ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥ

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 27 Νοέμ 2012, 19:36

laskaris_vasilis έγραψε:
Kotsos έγραψε:Άσχετο αλλά αντί να παίζουμε τους μπογιατζήδες και τον μπόμπ τον μάστορα με δράσεις μηδενικής διαφήμισης μήπως οι εκπαιδευτικοί του κόμματος μας να σκεφτόταν να κάνουν κάτι σαν και αυτό http://diadiktyaka-mathimata.weebly.com/ που σαφώς έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και διαφήμιση του κόμματός μας;;;

Προσωπικά, "μέσα" και σε αυτό!!! (Όσο μπορώ και "καταλαβαίνω")
Πρότεινε κάτι!!!!

Τι περισσότερο να προτείνω;;;;
Η ιστοσελίδα τα λέει όλα.
Δίκτυο πειρατών που θα κάνουν φροντιστήρια ηλεκτρονικά σε μαθητές, δωρεάν.

Μας μαθαίνει η νέα γενιά, μας μαθαίνουν οι γονείς, και διευρύνουμε την δεξαμενή υποψηφίων νεων μελών και την λαοφιλία μας για προσέλευση νέων ψηφοφόρων.

Αντίθετα το βάψιμο ενός σχολείου θα μας μάθουν εκατό μαθητές και γονείς, οι περισσότεροι δεν θα δουν και καμία σκοπιμότητα στην δράση μας και κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σε μεγάλο ποσοστό από αυτούς γραφικοί.
Σε cost/benefit ανάλυση είναι μία δράση σπατάλησης πόρων του κόμματος με ελάχιστο ως μηδενικό αποτέλεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Kotsos, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 27 Νοέμ 2012, 19:40

Τι περισσότερο να προτείνω;;

Πότε θες να αρχίσεις; Να διδάσκεις εννοώ. Να αρχίζουμε ήδη ένα πρόγραμμα ξεκινώντας από τους εθελοντές μας.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 27 Νοέμ 2012, 19:43

zio_donnie έγραψε:
Τι περισσότερο να προτείνω;;

Πότε θες να αρχίσεις; Να διδάσκεις εννοώ. Να αρχίζουμε ήδη ένα πρόγραμμα ξεκινώντας από τους εθελοντές μας.

Να διδάσκω τι;
Ανατομία και ιστολογία για πρωτοετείς φοιτητές ιατρικής;
Χειρουργική για τρίτοετείς τεταρτοετεις και εκτοετείς;
Ουρολογία για πέμπτοετείς;
Ευχαρίστως.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 27 Νοέμ 2012, 19:48

Μαθηματικά, φυσική, χημεία Γυμνασίου. Δεν κάνατε στην Ιατρική? Γιατί εγώ έκανα και φτάνουν για τα 2-3 πραγματάκια του γυμνασίου. Δηλαδή τι περιμένεις να βρούμε φροντιστηριάδες σε κάθε μάθημα?

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 27 Νοέμ 2012, 20:12

Αγόρι μου γυμνάσιο πήγα το 1984 και έκτοτε δεν ασχολήθηκα με αυτά τα αντικείμενα.
Πιστεύεις ότι έχω την δυνατότητα να διδάξω αυτά τα αντικείμενα σε μαθητές σε αντικείμενα που δεν ασχολήθηκα και που τα προγράμματα σπουδών έχουν αλλάξει;
Αντίθετα έχουμε δέκα καθηγητές μέσης εκπαίδευσης που μπορούν κάλιστα να προσφέρουν σε αυτό τον τομέα.
Στην ανώτερα εκπαίδευση που δραστηριοποιήθηκα σαν εκπαιδευτικός έχω κάθε διάθεση να προσφέρω.

Οταν κάνεις μία δράση πρέπει και να έχεις την υπευθυνότητα να προσφέρεις κάτι στην κοινωνία και όχι να την χαντακώνεις.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Kotsos, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 27 Νοέμ 2012, 20:14

Kotsos έγραψε:Αγόρι μου γυμνάσιο πήγα το 1984 και έκτοτε δεν ασχολήθηκα με αυτά τα αντικείμενα.
Πιστεύεις ότι έχω την δυνατότητα να διδάξω αυτά τα αντικείμενα σε μαθητές σε αντικείμενα που δεν ασχολήθηκα και που τα προγράμματα σπουδών έχουν αλλάξει;

Οταν κάνεις μία δράση πρέπει και να έχεις την υπευθυνότητα να προσφέρεις κάτι στην κοινωνία και όχι να την χαντακώνεις;

Αν ασχοληθείς μία εβδομάδα, είμαι σίγουρος ότι είσαι σε επίπεδο να επανέλθεις. Μην τα κάνεις όλα σεντονο-φιλοσοφία. Στο κάτω κάτω της γραφείς εθελοντική προσφορά είναι...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 27 Νοέμ 2012, 20:17

Οταν κάνεις μία δράση πρέπει και να έχεις την υπευθυνότητα να προσφέρεις κάτι στην κοινωνία και όχι να την χαντακώνεις.

Ναι τότε τι λες μπράβο και ζήτω? Να τα κάνουνε άλλοι?

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 27 Νοέμ 2012, 20:19

baskin έγραψε:
Kotsos έγραψε:Αγόρι μου γυμνάσιο πήγα το 1984 και έκτοτε δεν ασχολήθηκα με αυτά τα αντικείμενα.

Οταν κάνεις μία δράση πρέπει και να έχεις την υπευθυνότητα να προσφέρεις κάτι στην κοινωνία και όχι να την χαντακώνεις;

Αν ασχοληθείς μία εβδομάδα, είμαι σίγουρος ότι είσαι σε επίπεδο να επανέλθεις. Μην τα κάνεις όλα σεντονο-φιλοσοφία. Στο κάτω κάτω της γραφείς εθελοντική προσφορά είναι...

Ο εθελοντισμός baskin δεν δικαιολογεί την προχειρότητα και την έλλειψη ποιότητας και ευθύνης από έναντι σε αυτόν που προσφέρεις.

Αν εσύ πιστεύεις ότι επειδή είσαι εθελοντής μπορείς να προσφέρεις ότι νάναι, εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη σου.
Θεωρώ καθήκον μου όταν πώ ότι θα προσφέρω κάτι να προσφέρω το καλύτερο δυνατό που δικαιούται αυτός που θα το λάβει και όχι να κάνω αρπακολατζίδικες δουλειές.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 27 Νοέμ 2012, 20:24

zio_donnie έγραψε:

Ναι τότε τι λες μπράβο και ζήτω? Να τα κάνουνε άλλοι?

Πάλι λάθος είσαι.
Δηλώνεις εθελοντής, λές τι δεξιότητες έχεις και πως μπορείς να προσφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε το εθελοντικό έργο να είναι το καλύτερο δυνατό για την κοινωνία και απ κει και πέρα αν υπάρχει ανάγκη για τις δεξιότητές σου συμμετάσχεις.

Δεν θα το κάνω σαν τις γελοίες ΜΚΟ που διοργανώναν αιμοδοσίες για την Γάζα πχ και πηγαίναμε εκεί με τις φιάλες αίματος και μας κοιτούσαν οι κάτοικοι σαν χαζους γιατί είχαν εκατοντάδες φιάλες αίμα αλλά δεν είχαν ούτε σταγόνα ενδοφλέβιες αντιβιώσεις.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 27 Νοέμ 2012, 20:25

Kotsos έγραψε:Αν εσύ πιστεύεις ότι επειδή είσαι εθελοντής μπορείς να προσφέρεις ότι νάναι, εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη σου.
Θεωρώ καθήκον μου όταν πώ ότι θα προσφέρω κάτι να προσφέρω το καλύτερο δυνατό που δικαιούται αυτός που θα το λάβει και όχι να κάνω αρπακολατζίδικες δουλειές.

Δεν είπα αυτό και όπως πάντα βάζεις στο στόμα του άλλου τα δικά σου φιλοσοφήματα...

Είπα ότι για να το παίζεις ο παντογνώστης βατραχάνθρωπος εδώ μέσα, πάνω από μία εβδομάδα δεν θα σου πάρει η φυσική του Γυμνασίου. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες