enros έγραψε:από την απάντησή σου καταλαβαίνω ένα πράγμα.
@@ δεν έχεις.
επαναλαμβάνω:enros έγραψε:ΞΑΝΑΔΕΣΤΟ ΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@) ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!
up
enros έγραψε:από την απάντησή σου καταλαβαίνω ένα πράγμα.
@@ δεν έχεις.
επαναλαμβάνω:enros έγραψε:ΞΑΝΑΔΕΣΤΟ ΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@) ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Νέα ενότητα στο φόρουμ: Θα δημιουργηθεί μια νέα ενότητα στο φόρουμ με τίτλο "Κατάθεση προτάσεων για ψήφιση" με τα εξής δικαιώματα:
- Συντονισμός: Διαχειριστές ψηφοφορίας
- Ανάρτηση νέου νήματος: Οικονομικά ενήμερα μέλη
- Σχολιασμός σε υπάρχον νήμα: Όλοι οι χρήστες του φόρουμ
Απαγορεύτηκε στους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν στις συζητήσεις στο φόρουμ Κατάθεση προτάσεων για ψήφιση.
Rainmaker έγραψε:Απαγορεύτηκε στους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν στις συζητήσεις στο φόρουμ Κατάθεση προτάσεων για ψήφιση.
Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις σχετικά με την παραπάνω ανάρτηση:
Rainmaker έγραψε:έχει γίνει ανακοίνωση αυτής της ενέργειας;
Rainmaker έγραψε:ποιος πήρε την απόφαση;
Rainmaker έγραψε:για ποιο λόγο έγινε;
Rainmaker έγραψε:και πόσο θα ισχύσει;
Rainmaker έγραψε:Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις σχετικά με την παραπάνω ανάρτηση:
έχει γίνει ανακοίνωση αυτής της ενέργειας;
ποιος πήρε την απόφαση;
για ποιο λόγο έγινε;
και πόσο θα ισχύσει;
baskin έγραψε:
Ρωτήθηκαν τα μέλη της IT μέσω της λίστας και ανέλαβα εγώ την ευθύνη μέχρι η Δ.Ε. να πάρει απόφαση περί αυτού.
baskin έγραψε:Αιτία ήταν η μεταφορά 10δων off topic posts του γνωστού μας pet από τον χώρο της κατάθεσης προτάσεων σε άλλο νήμα.
baskin έγραψε:Υ.Γ. Θυμίζω ότι έχει αιτηθεί η έκπτωση μου από την Ε.Δ. επειδή δεν κάνω moderation...
kxxxxxxL über lists.pirateparty.gr
17:11 (vor 1 Stunde)
an Stratos; it
οδηγιες δωσε μου τι να μεταφερω και που και θα το κανω.
να ακουσουμε και τους υπολοιπους πρωτα ομως και βλεπουμε..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες