ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥ

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Τι περισσότερο να προτείνω;;;;
Η ιστοσελίδα τα λέει όλα.
Δίκτυο πειρατών που θα κάνουν φροντιστήρια ηλεκτρονικά σε μαθητές, δωρεάν.
Όσο μου επιτρέπεις, πέρα από την θεωρητική υπόσταση, όλο αυτό, θα πρέπει να είναι και λειτουργικό!!
Προσωπικά, σαφώς και δεν ελπίζω ατην φυσική σου παρουσία. Αντιλαμβάνομαι τα "αντικειμενικά" προβλήματα!!
Αν έχεις κάτι που είναι "μαχητό", ανέφερέ το, δώσε στοιχεία, για να το "παλέψει", όποιος μπορεί!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Yiannis Motsakos

Δημοσίευση από Yiannis Motsakos »

Νομίζω στο κόμμα έχουμε ένα σορό επαγγελματίες αλλα και εκπαιδευτικούς, ξεθάψτε ο καθένας τα βιβλία του και κάτι θα γίνει!
κάντε εδώ μια λίστα ποιος ξέρει τι και είναι διαθετειμένος να κάνει εθελοντική εργασία.
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
Kotsos

Δημοσίευση από Kotsos »

baskin έγραψε:
Kotsos έγραψε:Αν εσύ πιστεύεις ότι επειδή είσαι εθελοντής μπορείς να προσφέρεις ότι νάναι, εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη σου.
Θεωρώ καθήκον μου όταν πώ ότι θα προσφέρω κάτι να προσφέρω το καλύτερο δυνατό που δικαιούται αυτός που θα το λάβει και όχι να κάνω αρπακολατζίδικες δουλειές.
Δεν είπα αυτό και όπως πάντα βάζεις στο στόμα του άλλου τα δικά σου φιλοσοφήματα...

Είπα ότι για να το παίζεις ο παντογνώστης βατραχάνθρωπος εδώ μέσα, πάνω από μία εβδομάδα δεν θα σου πάρει η φυσική του Γυμνασίου. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές...
Αν το μόνο πρόβλημα σου στην πρότασή μου είναι αν εγώ κάνω φυσική γυμνασίου, στείλε μου το βιβλίο της φυσικής και το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε τάξη και θα το κάνω.
Εσύ σαν μηχανικός θα με ακολουθήσεις στο παράδειγμά μου;;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Kotsos έγραψε:Αν το μόνο πρόβλημα σου στην πρότασή μου είναι αν εγώ κάνω φυσική γυμνασίου, στείλε μου το βιβλίο της φυσικής και το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε τάξη και θα το κάνω.
Εσύ σαν μηχανικός θα με ακολουθήσεις στο παράδειγμά μου;;;
Όχι αλλά, δεν πετάγομαι σαν την τσουτσού να κάνω τον παντογνώστη σε όλα τα θέματα (κάνω ανάθεση σε κάποια) και να πετάω βιβλιογραφικές πληροφορίες για τους τοξότες της Βόρειας Ρηνανίας και την σχέση τους με την υλοτομία των υποαλπικών δασών που μοντελοποιεί το οικονομικό σύστημα του μέλλοντος...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

...... κάνω ανάθεση σε κάποια....
Φτου κακά!!!! :oops: :oops: :oops:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
gounara

Δημοσίευση από gounara »

http://www.doodle.com/etqx6nn9tu8kixu3
μπειτε και ψηφιστε για να το κανουμε επιλογη ημερας
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Ψήφισα για πιο μετά για να προλάβουμε να οργανώσουμε και τίποτα άλλο και μπας και προλάβουμε να έχουμε τίποτα να πουλήσουμε. Αυτό το Σάββατο δεν προλαβαίνουμε τίποτα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
ekfrasi

Δημοσίευση από ekfrasi »

Kotsos έγραψε:Άσχετο αλλά αντί να παίζουμε τους μπογιατζήδες και τον μπόμπ τον μάστορα με δράσεις μηδενικής διαφήμισης μήπως οι εκπαιδευτικοί του κόμματος μας να σκεφτόταν να κάνουν κάτι σαν και αυτό http://diadiktyaka-mathimata.weebly.com/ που σαφώς έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και διαφήμιση του κόμματός μας;;;
1. Κάνε ξεχωριστή πρωτοβουλία, εδω μιλάνε για να βάψουνε στα Πατήσια
(αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν... γουστάρω βάψιμο! :D )
2. Μίλα με το Σίμο για αυτό που προτείνεις, και εγώ μέσα, υπάρχει πολύ εμπειρία σε e-learning.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
drafte

Δημοσίευση από drafte »

gounara έγραψε:Εχω δωρεαν περιπου 250 κιλα μπογια απο γνωστη εταιρεια του χωρου
σκεφτομαι μια κυριακη η σαββατο να κανουμε μια δραση με πειρατες της Αθηνας , Πειρατες εκπαιδευτικους , γονεις και τοπικη ομαδα πολιτων της γειτονιας της Αθηνας που βρισκεται το σχολειο και να το βαψουμε ολοι μαζι εθελοντικα και να καλεσουμε και ΜΜΕ γαι διαφημιση .
Και γιατί στα έδωσε δωρεάν η εταιρία αυτά τα 250 κιλά μπογιά;
Απλά μοιράζει δωρεάν μπογιά για να βαφτούν σχολεία, ή είναι γιατί στηρίζει η συγκεκριμένη εταιρία τους πειρατές;
Θέλω να πω ότι ίσως χρειάζεται άδεια της εταιρίας για να χρησιμοποιηθούν και για πολιτικούς σκοπούς αυτά τα 250 κιλά που η εταιρία έδωσε (καταρχήν) για φιλανθρωπικούς. Πρέπει να το προσέξεις πως θα το παρουσιάσεις, γιατί μπορεί να μην αρέσει στην εταιρία να φανεί χορηγός ενός συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού.

Δηλαδή μια σωστή διατύπωση για να μην εμπλέξεις την εταιρία με την πολιτική θα ήταν:
"Καταρχήν έδωσε η εταιρία για φιλανθρωπικούς σκοπούς την μπογιά, στην συνέχεια έκανα έκλυση για βοήθεια προς όλους και ανταποκρίθηκαν και οι πειρατές"

Τώρα βέβαια αυτό το "προς όλους" ψέμματα θα είναι, δεν πιστεύω ότι θα φωνάξεις και την χρυσή αυγή να βάψει. Αλλά για λόγους αντικειμενικότητας σε περίπτωση που η εταιρία δεν θέλει να εμπλακεί πολιτικά, πρέπει να το πεις αυτό το ψέμα.
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

Οι εταιρίες δίνουν κατά καιρούς εμπορεύματα για τέτοιους σκοπούς για 1 λόγο. Φτηνή, άμεση διαφήμιση και ταυτόχρονα κοινωνικό έργο. Κοινώς; Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Από κει και πέρα, ο εθελοντισμός από Κόμματα δεν είναι αλτρουιστικός. Έχει σκοπό ΦΥΣΙΚΑ την προβολή του κόμματος. Αν όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε και πρέπει να δώσουμε λύσεις και να έχουμε συμμετοχή, τότε ο σκοπός αγιάζει τα συγκεκριμένα μέσα. Σε κάθε περίπτωση το να καλέσουμε όσους θέλουν, πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε... γιατί φυσικά δεν μπορούμε να βάλουμε πληρωμένη καταχώρηση!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθελοντισμός”