Βρε καλό μου έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να λες οτι μπήκες στους Πειρατές για να μάθεις να είσαι πολίτης

Δες διαφωνώ με την ιδέα αλλά αλίμονο αν μπήκες/μπήκα/μπήκε για αυτό.
Απευθυνόμαστε σε συνειδητοποιημένους πολίτες (όχι σε παιδιά δημοτικού) που διάβασαν αυτό:
http://www.pirateparty.gr/about/ αγωνιζόμαστε να προωθήσουμε και να επεκτείνουμε τις Ιδέες που ξεκίνησαν πριν έξι χρόνια στη Σουηδία για:
* Προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών ελευθεριών από επεμβάσεις κρατών και εταιρειών.
* Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
* Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright, με μείωση του χρόνου προστασίας και ελεύθερη χρήση ψηφιακών αντιγράφων για ιδιωτική, μη-εμπορική χρήση.
* Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες, που οδηγούν σε πανάκριβα φάρμακα, ανθρώπινες απώλειες κι άδικη εκμετάλλευση.
Καλό είναι να θυμόμαστε και να μελετάμε αλλά δε κάνουμε μαθήματα πολιτικής αγωγής, προαπαιτούμενα είναι για να ψηφίζει/αποφασίζει ο κάθε Ελληνας πολίτης που θέλουμε δίπλα μας. Ειναι προσβλητικό τουλάχιστον (κατα την άποψη μου) να λες σε ενήλικα πολίτη έλα στους Πειρατές να σου μάθω το ρόλο σου σαν πολίτη.
Ξαναλεώ no prob με την ιδέα, λόγω τίτλου " μετεξεταστέους πολίτες" αλλά όχι και γιαυτό μπήκα και παραμένω...
Μήπως το rephrase what you mean, μήπως δε κατάλαβα εγώ πως το λες, πάντως διαβάζετε "περίεργα"
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.