baskin έγραψε:Ξέχασα τις 10.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα...
Και την προϋπηρεσία στον διαστημικό σταθμό των Ρώσων μέσω Μπαϊκονούρ.
baskin έγραψε:Ξέχασα τις 10.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα...
mankasp έγραψε:Επίσης το πρόβλημα, ναι, μαστίζει την Ελλάδα αλλά όχι μόνο, είναι γενικότερα ευρωπαϊκό πρόβλημα και δεν νομίζω πως μια λύση μπορεί να βρεθεί τόσο εύκολα.
H ουσία είναι πως η αύξηση της ανεργίας οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην παύση της αλόγιστης εισροής χρημάτων στην αγορά είτε μέσω του δημοσίου, είτε μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ή τραπεζικών δανείων τα όποια δεν επενδύθηκαν ποτέ όπως θα έπρεπε ώστε να χτιστεί ορθά η οικονομία μας.
Για το πως μπορούμε να προχωρήσουμε από δω και πέρα, εγώ συμμερίζομαι τις απόψεις του Αρίστου Δοξιάδη όπως τις παρουσιάζει ο ίδιος: http://youtu.be/6HhNGU08KoE
mankasp έγραψε:Δέκα Έλληνες για 4.400 θέσεις στα χωράφια φράουλας
mankasp έγραψε:Δέκα Έλληνες για 4.400 θέσεις στα χωράφια φράουλας
Kotsos έγραψε:mankasp έγραψε:Δέκα Έλληνες για 4.400 θέσεις στα χωράφια φράουλας
Μου αρέσει η πειρατοσύνη κάποιων που για να στηρίξουν τα αστήριχτα βάζουν συνδέσμους εντυπωσιασμού και κάνουν γαργάρα την καταπάτηση όλων των εργατικών νόμων και δικαίων στο δημοσίευμα που παρουσιάζουν.
Για εποχιακή δουλειά (που από πάντα είθισται να πληρώνεται περισσότερο) το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι παραγωγοί προσφέρουν λιγότερο από το βασικό μισθό (23 αντί 28 ) χωρίς να αναφέρουν ένσημα, και αντί να έχουν ξεσηκωθεί οι πειρατές που δεν τηρούνται οι νόμοι, το πετάνε για να πούνε πόσο χορτασμένοι είναι οι Ελληνες νέοι που δεν καταδέχονται να δουλέψουν σε συνθήκες δουλείας.
Το μόνο λυπηρό στο όλο δημοσίευμα είναι η κατάντια της χώρας μας που βρέθηκαν έστω και τέσσερις τόσο απελπισμένοι ώστε να είναι διατεθιμένοι να δουλέψουν σε συνθήκες σκλαβιάς για να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί και η κατάντια της υπόλοιπης κοινωνίας να αποδέχεται τέτοιες συνθήκες εργοδοσίας ως φυσιολογικές.
Αυτό λέει πολλά για την ηθική μας πυξίδα ως κοινωνία.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες