ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
gounara

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥ

Δημοσίευσηαπό gounara » 04 Δεκ 2012, 18:19

ΤΡΟΛΛΟΚΡΕΣΕΝΤΟ
βασιλη μην τον ταιζεις

Σε παρακαλεσα ηρεμα και κοσμια drafte ......klp να μην ξαναγραψεις σε νηματα που εχω ανοιξει εγω , σεβασου το δες το σαν ασκηση .
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 04 Δεκ 2012, 18:21

gounara έγραψε:Σε παρακαλεσα ηρεμα και κοσμια drafte ......klp να μην ξαναγραψεις σε νηματα που εχω ανοιξει εγω , σεβασου το δες το σαν ασκηση .
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .

Αν επιθυμείς, υπάρχουν πάμπολλα σημεία στο φόρουμ που μπορείς να συνεχίσεις τον μονόλογό σου, ή τον λογοκριμένο διάλογο με τα κολλητά κομματικά στελέχη (όπου ο ενας ευλογεί τα γένια του άλλου).
Εδώ όμως που ποστάρεις, η κριτική είναι σκληρή.
Αν δεν την αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις.

Εσύ έρχεσαι στα δικά μου τα μέρη.
Τελευταία επεξεργασία από 4 και drafte, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 04 Δεκ 2012, 18:21

Εικόνα
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 04 Δεκ 2012, 18:39

laskaris_vasilis έγραψε:
ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ,

Ρε Χλιμίντζουρα, υπερτιμολόγησε η "Τάδε" εταιρεία 250 κιλά χρώμα και;;;;; Χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι!!!
Αλλά........ Έχεις "δίκιο"! Όσο είναι "μικρά" τα "παλεύεις"! Διότι αν γίνουν φαρμακοβιομηχανίες/εταιρείες όπλων/λογισμικού/ψυχαγωγίας....... δεν μπορείς να τις πολεμήσεις με τίποτα!!! Άρα; Σωστά το θέτεις:........ Η αντιπαράθεση ξεκινά από την "Α" εταιρεία χρωμάτων!!!! :lol: :lol: :lol:

Άσχετο αλλά όλες οι εταιρίες χρωμάτων έχουν μία γραμμή φαρμάκων στην Ελλάδα.
Άρα πολεμώντας την εταιρία χρωμάτων, πολεμάω την φαρμακοβιομηχανία.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 04 Δεκ 2012, 18:57

Kotsos έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:
ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ,

Ρε Χλιμίντζουρα, υπερτιμολόγησε η "Τάδε" εταιρεία 250 κιλά χρώμα και;;;;; Χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι!!!
Αλλά........ Έχεις "δίκιο"! Όσο είναι "μικρά" τα "παλεύεις"! Διότι αν γίνουν φαρμακοβιομηχανίες/εταιρείες όπλων/λογισμικού/ψυχαγωγίας....... δεν μπορείς να τις πολεμήσεις με τίποτα!!! Άρα; Σωστά το θέτεις:........ Η αντιπαράθεση ξεκινά από την "Α" εταιρεία χρωμάτων!!!! :lol: :lol: :lol:

Βρε kotso ήμαρτον!!!
Θαρρείς πως έχει ανάγκη η, όποια XISECHROM, να υπερτιμολογήσει 259kg χρώμα;;;
Αυθαίρετα σου απαντώ όχι!!
Ξέρεις γιατί; Διότι δεν έχει ανάγκη τον "Δασκαλάκο" Θανάση!!!!
Έχει τους πολιτικούς με το μέρος της!!!
....... Θανάση συγνώμη, δεν ήταν υποτιμιτικό το "Δασκαλάκος", το αντίθετο! Επίτηδες το έβαλα με #Δ#
.... Άλλωστε και η κόρη μου Δασκάλα είναι!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 04 Δεκ 2012, 21:30

laskaris_vasilis έγραψε:Ρε Χλιμίντζουρα, υπερτιμολόγησε η "Τάδε" εταιρεία 250 κιλά χρώμα και;;;;; Χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι!!!

Βρε kotso ήμαρτον!!!
....... Θανάση συγνώμη, δεν ήταν υποτιμιτικό το "Δασκαλάκος", το αντίθετο! Επίτηδες το έβαλα με #Δ#

Μην μου αρπάζεσαι.
Συνέχισα τον συλλογισμό σου. Και τα lol lol lol σου.

Ματωμένα κουκούδια είστε όλοι εδώ μέσα μου φαίνεται.

Αν νομίζεις ότι είχα καμία διάθεση να μαλώσω, ή να σου την μπώ, ξεκόλα από τα στερεότυπά σου.

Την διαφωνία μου την είπα, ο Θανάσης σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι και δεν δουλεύει με στερεότυπα την κατάλαβε, έκανε τις αλλαγές που προλάβαινε να κάνει αυτή τη στιγμή, όπως φάνηκε από το δελτίο τύπου, οπότε γιατί να μαλώσω;;;;;;

Την άλλη φορά υποθέτω ότι θα τρέξει και να προλάβει και έγκριση από τις αρχές πριν το ξεκινήσει, οπότε θεωρώ ότι γίναμε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί, και αισθάνομαι ευτυχισμένος ότι ο σπόρος που έριξα βρήκε έξυπνα μυαλά στο κόμμα να οδηγήσει σε μία πορεία προς το καλύτερο.

Οι άλλοι ας ψάχνετε σε ότι λένε ως αντίλογο στα λεγόμενά σας αιτίες να μαλώνετε.
Ο μόνος λόγος να μαλώσεις είναι όταν σου καταπατούν τις αρχές στις οποίες πρέπει να είσαι ακλόνητος. Σε όλα τα άλλα πρέπει να είσαι ευέλικτος με το βλέμμα καρφωμένο στον σκοπό
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 04 Δεκ 2012, 23:06

Kotsos έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Ρε Χλιμίντζουρα, υπερτιμολόγησε η "Τάδε" εταιρεία 250 κιλά χρώμα και;;;;; Χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι!!!

Βρε kotso ήμαρτον!!!

Μην μου αρπάζεσαι.
Συνέχισα τον συλλογισμό σου. Και τα lol lol lol σου.

Ματωμένα κουκούδια είστε όλοι εδώ μέσα μου φαίνεται.

Αν νομίζεις ότι είχα καμία διάθεση να μαλώσω, ή να σου την μπώ, ξεκόλα από τα στερεότυπά σου.

Την διαφωνία μου την είπα, ο Θανάσης σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι και δεν δουλεύει με στερεότυπα την κατάλαβε, έκανε τις αλλαγές που προλάβαινε να κάνει αυτή τη στιγμή, όπως φάνηκε από το δελτίο τύπου, οπότε γιατί να μαλώσω;;;;;;

Την άλλη φορά υποθέτω ότι θα τρέξει και να προλάβει και έγκριση από τις αρχές πριν το ξεκινήσει, οπότε θεωρώ ότι γίναμε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί, και αισθάνομαι ευτυχισμένος ότι ο σπόρος που έριξα βρήκε έξυπνα μυαλά στο κόμμα να οδηγήσει σε μία πορεία προς το καλύτερο.

Οι άλλοι ας ψάχνετε σε ότι λένε ως αντίλογο στα λεγόμενά σας αιτίες να μαλώνετε.
Ο μόνος λόγος να μαλώσεις είναι όταν σου καταπατούν τις αρχές στις οποίες πρέπει να είσαι ακλόνητος. Σε όλα τα άλλα πρέπει να είσαι ευέλικτος με το βλέμμα καρφωμένο στον σκοπό

Επειδή τις "αερολογίες" δεν τις μπορώ, κάνω κάποια (στοιχειώδη) προσπάθεια καταγραφής:
Υπονοείς πως οι εταιρίες χρωμάτων (στην Ελλάδα τουλάχιστον) έχουν σχέση με τις φαρμακοβιομηχανίες; (αν υπάρχει αξαίρεση που δεν γνωρίζω, δεν φαντάζομαι πως είναι ο κανόνας)!!!
Αν τώρα ο Θανάσης, την επόμενη φορά "τρέξει" να προλάβει "έγκριση από τις αρχές" (όπως υπαινίσσεσαι/υποθέτεις/βαυκαλίζεσαι), θα αλλάξει κάτι;;;;
Επι πλέον, η συνεχής επίκλησή σου στις αρχές/θεσμούς/"τάξη", με τρομάζει!!!!
......... Μάλλον παθογόνος (από μέρους μου) αναφυλαξία θα είναι!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες