Για τις εκλογες της 17/06/2012

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
enros

Re: Για τις εκλογες της 17/06/2012

Δημοσίευσηαπό enros » 06 Φεβ 2013, 11:15

enros έγραψε:
enros έγραψε:Επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Από όσους ψήφισαν ΝΑΙ (120), οι 96 (80%) ήταν οικονομικά ενήμεροι.

Από όσους ψηφίσαν OXI, από όσους πήραν (εκ των υστέρων κρινόμενοι) την σωστή απόφαση να μην οδηγήσουν το κόμμα στον υπέρογκο δανεισμό και τον οικονομικό μαρασμό, πόσοι από αυτούς ήταν ΤΟΤΕ οικονομικά ενήμεροι ;;;;;;;;;;;;;

Η ερώτησή μου αφορά αποκλειστικά τους ΟΧΙ. Έντεχνα ο υπεύθυνος "στατιστικολόγος" προσπάθησε να ταυτίσει το ΟΧΙ με το λευκό, αλλά δεν νομίζω να πείθει κανέναν.

up.
Υπόψιν την ερώτηση την έχω κάνει εδώ και κανα μήνα, ούτε η ΔΕ δεν αργεί τόσο. :roll:

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η δημοκρατία των οικονομικα ενήμερων είναι δημοκρατία συμφεροντολόγων χτυπημένων στην φτερούγα, που νομίζουν ότι με 12 ψωρο ευρώ έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν εις βάρος των υπολοίπων. Πρέπει η δημοκρατία και το δικαίωμα ψήφου να αποσυνδεθεί από οποιοδήποτε οικονομικό συσχετισμό, μιας και η δημοκρατία είναι αυτή που ορίζει την οικονομία και όχι το αντίστροφο. Και φυσικά, όχι δανεικά, μια δημοκρατία χρεωμένη στο χρήμα του κοινοβουλευτισμού είναι όμηρος του και δεν λειτουργεί. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος των λαμόγιων, του φασιστικού μπλοκ το οποίο δυστυχώς οι πειρατές δεν έχουν ακόμα ξεράσει. Οι φασίστες επιδίωξαν και πέτυχαν να χρεώσουν με κοινοβουλευτικό χρήμα την πειρατική δημοκρατία για να μπορούν να την ελέγχουν.

Τα αποτελέσματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγήκε το συμπέρασμα που ήλπιζα να βγάλω.
Δεν βγαίνει όμως και το αντίθετο συμπέρασμα, μιας και το 15,15% που ψήφισε ΟΧΙ σε σχέση με το 20% που ψήφισε ΝΑΙ είναι σχετικά κοντά ως αριθμοί.
Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι όσον αφορά την αποχή , εκεί οι μη οικονομικά ενήμεροι απείχαν περισσότερο.Η αποχή είναι δείκτης είτε αδιαφορίας, είτε ένδειξης του ΟΧΙ (ότι δεν αρέσει η ψηφοφορία). Αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε τι από τα δύο είναι.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 06 Φεβ 2013, 11:24

enros έγραψε:
enros έγραψε:
enros έγραψε:Επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Από όσους ψήφισαν ΝΑΙ (120), οι 96 (80%) ήταν οικονομικά ενήμεροι.

Από όσους ψηφίσαν OXI, από όσους πήραν (εκ των υστέρων κρινόμενοι) την σωστή απόφαση να μην οδηγήσουν το κόμμα στον υπέρογκο δανεισμό και τον οικονομικό μαρασμό, πόσοι από αυτούς ήταν ΤΟΤΕ οικονομικά ενήμεροι ;;;;;;;;;;;;;

Η ερώτησή μου αφορά αποκλειστικά τους ΟΧΙ. Έντεχνα ο υπεύθυνος "στατιστικολόγος" προσπάθησε να ταυτίσει το ΟΧΙ με το λευκό, αλλά δεν νομίζω να πείθει κανέναν.

up.
Υπόψιν την ερώτηση την έχω κάνει εδώ και κανα μήνα, ούτε η ΔΕ δεν αργεί τόσο. :roll:

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η δημοκρατία των οικονομικα ενήμερων είναι δημοκρατία συμφεροντολόγων χτυπημένων στην φτερούγα, που νομίζουν ότι με 12 ψωρο ευρώ έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν εις βάρος των υπολοίπων. Πρέπει η δημοκρατία και το δικαίωμα ψήφου να αποσυνδεθεί από οποιοδήποτε οικονομικό συσχετισμό, μιας και η δημοκρατία είναι αυτή που ορίζει την οικονομία και όχι το αντίστροφο. Και φυσικά, όχι δανεικά, μια δημοκρατία χρεωμένη στο χρήμα του κοινοβουλευτισμού είναι όμηρος του και δεν λειτουργεί. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος των λαμόγιων, του φασιστικού μπλοκ το οποίο δυστυχώς οι πειρατές δεν έχουν ακόμα ξεράσει. Οι φασίστες επιδίωξαν και πέτυχαν να χρεώσουν με κοινοβουλευτικό χρήμα την πειρατική δημοκρατία για να μπορούν να την ελέγχουν.

Τα αποτελέσματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγήκε το συμπέρασμα που ήλπιζα να βγάλω.
Δεν βγαίνει όμως και το αντίθετο συμπέρασμα, μιας και το 15% που ψήφισε ΟΧΙ σε σχέση με το 20% που ψήφισε ΝΑΙ είναι σχετικά κοντά ως αριθμοί.
Το μόνο που έχω να σημειώσω ότι όσον αφορά την αποχή , εκεί οι μη οικονομικά ενήμεροι απείχαν περισσότερο.Η αποχή είναι δείκτης είτε αδιαφορίας, είτε ένδειξης του ΟΧΙ, ότι δεν αρέσει η ψηφοφορία. Αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε τι από τα δύο είναι.

τελικά κι εσύ γκρίνιαζες τζάμπα και ο άλλος που φαγώθηκε ότι φταίει η άμεση δημοκρατία ... αφου τελικά και η ΔΕ θα ψήφιζε εκλογές.
τόση φασαρία για το τίποτα. :(

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 06 Φεβ 2013, 11:58

Rainmaker έγραψε:
τελικά κι εσύ γκρίνιαζες τζάμπα και ο άλλος που φαγώθηκε ότι φταίει η άμεση δημοκρατία ... αφου τελικά και η ΔΕ θα ψήφιζε εκλογές.
τόση φασαρία για το τίποτα. :(

Nαι, το συμπέρασμα είναι ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Συμπεράσματα του τύπου "φταίει η δημοκρατία", "φταίει η ολογαρχία της ΔΕ", "φταίνε οι οικονομικά ενήμεροι", "φταίνε οι μη οικονομικά ενήμεροι". Δυστυχώς όμως για τους μη οικονομικά ενήμερους, ενώ τα ποσοστά δείχνουν ότι μάλλον φταίνε περίπου το ίδιο με τους ενήμερους, παρόλαυτά τους έχετε αποκλείσει από το δικαίωμα ψήφου σε όλα τα θέματα (οικονομικά και μη).

Μπορεί να μην βγαίνει συμπέρασμα ΠΟΙΟΣ φταίει, όμως ένα άλλο συμπέρασμα νομίζω βγαίνει αβίαστα για το ΤΙ φταίει:
Φταίει η μικρή διάρκεια της ψηφοφορίας, φταίει η λογοκρισία που εφαρμόστηκε σε αυτή, φταίει ΚΥΡΙΩΣ η άποψη ότι είναι θεμιτό πράγμα τα δανεικά.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες