Το κόμμα αποκλίνει από τις 3+1 αρχές του

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
marmara

Το κόμμα αποκλίνει από τις 3+1 αρχές του

Δημοσίευσηαπό marmara » 12 Δεκ 2013, 17:48

Τι δουλεία έχει το κόμμα σας να ασχολείται με αυτό το θέμα;
"Υιοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια"

Το παραπάνω δεν έχει καμιά σχέση με τους πειρατές, μιας και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με τις 3+1 αρχές που είναι πια καταστατικές.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να μεταφέρουν το θέμα "Υιοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια" από την συζήτηση των μελών, στην χαλαρή συζήτηση.

tvelocity
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Το κόμμα αποκλίνει από τις 3+1 αρχές του

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 12 Δεκ 2013, 19:20

Συγνώμη, αλλά αν δεν έχει σχέση το θέμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια με τα πολιτικά δικαιώματα και την ελευθερία του ατόμου, τότε ΤΙ έχει; Λίγες θέσεις είναι πιο πειρατικές από αυτήν!
Verba volant, scripta manent

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 12 Δεκ 2013, 21:23

Μην ταΐζετε τον βαλτό.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 12 Δεκ 2013, 23:46

tvelocity έγραψε:Συγνώμη, αλλά αν δεν έχει σχέση το θέμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια με τα πολιτικά δικαιώματα και την ελευθερία του ατόμου, τότε ΤΙ έχει; Λίγες θέσεις είναι πιο πειρατικές από αυτήν!

1. Προστασία της ιδιωτικότητας.
2. Πατέντες
3. C0pyright
+1 Διαφάνεια στην διοίκηση.

πως στο καλό έχουν να κάνουν τα παραπάνω με το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

είσαι τελείως παλαβός ανθρωπέ μου!!! τελείως!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 13 Δεκ 2013, 00:37

το ότι κάτι δεν είναι στις αρχές μας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε θέσεις γι αυτό...

λύχνο, έ λύχνο...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 13 Δεκ 2013, 00:38

Petros έγραψε:το ότι κάτι δεν είναι στις αρχές μας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε θέσεις γι αυτό...

λύχνο, έ λύχνο...

άρα μπορούμε να έχουμε θέσεις για τα πάντα;

για ρώτα την ιέρεια να σου απαντήσει!

Αποφασίστε επιτέλους!
3+1 αρχές και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο, ή θέσεις για τα πάντα;

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 13 Δεκ 2013, 00:44

δεν νομίζω ότι μπορεί να μου απαγορέψει κανείς να γράψω μια θέση η οποία να είναι σοβαρή και βάσιμη και να την καταθέσω προς ψήφιση...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 13 Δεκ 2013, 00:50

Petros έγραψε:δεν νομίζω ότι μπορεί να μου απαγορέψει κανείς να γράψω μια θέση η οποία να είναι σοβαρή και βάσιμη και να την καταθέσω προς ψήφιση...

μακάρι....και εγώ μαζί σου είμαι, υπέρ του πλουραλισμού και της αμεσοδημοκρατίας.
αλλά δυστυχώς άλλα ευαγγελίζεται το ιερατείο των 3+1 αρχών.
ας περιμένουμε την δημοσίευση του νέου καταστατικού, για δούμε τελικά αν το κόμμα μεταλλάχτηκε σε κόμμα ειδικού σκοπού ή όχι.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 13 Δεκ 2013, 01:34

marmara έγραψε:
Petros έγραψε:δεν νομίζω ότι μπορεί να μου απαγορέψει κανείς να γράψω μια θέση η οποία να είναι σοβαρή και βάσιμη και να την καταθέσω προς ψήφιση...

μακάρι....και εγώ μαζί σου είμαι, υπέρ του πλουραλισμού και της αμεσοδημοκρατίας.
αλλά δυστυχώς άλλα ευαγγελίζεται το ιερατείο των 3+1 αρχών.
ας περιμένουμε την δημοσίευση του νέου καταστατικού, για δούμε τελικά αν το κόμμα μεταλλάχτηκε σε κόμμα ειδικού σκοπού ή όχι.

Αυτό:

2.1 Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει ως βασική Αρχή τη δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία του, με ψηφιακές διαδικασίες όπου αυτό είναι εφικτό και εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας στο εσωτερικό του.

έγινε κάπως έτσι

2.1 Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει ως βασική Αρχή τη δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία του, με απ' ευθείας συμμετοχή των μελών και με ψηφιακές διαδικασίες, όπου αυτό είναι εφικτό.

και μια αντίστοιχη αλλαγή έγινε στο

2.2.1. Την μεγαλύτερη συμμετοχή όλων στη λήψη αποφάσεων μέσω διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας με φυσική παρουσία ή...

που έγινε ή έτσι

]2.2.1. Την μεγαλύτερη συμμετοχή όλων στη λήψη αποφάσεων με φυσική παρουσία ή...

ή μπήκε κάτι αντίστοιχο με το απ'ευθείας συμμετοχή.

Επίσης μπήκε αν δε κάνω λάθος το:

Η Δημόσια Υγεία πρέπει να αντιμετωπίζεται ως το ύψιστο αγαθό για τους πολίτες ενός κράτους και τους επισκέπτες του.

και βγήκε το κομμάτι για το περιβάλλον.

Όπως καταλαβαίνεις το Γιάννης το κάναμε Γιαννάκης. Το σκεπτικό της αλλαγής ήταν: Ας μάθουμε τον κόσμο να συμμετέχει και ας του δώσουμε μια πρώτη γεύση και όταν ωριμάσει η κοινωνία το ξαναβλέπουμε για αλλαγή πολιτεύματος. Διαφορετικά θα είμαστε γραφικοί και θα κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 13 Δεκ 2013, 01:39

mankasp έγραψε:
Αυτό:

2.1 Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει ως βασική Αρχή τη δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία του, με ψηφιακές διαδικασίες όπου αυτό είναι εφικτό και εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας στο εσωτερικό του.

έγινε κάπως έτσι

2.1 Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει ως βασική Αρχή τη δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία του, με απ' ευθείας συμμετοχή των μελών και με ψηφιακές διαδικασίες, όπου αυτό είναι εφικτό.

Όπου είναι εφικτό δηλαδή, εφαρμόζουμε την δημοκρατική λειτουργία, όπου δεν είναι όμως, τότε γινόμαστε φασίστες!!!!
Αυτό λέει το νέο καταστατικό;;;;;;;;

Επίσης έχει καταγραφεί στο βίντεο του συνεδρίου, κόσμος να σε κράζει και να φωνάζει ότι αυτό που πάτε να κάνετε θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες ασάφειες, και εσύ να τους γυρνάς την πλάτη.

Τέλος πάντων, ας δούμε και τυπωμένη την αηδία που ψηφίσατε οι 20 λομπίστες, και τα ξαναλέμε!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες