Η ΔΕ συνεδρίασε στις 10/1 και πρακτικά ακόμα. Τι κάνει η ΕΔ;

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
enros

Re: Η ΔΕ συνεδρίασε στις 10/1 και πρακτικά ακόμα. Τι κάνει η

Δημοσίευσηαπό enros » 16 Ιαν 2013, 00:12

baskin έγραψε:Εγώ θέλω το 8.

Και εγώ, εκτός από το 8 θέλω και το ηχητικό, και τα Logs του chat.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Ιαν 2013, 00:13

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...

Για πες και σε εμένα που δεν ήμουν τι έγινε στο 8.

Τίποτα μωρέ... Απλώς είχε πει η Δ.Ε. εάν τα παρευρισκόμενα μέλη και θεατές εάν είχαν κάποια ερώτηση, ή κάτι προς την Δ.Ε. .... Αλλά κανείς δεν είχε τίποτα να πει....

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 16 Ιαν 2013, 00:16

Δηλαδή εν ολίγης μας λες ότι πήρες προφορική εντολή να γίνεις πρακτικογράφος.
Από ποιόν;

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 16 Ιαν 2013, 00:17

enros έγραψε:Τα πρακτικά τα βγάζει η ΔΕ, δεν τα βγάζεις ούτε εσύ ούτε οι 1000 παρόντες.

Ας τα βάλει όποιος θέλει, αρκεί να τα επικυρώσει η Δ.Ε. εντός της προθεσμίας.

tvelocity
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 16 Ιαν 2013, 00:19

kailor έγραψε:
baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...

Για πες και σε εμένα που δεν ήμουν τι έγινε στο 8.

Τίποτα μωρέ... Απλώς είχε πει η Δ.Ε. εάν τα παρευρισκόμενα μέλη και θεατές εάν είχαν κάποια ερώτηση, ή κάτι προς την Δ.Ε. .... Αλλά κανείς δεν είχε τίποτα να πει....

Σαφώς και υπήρξε... link προς παλαιότερη (χωρίς απάντηση) ερώτηση πολλαπλών μελών (συμπεριλαμβανομένου και τον Γιάννη της Δ.Ε.!!!) προς τον Μιχάλη. Την οποία ο Μιχάλης μπλόκαρε βάζοντας τις φωνές.

Εκτός αν έχω κενό μνήμης που συμπλήρωσε η φαντασία μου. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάτι τέτοιο έγινε.
Verba volant, scripta manent

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Ιαν 2013, 00:21

Ας βγει το ηχητικό να δούμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 16 Ιαν 2013, 00:22

Αν ισχύει η καταγγελία του tvelocity και αν τελικά είναι επίσημος πρακτικογράφος ο kailor, έχει ήδη υποπέσει σε ύψιστο παράπτωμα.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Ιαν 2013, 00:23

Μόλις μου έδωσε και ο Σίμος τα ηχητικά που τα είχε ανεβάσει, αλλά έχει άλλες δουλειές και τρέχει για άλλα πράγματα...

http://pirateparty.gr/public/praktikade/Mumble-2013-01-10-22-43-37-mumble.piratenpartei-nrw.de-Mixdown.ogg

Θα δημοσιευτούν και στο ενημερωτικό δελτίο από τους υπεύθυνους... ουτοσάλως εγώ δεν έχω πρόσβαση εκεί...

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 16 Ιαν 2013, 00:25

kailor έγραψε:Μόλις μου έδωσε και ο Σίμος τα ηχητικά που τα είχε ανεβάσει, αλλά έχει άλλες δουλειές και τρέχει για άλλα πράγματα...

http://pirateparty.gr/public/praktikade/Mumble-2013-01-10-22-43-37-mumble.piratenpartei-nrw.de-Mixdown.ogg

Υπεύθυνος για την δημοσίευση του ηχητικου, σύμφωνα με τα πρακτικά που ανέβασες, είναι ο Γιάννης Παναγόπουλος .
Δεν αναφέρουν κανέναν Σίμο τα πρακτικά.

Το λέω αυτό γιατί σε περίπτωση που η δημοσίευση του επίσημου ηχητικού βρεθεί να είναι λογοκριμένη συγκρινόμενη με κάποιο ανεπίσημο ηχητικό, πρέπει να υπάρχει ένας υπεύθυνος για να τιμωρηθεί από την ΕΔ.

Θεωρώ ότι αυτό που ανέβασε ο Σιμος είναι ανεπίσημο ηχητικό, και όχι το επίσημο.

kailor έγραψε:Θα δημοσιευτούν και στο ενημερωτικό δελτίο από τους υπεύθυνους... ουτοσάλως εγώ δεν έχω πρόσβαση εκεί...

Δεν έχουν και πολύ χρόνο πάντως, 40 λεπτά υπολοίπονται μέχρι το τέλος της ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ προθεσμίας των πέντε ημερών (ο κανόνας είναι το ηχητικό τουλάχιστον να δημοσιεύεται άμεσα). Και για αυτήν την τόσο μεγάλη καθυστέρηση του ηχητικού, πρέπει να δοθεί εξήγηση.

όπως εξήγηση πρέπει να δώσει και ο Kailor, αν τελικά είναι ο επίσημος πρακτικογράφος, για αυτό:

tvelocity έγραψε:
kailor έγραψε:Τίποτα μωρέ... Απλώς είχε πει η Δ.Ε. εάν τα παρευρισκόμενα μέλη και θεατές εάν είχαν κάποια ερώτηση, ή κάτι προς την Δ.Ε. .... Αλλά κανείς δεν είχε τίποτα να πει....

Σαφώς και υπήρξε... link προς παλαιότερη (χωρίς απάντηση) ερώτηση πολλαπλών μελών (συμπεριλαμβανομένου και τον Γιάννη της Δ.Ε.!!!) προς τον Μιχάλη. Την οποία ο Μιχάλης μπλόκαρε βάζοντας τις φωνές.

Εκτός αν έχω κενό μνήμης που συμπλήρωσε η φαντασία μου. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάτι τέτοιο έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και enros, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 16 Ιαν 2013, 00:33

Kailor, το ηχητικό σου το έδωσα σε CD ή σε στικάκι???? Δεν θυμάμαι, πέρασαν μόλις 5 λεπτά και το ξέχασα.... :lol: :lol: :lol: :lol:
(εκτός από μαϊντανός είμαι και χρυσόψαρο.... θα περιμένω την σχετική εικονογράφηση από τον παραιτουμενοεπαναγεγραμμένο :shock:)
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες