Νεολαία κόμματος
Νεολαία κόμματος
Χαίρετε. Επειδή δεν έχω συμπληρώσει ακόμα τα 18 μου έτη αλλά ενδιαφέρομαι για τις αρχές του κόμματος, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αυτή τη στιγμή πτέρυγα νεολαίας του κόμματος. Ευχαριστώ πολύ.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Νεολαία κόμματος
Οργανωμένη νεολαία δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει συζήτηση με το συνέδριο να αλλάξει το καταστατικό και να επιτρέπετε και η εγγραφή νεότερων από τα 18. Επίσης υπάρχει και συζήτηση για την δημιουργία νεολαίας.
Μείνε σε επαφή. Μπορείς να συμμετέχεις και χωρίς να είσαι "επίσημο" μέλος.
Μείνε σε επαφή. Μπορείς να συμμετέχεις και χωρίς να είσαι "επίσημο" μέλος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Καλωσηλθες στο φόρουμ μας
Όντως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Έχει υπάρξει κάποια συζήτηση εδώ: viewforum.php?f=118
Μπορείς να διαβάσεις τι έχει ειπωθεί και να πεις και εσυ την άποψη σου.
μια ερώτηση μόνο έχω. Τί περιμένεις να βρεις/συναντήσεις σε μια νεολαία κόμματος;
Όντως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Έχει υπάρξει κάποια συζήτηση εδώ: viewforum.php?f=118
Μπορείς να διαβάσεις τι έχει ειπωθεί και να πεις και εσυ την άποψη σου.
μια ερώτηση μόνο έχω. Τί περιμένεις να βρεις/συναντήσεις σε μια νεολαία κόμματος;
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο που απάντησαν.
Δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι γίνεται σε μία νεολαία κόμματος, φαντάζομαι, όμως ότι θα γίνονται παρόμοια πράγματα με ό,τι γίνεται στο κανονικό κόμμα, μόνο που θα προορίζεται σε νεότερα άτομα που ενδεχομένως δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.
Δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι γίνεται σε μία νεολαία κόμματος, φαντάζομαι, όμως ότι θα γίνονται παρόμοια πράγματα με ό,τι γίνεται στο κανονικό κόμμα, μόνο που θα προορίζεται σε νεότερα άτομα που ενδεχομένως δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.
-
αυτο ειναι το προβλημα που εχουμε και εμεις. δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι η νεολαια. σιγουρα δεν θελουμε να ειναι οπως τα αλλα κομματα (φοιτητικες παραταξεις, αφισοκολλητες, παρτι, κομματοσκυλα, κλπ), αλλα ουτε και κατι το οποιο θα ειναι copy paste του κυριως κομματος, απευθυνομενο σε μικροτερες ηλικιες. αν εχεις στο μυαλο σου κατι που θα ηθελες να κανει η νεολαια, και να το συζητησουμε, ισως στον χωρο που σου υπεδειξα παραπανω.
προτεινω παντως να συμμετασχεις οσο μπορεις σε οτι γινεται διαδικτυακα στους πειρατες, ακομα και αν δεν εισαι μελος του κομματος. δυσκολα θα βρεις κλειστες πορτες (εκτος ισως απο τις ψηφοφοριες). Δες τις ομαδες εργασιας, τι σε ενδιαφερει περισσοτερο, και χωσου!
και περιμενε μεχρι τον νοεμβριο, που θα γινει το πρωτο συνεδριο, εκει θα ξεκαθαρισουμε ποια θα ειναι η πορεια των πειρατων απο εδω και περα, και θα δουμε αν θα ιδρυθει και επισημα νεολαια.
μεχρι τοτε, οτι απορια εχεις, μην διστασεις να ρωτησεις οτι θελεις.
και παλι, καλωσηλθες
προτεινω παντως να συμμετασχεις οσο μπορεις σε οτι γινεται διαδικτυακα στους πειρατες, ακομα και αν δεν εισαι μελος του κομματος. δυσκολα θα βρεις κλειστες πορτες (εκτος ισως απο τις ψηφοφοριες). Δες τις ομαδες εργασιας, τι σε ενδιαφερει περισσοτερο, και χωσου!
και περιμενε μεχρι τον νοεμβριο, που θα γινει το πρωτο συνεδριο, εκει θα ξεκαθαρισουμε ποια θα ειναι η πορεια των πειρατων απο εδω και περα, και θα δουμε αν θα ιδρυθει και επισημα νεολαια.
μεχρι τοτε, οτι απορια εχεις, μην διστασεις να ρωτησεις οτι θελεις.
και παλι, καλωσηλθες
-
Μετα απο το πρωτο συνεδριο του κομματος καλο θα ηταν να οργανωσουμε και την νεολαια του κομματος.δεν νομιζεται?Θα πρεπει πρωτον να συναντηθουμε ολοι οσοι ενδιαφερονται για την νεολαια καπου (για παραδειγμα στο mumble η στο skype) και να δουμε πως θα οργανωσουμε την νεολαια.Ποια θα ειναι τα ηλικιακα ορια της νεολαιας, ποιο θα ειναι το καταστατικο, πως θα δειχθουμε στον κοσμο ειδικοτερα στους νεους και πως θα προσεγγισουμε τους νεους στην πειρατικη ιδεα. Οσοι ενδιαδφερονται καλο θα ηταν να δηλωσουν το ενδιαφερον τους εδω και να πουν που θελουν να κανουμε την πρωτη συνατηση. στο mumble η στο skype. Και φυσικα αυτο να γινει οσο πιο συντομα γινεται.
-
Στο συνέδριο ήρθε πρόταση σχετικά με την ηλικία ενός μέλους και τέθηκε σε ψηφοφορία μια πρόταση που αφορούσε το 16ο έτος ηλικίας αλλά δεν θυμάμαι αν ψηφίστηκε η όχι.
Μετά την επιτυχία του εγχειρήματος "Οι Πειρατές στην Εκπαίδευση" νομίζω είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσουμε και την δημιουργία νεολαίας αλλά με μεγάλη προσοχή για να μην κάνουμε μια ακόμα από τις ίδιες υπάρχοντες που στην ουσία κάνει προπαγάνδα και βάζει παρωπίδες στα παιδιά από μικρή ηλικία (προσωπική εμπειρία).
Ας αφήσουμε τα ίδια τα παιδιά να αποφασίσουν για την φύση της νεολαίας αυτής σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Λίγο υπομονή να το στρώσει το προεδρείο του συνεδρίου.
Μετά την επιτυχία του εγχειρήματος "Οι Πειρατές στην Εκπαίδευση" νομίζω είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσουμε και την δημιουργία νεολαίας αλλά με μεγάλη προσοχή για να μην κάνουμε μια ακόμα από τις ίδιες υπάρχοντες που στην ουσία κάνει προπαγάνδα και βάζει παρωπίδες στα παιδιά από μικρή ηλικία (προσωπική εμπειρία).
Ας αφήσουμε τα ίδια τα παιδιά να αποφασίσουν για την φύση της νεολαίας αυτής σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
-
kostasrose έγραψε:Στο συνέδριο ήρθε πρόταση σχετικά με την ηλικία ενός μέλους και τέθηκε σε ψηφοφορία μια πρόταση που αφορούσε το 16ο έτος ηλικίας αλλά δεν θυμάμαι αν ψηφίστηκε η όχι.
Αυτο εννοω Κωστα αλλα καλο θα ηταν και εμεις τα μελη που θα απαρτισουμε την νεολαια θα πρεπει να δουμε πως θα κινηθουμε. Συμφωνω οτι δεν πρεπει να κανουμε προπαγανδα οπως οι αλλες νεολαιες αλλα καλο θα ηταν να ξεκινησουμε τις διαδικασιες για την δημιουργια της νεολαιας αμεσα. Δεν συμφωνεις?Και εγω προσωπικη εμεπειρια σε αυτο που ειπες Κωστα.Ομως εμεις η νεολαια θα αποφασισουμε το πλαισιο που θα κινηθουμε σαν νειολαια του κομματος μας. Σωστα?Μην ξεχνας οτι και εγω στην νεολαια θα ειμαι για ενα διαστημα.Οποτε.Αλλα θα πρεπει να την δημιουργησουμε ομως και οχι να την εχουμε στα σκαρια.Συμφωνεις?
-
Διαφωνώ με την νεολαία κόμματος, συμφωνώ με το να είναι το κόμμα νεολαία. Αυτός ητανναλλωστε ο σκοπός της πρότασης για τα 16 χρόνια.
-
Παιδιά εγώ θα συμμετέχω σε κάθε ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει στην γνωστοποίηση των ιδεών μας μετά από απόφαση του σώματος (ακόμα και αν έχω τις όποιες αντιρρήσεις μου).
Επίσης για την νεολαία ειδικότερα είναι καλό να υπάρχει αρχικά κάθε επαφή που θα μπορούσαμε να μάθουμε τις ανησυχίες τους και κυρίως τις ανάγκες τους. Όμως, προσωπικά, δεν συμφωνώ να κατεβάσουμε ψηφοδέλτια για 15μελές στα σχολεία με λογότυπο όπως κάνουν τα παραδοσιακά κόμματα (ΚΝΕ ΠΑΣΠ κλπ). Το θεωρώ Γκεμπελική προπαγάνδα....
Τέλος έχω την "εντύπωση" ότι είμαι μεγάλος για την "όποια" νεολαία... Έκλεισα τον περασμένο Μάιο τα 34... αλλά αισθάνομαι 14 και με μυαλό 4 χεχε
Επίσης για την νεολαία ειδικότερα είναι καλό να υπάρχει αρχικά κάθε επαφή που θα μπορούσαμε να μάθουμε τις ανησυχίες τους και κυρίως τις ανάγκες τους. Όμως, προσωπικά, δεν συμφωνώ να κατεβάσουμε ψηφοδέλτια για 15μελές στα σχολεία με λογότυπο όπως κάνουν τα παραδοσιακά κόμματα (ΚΝΕ ΠΑΣΠ κλπ). Το θεωρώ Γκεμπελική προπαγάνδα....
Τέλος έχω την "εντύπωση" ότι είμαι μεγάλος για την "όποια" νεολαία... Έκλεισα τον περασμένο Μάιο τα 34... αλλά αισθάνομαι 14 και με μυαλό 4 χεχε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες