(εκτός από μαϊντανός είμαι και χρυσόψαρο.... θα περιμένω την σχετική εικονογράφηση από τον παραιτουμενοεπαναγεγραμμένο

Κομπειλάδας έγραψε:Kailor, το ηχητικό σου το έδωσα σε CD ή σε στικάκι???? Δεν θυμάμαι, πέρασαν μόλις 5 λεπτά και το ξέχασα....![]()
![]()
![]()
![]()
(εκτός από μαϊντανός είμαι και χρυσόψαρο.... θα περιμένω την σχετική εικονογράφηση από τον παραιτουμενοεπαναγεγραμμένο)
Κομπειλάδας έγραψε:Kailor, το ηχητικό σου το έδωσα σε CD ή σε στικάκι???? Δεν θυμάμαι, πέρασαν μόλις 5 λεπτά και το ξέχασα....![]()
![]()
![]()
![]()
(εκτός από μαϊντανός είμαι και χρυσόψαρο.... θα περιμένω την σχετική εικονογράφηση από τον παραιτουμενοεπαναγεγραμμένο)
tvelocity έγραψε:kailor έγραψε:Τίποτα μωρέ... Απλώς είχε πει η Δ.Ε. εάν τα παρευρισκόμενα μέλη και θεατές εάν είχαν κάποια ερώτηση, ή κάτι προς την Δ.Ε. .... Αλλά κανείς δεν είχε τίποτα να πει....
Σαφώς και υπήρξε... link προς παλαιότερη (χωρίς απάντηση) ερώτηση πολλαπλών μελών (συμπεριλαμβανομένου και τον Γιάννη της Δ.Ε.!!!) προς τον Μιχάλη. Την οποία ο Μιχάλης μπλόκαρε βάζοντας τις φωνές.
Εκτός αν έχω κενό μνήμης που συμπλήρωσε η φαντασία μου. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάτι τέτοιο έγινε.
tvelocity έγραψε:Σαφώς και υπήρξε... link προς παλαιότερη (χωρίς απάντηση) ερώτηση πολλαπλών μελών (συμπεριλαμβανομένου και τον Γιάννη της Δ.Ε.!!!) προς τον Μιχάλη. Την οποία ο Μιχάλης μπλόκαρε βάζοντας τις φωνές.
Εκτός αν έχω κενό μνήμης που συμπλήρωσε η φαντασία μου. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάτι τέτοιο έγινε.
enros έγραψε:Περιμένω λοιπόν να ακούσω ποιός είναι ο επίσημος πρακτικογράφος, από στόμα της ΔΕ.
Καλό είναι να μην είναι ο kailοr, γιατί αν ισχύει η καταγγελία του tvelocity έχει ήδη υποπέσει σε παράπτωμα.
tvelocity έγραψε:Δεν κάνω καμία καταγγελία.
baskin έγραψε:Δυστυχώς ο πρακτικογράφος παραιτήθηκε!!! Άσε που δεν απάντησε στο ερώτημα 8 μελών, τι να γράψει στα πρακτικά...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες