Μετά λύπης βλέπω μία πρακτική που εξασκείται από συγκεκριμένη μερίδα μελών με κύριο εκφραστή το μέλος της Δ.Ε. Γιώργο Μαριότι.
Το συγκεκριμένο μέλος συστηματικά, για λόγους που μόνο εκείνος μπορεί να εξηγήσει, προβαίνει σε ανακοινώσεις που αφορούν το κόμμα (π.χ. site συνεδρίου, live streaming συνεδρίου, κλήσεις για συνεδριάσεις κλπ κλπ), αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στο FACEBOOK.
Αλλάξαμε κάπου τον "υποχρεωτικό" τρόπο ενημέρωσης των μελών με το FACEBOOK; Μήπως και αυτό ανακοινώθηκε εκεί και δεν το είδαμε;
Παρακαλώ για μια επίσημη απάντηση μιας και το θέμα έχει να κάνει με την ενημέρωση των μελών και με το τι σημαίνει να αγνοούνται τα επίσημα κανάλια του κόμματος.
Αν το μέλος της Δ.Ε. Γιώργος Μαριότι δεν μπορεί να απαντήσει παρά μόνο στο FACEBOOK, παρακαλώ κάποιο άλλο μέλος της Δ.Ε. να πάρει επίσημη θέση.
Ανακοινώσεις αποκλειστικά στο Facebook.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Ανακοινώσεις αποκλειστικά στο Facebook.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Re: Ανακοινώσεις αποκλειστικά στο Facebook.
εχει συνεδριαση ΔΕ αποψε στις 22:30 στο (τρισκαταρατο) mumble. μπορει να παρακολουθησει οποιος θελει. λογικα μετα θα γινει συζητηση εφ'ολης της υλης, καθως εχουμε πολλα θεματα στο τραπεζι.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Η Δ.Ε. εννοείς ότι έχει συνεδρίαση με αυτό το θέμα;
-
οχι, δεν εχει μπει στην θεματολογια (ισως μπει επιτοπου, δεν ξερω)
απλα θα ειναι εκει αρκετα (ελπιζω ολα) τα μελη της για να συζητησουμε μετα
απλα θα ειναι εκει αρκετα (ελπιζω ολα) τα μελη της για να συζητησουμε μετα
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
-
Ωραία, επειδή δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να είμαι στο mumble. Καταθέτω δημοσίως αίτημα να συζητηθεί το θέμα εφόσον η Δ.Ε. κρίνει ότι μπορεί σε αυτή την συνεδρίαση ή να ορίσει άλλη.
Τίθεται ζήτημα ασέβειας προς τα μέλη και δημιουργίας ομάδων που απαξιώνουν την δομή του κόμματος και την γνώμη των άλλων μελών.
Τίθεται ζήτημα ασέβειας προς τα μέλη και δημιουργίας ομάδων που απαξιώνουν την δομή του κόμματος και την γνώμη των άλλων μελών.
-
baskin έγραψε:Ωραία, επειδή δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να είμαι στο mumble. Καταθέτω δημοσίως αίτημα να συζητηθεί το θέμα εφόσον η Δ.Ε. κρίνει ότι μπορεί σε αυτή την συνεδρίαση ή να ορίσει άλλη.
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!!
Από την ανάποδη το έχεις δει ποτέ;;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis έγραψε:baskin έγραψε:Ωραία, επειδή δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να είμαι στο mumble. Καταθέτω δημοσίως αίτημα να συζητηθεί το θέμα εφόσον η Δ.Ε. κρίνει ότι μπορεί σε αυτή την συνεδρίαση ή να ορίσει άλλη.
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!!
Από την ανάποδη το έχεις δει ποτέ;;;
και ποιά είναι η ανάποδη, για πες μας.....
-
Χμμμμμμμμμμμμμ επειδή εχει πάρει και εμένα η μπάλα, αν είμαι καλά (υγεία) αύριο θα απαντήσω για όλο το θέμα ΦΒ. (σεντόνι...)
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
-
- Επικοινωνία:
Επειδή έχετε πάρει φόρα και δεν σταματάτε να λέτε (γράφετε):
Το FB ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.-
Όποιες επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το Συνέδριο, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TOPIC “Ανακοινώσεις Συνεδρίου” viewforum.php?f=160 ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ και ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του Προεδρείου.
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα άλλα σημεία ανακοινώσεων αποτελούν ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ site και οι δημοσιεύσεις εκεί ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.-
Όσοι θέλετε να το καταλάβετε καλώς, όσοι δεν θέλετε να το καταλάβετε «κακό του κεφαλιού σας»
Αμάν πια με τις «μπουρδολογίες».

Το FB ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.-
Όποιες επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το Συνέδριο, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TOPIC “Ανακοινώσεις Συνεδρίου” viewforum.php?f=160 ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ και ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του Προεδρείου.
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα άλλα σημεία ανακοινώσεων αποτελούν ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ site και οι δημοσιεύσεις εκεί ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.-
Όσοι θέλετε να το καταλάβετε καλώς, όσοι δεν θέλετε να το καταλάβετε «κακό του κεφαλιού σας»
Αμάν πια με τις «μπουρδολογίες».

здравствуйте
-
Άρα επίσημο live streaming δεν υπάρχει, οπότε έχουμε θέμα με την "εγκυρότητα" του "πρωτοβουλικού" live streaming;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες