baskin έγραψε:Εγώ θέλω το 8.
Και εγώ, εκτός από το 8 θέλω και το ηχητικό, και τα Logs του chat.
baskin έγραψε:Εγώ θέλω το 8.
baskin έγραψε:kailor έγραψε:Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...
Για πες και σε εμένα που δεν ήμουν τι έγινε στο 8.
enros έγραψε:Τα πρακτικά τα βγάζει η ΔΕ, δεν τα βγάζεις ούτε εσύ ούτε οι 1000 παρόντες.
kailor έγραψε:baskin έγραψε:kailor έγραψε:Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...
Για πες και σε εμένα που δεν ήμουν τι έγινε στο 8.
Τίποτα μωρέ... Απλώς είχε πει η Δ.Ε. εάν τα παρευρισκόμενα μέλη και θεατές εάν είχαν κάποια ερώτηση, ή κάτι προς την Δ.Ε. .... Αλλά κανείς δεν είχε τίποτα να πει....
kailor έγραψε:Μόλις μου έδωσε και ο Σίμος τα ηχητικά που τα είχε ανεβάσει, αλλά έχει άλλες δουλειές και τρέχει για άλλα πράγματα...
http://pirateparty.gr/public/praktikade/Mumble-2013-01-10-22-43-37-mumble.piratenpartei-nrw.de-Mixdown.ogg
kailor έγραψε:Θα δημοσιευτούν και στο ενημερωτικό δελτίο από τους υπεύθυνους... ουτοσάλως εγώ δεν έχω πρόσβαση εκεί...
tvelocity έγραψε:kailor έγραψε:Τίποτα μωρέ... Απλώς είχε πει η Δ.Ε. εάν τα παρευρισκόμενα μέλη και θεατές εάν είχαν κάποια ερώτηση, ή κάτι προς την Δ.Ε. .... Αλλά κανείς δεν είχε τίποτα να πει....
Σαφώς και υπήρξε... link προς παλαιότερη (χωρίς απάντηση) ερώτηση πολλαπλών μελών (συμπεριλαμβανομένου και τον Γιάννη της Δ.Ε.!!!) προς τον Μιχάλη. Την οποία ο Μιχάλης μπλόκαρε βάζοντας τις φωνές.
Εκτός αν έχω κενό μνήμης που συμπλήρωσε η φαντασία μου. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάτι τέτοιο έγινε.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες