καλημερα.. ονομαζομαι χρηστος μ****ος και ειμαι συνεργατης του δημοσιογραφου γιωργου τραγκα.. θελω να ερθω σε επικοινωνια με το κομμα σας.. επικοινωνηστε αν θελετε μαζι μου στο 69******05 ευχαριστω πολυ (στο ιντερνετικο σας σαιτ το τηλεφωνο βγαζει φαξ...)
τι απαντάω ;
Μήνυμα στο facebook
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Μήνυμα στο facebook
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Μήνυμα στο facebook
Ή γράψε εμαιλ στα μέλη της Δ.Ε. με κανονικά τα στοιχεία του και κάποιος από μας θα αναλάβει να επικοινωνήσει μαζί του αύριο το πρωι.
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
είναι όλα οκ
(πρώην -mesitiko-)
-
- Επικοινωνία:
Επι τη ευκαιρία, και χωρίς διάθεση τρολαρίσματος, ένα μαμημένο τηλεφωνητή λέμε εδώ και ένα χρόνο, Φάγατε τόσες εργατώρες για τη wifi κεραία και τι έγινε? ένα τηλεφωνητή ρε παιδιά.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
Λοιπόν, μας θέλουν καλεσμένους στην εκπομπή Χωρίς Ανασθητικό του Έψιλον TV.
Είναι ζωντανή καθημεριμή εκπομπή (19.30 - 20.30) με τον Τράγκα.
Κυριώς για:
- Να παρουσιάσουμε το Κόμμα
- Να σχολιάσουμε την επικαιρότητα, ειδικά για θέματα ίντερνετ και ειδικότερα για το free wifi του Σαμαρά.
Όπως είπα, θα είναι ζωντανή μετάδοση.
Πιθανές ημερομηνίες: Δευτέρα 25, Τρίτη 26, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.
Τα στούντιο είναι στο Μαρούσι.
Περιμένει τηλέφωνο ξανά από εμάς για να του πούμε αν θα μπορεί κάποιος να πάει και ποια μέρα.
Αν δεν βολεύει, μπορεί να αναβληθεί για μια βδομάδα.
Από τα μέλη της Δ.Ε. στην Αθήνα δεν έχω κάποια στανταρντ απάντηση για το αν θα πάει κάποιος.
Αν θέλει να πάει (και) κάποιος άλλος ας το δηλώσει εδώ.
Είναι ζωντανή καθημεριμή εκπομπή (19.30 - 20.30) με τον Τράγκα.
Κυριώς για:
- Να παρουσιάσουμε το Κόμμα
- Να σχολιάσουμε την επικαιρότητα, ειδικά για θέματα ίντερνετ και ειδικότερα για το free wifi του Σαμαρά.
Όπως είπα, θα είναι ζωντανή μετάδοση.
Πιθανές ημερομηνίες: Δευτέρα 25, Τρίτη 26, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.
Τα στούντιο είναι στο Μαρούσι.
Περιμένει τηλέφωνο ξανά από εμάς για να του πούμε αν θα μπορεί κάποιος να πάει και ποια μέρα.
Αν δεν βολεύει, μπορεί να αναβληθεί για μια βδομάδα.
Από τα μέλη της Δ.Ε. στην Αθήνα δεν έχω κάποια στανταρντ απάντηση για το αν θα πάει κάποιος.
Αν θέλει να πάει (και) κάποιος άλλος ας το δηλώσει εδώ.
-
Η πρόεδρος να πάει στον τραγκα
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Δε μου λέτε ρε παιδιά. Αυτό το πράγμα έτσι πρέπει να διαχειρίζεται; Δηλαδή όταν μας τυχαίνει μια ευκαιρία για προβολή, απλώς το θέμα που τίθεται είναι ποιος θα πάει να την καλύψει; Δηλαδή απλά μπορεί όποιος έχει χρόνο να πάει οπουδήποτε μας καλούν και να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι, χωρίς προηγουμένως να γίνει κανενός είδους προετοιμασία, χωρίς να συμφωνηθούν κάποια πράγματα, χωρίς τίποτα; Έτσι απλά με τη δικαιολογία "Α! να μη χάσουμε την ευκαιρία να προβληθούμε από την εκπομπή του οποιουδήποτε Τράγκα, που κατά τα άλλα δεν θέλουμε ούτε να τον ακουμπήσουμε γιατί ... λερώνει;".
Εμένα μου άρεσε αρκετά ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε την ανάλογη περίπτωση με τα παιδιά της Παντείου, όπου και κάποια στοιχειώδης προετοιμασία έγινε και η διαδικασία αξιοποίησε κάποιες τουλάχιστον από τις ψηφιακές μας δυνατότητες και, αν κατάλαβα καλά, έγινε με κάπως συντεταγμένο τρόπο.
Το ότι έχουμε Ομ.Επ. μόνο στα χαρτιά(!) δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι όποιος έχει χρόνο μπορεί να (αυτο)βαφτίζεται Ομ.Επ.
Για να βάζουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά:
- Αν θέλουμε να εκπροσωπούμαστε σε οποιεσδήποτε εκπομπές, συναντήσεις, συνεντεύξεις, συνευρέσεις και κάθε άλλης μορφής ευκαιρίες, αυτό ή θα γίνεται οργανωμένα και συντεταγμένα ή αν δεν είναι δυνατό να γίνεται έτσι (όπως τώρα) καλύτερα να μη γίνεται καθόλου.
- Πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσουμε τα "ιδεολογικά μας" και να συγκροτήσουμε μια οργανωμένη Ομάδα Επικοινωνίας η οποία (και μόνο αυτή) θα ασχολείται με αυτού του είδους τις περιστάσεις, ώστε τα μηνύματά μας να μεταδίδονται έγκυρα και έγκαιρα και όχι άρτζι - μπούρτζι και λουλάς και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.
- Μέχρι τότε καλύτερα να κάνουμε "τουμπεκί ψιλοκομμένο" για να μη γίνουμε ακόμη περισσότερο ρεζίλι.
Σε ότι τουλάχιστον με αφορά, εγώ δηλώνω από τώρα, ότι καμιά από αυτού του είδους τις ... "παραστάσεις" δεν αισθάνομαι να με εκπροσωπεί κι ας έρθει όποιος θέλει να μου ισχυριστεί το αντίθετο.
@ pappasadrian
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι η Πρόεδρος ... απείλησε όποιον την (ξανα)αποκαλέσει έτσι ότι θα ... φάει μπουνιά! Γιαυτό ... μαζέψου Ανδριανέ!
Εμένα μου άρεσε αρκετά ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε την ανάλογη περίπτωση με τα παιδιά της Παντείου, όπου και κάποια στοιχειώδης προετοιμασία έγινε και η διαδικασία αξιοποίησε κάποιες τουλάχιστον από τις ψηφιακές μας δυνατότητες και, αν κατάλαβα καλά, έγινε με κάπως συντεταγμένο τρόπο.
Το ότι έχουμε Ομ.Επ. μόνο στα χαρτιά(!) δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι όποιος έχει χρόνο μπορεί να (αυτο)βαφτίζεται Ομ.Επ.
Για να βάζουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά:
- Αν θέλουμε να εκπροσωπούμαστε σε οποιεσδήποτε εκπομπές, συναντήσεις, συνεντεύξεις, συνευρέσεις και κάθε άλλης μορφής ευκαιρίες, αυτό ή θα γίνεται οργανωμένα και συντεταγμένα ή αν δεν είναι δυνατό να γίνεται έτσι (όπως τώρα) καλύτερα να μη γίνεται καθόλου.
- Πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσουμε τα "ιδεολογικά μας" και να συγκροτήσουμε μια οργανωμένη Ομάδα Επικοινωνίας η οποία (και μόνο αυτή) θα ασχολείται με αυτού του είδους τις περιστάσεις, ώστε τα μηνύματά μας να μεταδίδονται έγκυρα και έγκαιρα και όχι άρτζι - μπούρτζι και λουλάς και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.
- Μέχρι τότε καλύτερα να κάνουμε "τουμπεκί ψιλοκομμένο" για να μη γίνουμε ακόμη περισσότερο ρεζίλι.
Σε ότι τουλάχιστον με αφορά, εγώ δηλώνω από τώρα, ότι καμιά από αυτού του είδους τις ... "παραστάσεις" δεν αισθάνομαι να με εκπροσωπεί κι ας έρθει όποιος θέλει να μου ισχυριστεί το αντίθετο.
@ pappasadrian
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι η Πρόεδρος ... απείλησε όποιον την (ξανα)αποκαλέσει έτσι ότι θα ... φάει μπουνιά! Γιαυτό ... μαζέψου Ανδριανέ!
-
Γενικά για το ίντερνετ και ειδικά για το φρι γουαιφαι που μας ζητάνε έχουμε ήδη κείμενα. Δεν ξέρω τι άλλο προετοιμασία χρειάζεται. Κρατάμε την γραμμή δηλαδή των υπαρχόντων.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
-
pappasadrian έγραψε:Γενικά για το ίντερνετ και ειδικά για το φρι γουαιφαι που μας ζητάνε έχουμε ήδη κείμενα. Δεν ξέρω τι άλλο προετοιμασία χρειάζεται. Κρατάμε την γραμμή δηλαδή των υπαρχόντων.
Ίσως εγώ να μην είμαι τόσο μέσα στα πράγματα και να μην ξέρω τι λέω Ανδριανέ.
Με την απλή λογική όμως μου φαίνεται πολύ φυσικό αφ' ενός να μην είναι "όλοι" ικανοί να εκπροσωπήσουν το κόμμα σε μια τέτοια περίσταση, (π.χ. εγώ δεν θα μπορούσα σε καμιά περίπτωση να παίξω έναν τέτοιο ρόλο, άλλη φορά μπορούμε να συζητήσουμε το "γιατί"), αφ' ετέρου μου φαίνεται πολύ λογικό κάποιοι μέσα σε κάθε κόμμα να είναι επιφορτισμένοι με αυτό το ρόλο, πράγμα που αν κατάλαβα καλά στο δικό μας κόμμα τον έχει εξ οφίτσιο η Ομ.Επ.
Αυτά ξέρω εγώ και εσύ μου λες ότι για το "γουαιφαι που μας ζητάνε έχουμε ήδη κείμενα" πράγμα που φαντάζομαι υπονοεί ότι όποιος δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει τη συγκεκριμένη ώρα παίρνει υπό μάλης το μάτσο με τα κείμενα και πάει στον Τράγκα και την άλλη μέρα ... όλοι θα μιλάνε για τους Έλληνες Πειρατές.
Ε, σε αυτό Ανδριανέ εγώ διαφωνώ, γιατί μου φαίνεται απλοϊκό, αφελές, επικίνδυνο και πάρα πολύ ευκαιριακό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες