τέλος σας ψεκάζουμε φεύγοντας για να μην τα θυμάστε... :lol: :lol: :lol:

Τώρα σοβαρά μιλάς; Θεωρείς ότι δεν υπάρχει κρυφή κάμερα στα συνέδριά σας; Τον τύπο με το λουλούδι στο πέτο που κρύβει κάμερα από πίσω, δεν τον είδες;;;;
Είναι αστείο να λές ότι δεν καταγράφεται η ψήφος του άλλου, όταν ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ όλους, αντί να γίνεται μυστική ψηφοφορία πάνω στις αποφάσεις, να σηκώνουν πρασινο-κόκκινα καρτελάκια! Είναι προφανές ότι αποσκοπεί στην καταγραφή απόψεων η διαδικασία αυτή στα συνέδριά σας, διαδικασία η οποία ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ άνωθεν επίσης.

Εκεί λοιπόν στα συνέδρια, βρήκες τον τρόπο να κοροιδέψεις ότι και καλά σέβεσαι την ανωνυμία, αλλά ταυτόχρονα να φακελώνεις.

Εδώ όμως ηλεκτρονικά, δεν έχεις βρει τον τρόπο να φακελώνεις, γιαυτό και όλοι όταν ψηφίζουν ηλεκτρονικά υποχρεωτικά ψηφίζουν επώνυμα. Ή εναλλακτικά υπάρχει κάποιος διορισμένος μη αιρετός αιώνιος μπασκίνας που ελέγχει πλήρως τις ψηφιακές υποδομές του κόμματος, και γνωρίζει ποιός είναι ποιός ακόμα και αν έχει ψευδώνυμο.

Αν όλα αυτά δεν αλλάξουν, καμιά εμπιστοσύνη δεν σας έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και newpamelina, έχει επεξεργασθεί 13 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες