Κεντρα κρατησης μεταναστων στην Ελλαδα

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κεντρα κρατησης μεταναστων στην Ελλαδα

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 05 Δεκ 2012, 17:35

Επειδή καθόμουν χθές και το διάβασα σε βάθος την μελέτη.

Που ακριβώς αναφέρει το 10 %

Στον πίνακα 8 πχ, αναφέρει για παιδιά Βουλγάρων, Ρουμάνων κ.α. Της ΕΕ, που τα υπολογίζει σαν λαθρομετανάστες.

Από πολτε πολίτης της ΕΕ είναι λαθρομετανάστης;;;;;;

Τους πραγματικούς λαθρομετανάστες ( ανασφάλιστοι από ασιατικές χώρες) στον ίδιο πίνακα αναφέρει 0 ποσοστό ατόμων 0-14 ετών.

Ειλικρινά την διάβασες την μελέτη ή της έριξες μιά ματιά;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Δεκ 2012, 17:37

Kotsos έγραψε:Επειδή καθόμουν χθές και το διάβασα σε βάθος την μελέτη.

Που ακριβώς αναφέρει το 10 %

Στον πίνακα 8 πχ, αναφέρει για παιδιά Βουλγάρων, Ρουμάνων κ.α. Της ΕΕ, που τα υπολογίζει σαν λαθρομετανάστες.

Από πολτε πολίτης της ΕΕ είναι λαθρομετανάστης;;;;;;

Τους πραγματικούς λαθρομετανάστες ( ανασφάλιστοι από ασιατικές χώρες) στον ίδιο πίνακα αναφέρει 0 ποσοστό ατόμων 0-14 ετών.

Ειλικρινά την διάβασες την μελέτη ή της έριξες μιά ματιά;

Έχεις δίκιο. Εκεί μιλάει για 50%!!! Και όχι δεν ξεχωρίζει παράνομους μετανάστες. Αλλά οι νόμιμοι είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τους παράνομους.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 05 Δεκ 2012, 18:12

Το 50% που το βρήκες πάλι;;

Παρέθεσε το γιατί νομίζω ότι μας δουλεύεις.

Και που λέει για περισσότερους παράνομους από νόμιμους μετανάστες;;;;;

Αν θυμάμαι καλά ούτε στο Delphi research, που σαφώς είναι biased και φουσκώνει τους παράνομους, δεν αναφέρει αυτό που λες. Οι παράνομοι ήταν λιγότεροι από τους νόμιμους. ( έλεγε κάτι για 600 νόμιμους και 250 παράνομους στον Βόλο πχ)
Επαναλαμβάνω την διάβασες την ανάλυση;;;;

Εμένα μου πήρε τέσσερις ώρες για να την μελετήσω όλη.
Εσύ από ότι κατάλαβα της έριξες μια οριζόντια ανάγνωση.

Οι ασφαλισμένοι μετανάστες δεν είμαι παράνομοι ή λαθρομετανάστες. Έχουν πάρει άδεια παραμονής ( πράσινη κάρτα) με τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και υποχρεώσεις με τον έλληνα υπήκοο εκτός του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και διορισμού στον στενό δημόσιο τομέα. ( αστυνομία/στρατό κ.α. )
Πως εσύ τους ορίζεις λαθρομετανάστες όλους αυτούς;;;;;;;;

Θα σου συστήσω να την μελετήσεις σε βάθος για να διαμορφώσεις γνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Kotsos, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Δεκ 2012, 18:14

Kotsos έγραψε:Το 50% που το βρήκες πάλι;;

Αν θυμάμαι καλά ουλτε στο Delphi research, που σαφώς είναι biased να φουσκώσει τους παράνομους, δεν αναφέρει αυτό που λες.

Οι ασφαλισμένοι μετανάστες δεν είμαι παράνομοι ή λαθρομετανάστες. Έχουν πάρει άδεια παραμονής ( πράσινη κάρτα) με τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και υποχρεώσεις με τον έλληνα υπήκοο εκτός του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και διορισμού στον στενό δημόσιο τομέα. ( αστυνομία/στρατό κ.α. )

Αλήθεια, διάβασες το κείμενο; Εσύ με το 1% εκτίμηση από νέα στις ειδήσεις; Ξαναδιάβασέ το. Επίσης το κείμενο ΔΕΝ ξεχωρίζει μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους. Τέλος, ο παράνομος μετανάστης έχει χαρτιά για να εργαστεί. Του τα δίνουν μετά την είσοδό του και την προσωρινή κράτηση. Έτσι μπορεί και παίρνει και παράταση στην άδεια παραμονής.

Θα σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς και τον όρο λαθρομετανάστης. Παράνομος μετανάστης λέγεται.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 05 Δεκ 2012, 18:24

Vassilis Perantzakis έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά ουλτε στο Delphi research, που σαφώς είναι biased να φουσκώσει τους παράνομους, δεν αναφέρει αυτό που λες.

Αλήθεια, διάβασες το κείμενο; Εσύ με το 1% εκτίμηση από νέα στις ειδήσεις; Ξαναδιάβασέ το. Επίσης το κείμενο ΔΕΝ ξεχωρίζει μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους.

Σου επαναλαμβάνω, μένω στον Εβρο και έχω επίσημα στατιστικά στοιχεία από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης γιατί οι γιατροί του εξετάζουν όλους του λαθρομετανάστες.

Επειδή έβαλες ένα λινκ που δεν διάβασες, μιας μελέτης και όχι επίσημης καταγραφής σαν αυτή που προέρχεται από νοσοκομείο, χωρίς στοιχεία καταγραφών αλλά στατιστική ανάλυση υποθέσεων, πολλαπλασιάζοντας με αυθαίρετα παραδεχόμενους πολλαπλασιαστές άλλα στοιχεία και ούτε με αυτό δεν καταλήγει σε αυτά που λες.

Τουλάχιστο εγώ είπα στον Εβρο έχουμε καταγραφή 1% περίπου από άτομα 0-14.
Η μελέτη σου μέ όλες τις προσπάθειές της βγάζει 0%.

Ποιός είναι πιο κοντά σε αυτό, που δείχνει ότι δεν βγάζει νούμερα από το μυαλό του;;;

Δες τους πίνακες 7,8 και τα στατιστικά των δήμων που έχει.
Τους διαχωρίζει εκεί σαφώς.
Οπως και στον πίνακα που έχει τις απαντήσεις της Delphi analysis.

Τέλος αναφέρει και τους χωρίζει πολλές φορές για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.
Ο ασφαλισμένος μετανάστης εξ´ ορισμού είναι νόμιμος μετανάστης.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Δεκ 2012, 19:00

Kotsos έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:

Αλήθεια, διάβασες το κείμενο; Εσύ με το 1% εκτίμηση από νέα στις ειδήσεις; Ξαναδιάβασέ το. Επίσης το κείμενο ΔΕΝ ξεχωρίζει μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους.

Σου επαναλαμβάνω, μένω στον Εβρο και έχω επίσημα στατιστικά στοιχεία από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης γιατί οι γιατροί του εξετάζουν όλους του λαθρομετανάστες.

Επειδή έβαλες ένα λινκ που δεν διάβασες, μιας μελέτης και όχι επίσημης καταγραφής σαν αυτή που προέρχεται από νοσοκομείο, χωρίς στοιχεία καταγραφών αλλά στατιστική ανάλυση υποθέσεων, πολλαπλασιάζοντας με αυθαίρετα παραδεχόμενους πολλαπλασιαστές άλλα στοιχεία και ούτε με αυτό δεν καταλήγει σε αυτά που λες.

Τουλάχιστο εγώ είπα στον Εβρο έχουμε καταγραφή 1% περίπου από άτομα 0-14.
Η μελέτη σου μέ όλες τις προσπάθειές της βγάζει 0%.

Ποιός είναι πιο κοντά σε αυτό, που δείχνει ότι δεν βγάζει νούμερα από το μυαλό του;;;

Δες τους πίνακες 7,8 και τα στατιστικά των δήμων που έχει.
Τους διαχωρίζει εκεί σαφώς.
Οπως και στον πίνακα που έχει τις απαντήσεις της Delphi analysis.

Τέλος αναφέρει και τους χωρίζει πολλές φορές για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.
Ο ασφαλισμένος μετανάστης εξ´ ορισμού είναι νόμιμος μετανάστης.

kotsos, στείλε μου τα στατιστικά στοιχεία που λες να τα μελετήσω. Εγώ σου έστειλα τα στοιχεία για μετανάστες (ΟΛΟΥΣ) του ΥΠΕΣ.

Μισό... στον Έβρο μένεις, ή στο Μάντσεστερ;

mf337

Δημοσίευσηαπό mf337 » 05 Δεκ 2012, 20:00

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 05 Δεκ 2012, 20:08

Ευχαρίστως.
Στείλε μου μία διεύθυνση με πμ , να τα φωτοτυπήσω και να στα στείλω.
Είσαι και τυχερούλης.
Πως ήξερες ότι χθές πετούσα να έρθω στο πατρικό μου αλεξ/πόλη;

Όσο για την αμφιβολία σου.

Είκοσι χρόνια είμαι γιατρός.
Η πολλή καταγωγής μου είναι η Αλεξανδρούπολη.
Λες μέσα σε αυτά τα είκοσι χρόνια δεν έχω δουλέψει, έστω σαν ειδικευόμενος γιατρός στην Αλεξανδρούπολη;;;;

Τελικά για να πείσεις, όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρνείσαι να παραδεχθείς το αυτονόητο, ναι ρε φίλε το διάβασα οριζόντια το κείμενο και καταφεύγεις σε θεωρίες συνωμοσίας.
Αυτό είναι που λέμε η νεοελληνική νοοτροπία που δεν θέλουν να συν ζητήσουν, άλλά να επιβάλλουν την αλήθεια τους.
Δεν σου έκατσε η παραπομπή σου γιατί αποδικνύει ότι η δική μου θέση είναι σωστή και σου παρέθεσα επακριβώς σε ποιούς πίνακες να ανατρέξεις να το εξακριβώσεις, και ρίχνεις την μπάλα στις εξέδρες.

Whatever mate.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες