Yiannis Panagopoulos via lists.pirateparty.gr
11:36 PM (20 hours ago)
to de
Καλησπέρα,
Με αφορμή αυτό θα ήθελα αρχικά να παρακαλέσω όλους στη Δ.Ε. να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις δηλώσεις μας, ειδικά σε ευαίσθητα θέματα όπως είναι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό, νομίζω μάθαμε τι έγινε. Το εξήγησε ο Σίμος εδώ
viewtopic.php?f=144&t=3145&start=20#p41621Μιχάλη, αν σε καλύπτουν οι εξηγήσεις του Σίμου θα ήθελα να ανακαλέσεις τις υπόνοιες για κακή φύλαξη της βάσης δεδομένων των χρηστών την οποία εξέφρασες. Αν όχι θα ήθελα κάποιες εξηγήσεις, μιας και εγώ είμαι αυτός που χειρίζεται τη βάση των μελών.
Για τα ερωτήματα
1) Καλό θα είναι αν δεν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία να μην εκφράζουμε τέτοιες υπόνοιες. Μιχάλη μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοούσες;
4,5) Σαν Δ.Ε. οφείλουμε να καταδικάσουμε το γεγονός και να πούμε ότι θα μάθουμε από αυτό.
Νομίζω ότι έχετε κατανοήσει όλοι τη σημασία της διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων, ειδικά στο κόμμα μας. Πριν γίνει κάποια κίνηση όπως μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε άλλο σύστημα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα θέματα ασφάλειας. Αν όχι θα πρέπει να ρωτάμε τη γνώμη της ομάδας ΙΤ.
Αν υπήρχε κάποια ενημέρωση θα το είχαμε προλάβει..
6) Μιχάλη μπορείς να επιβεβαιώσεις αν συμβαίνει αυτό που εξήγησα εδώ
viewtopic.php?f=144&t=3145&start=30#p41640, ότι δηλαδή τα spam στέλνονται στο
info@pirateparty.gr και όχι στο προσωπικό σου email; Αν ναι απαντάμε ότι έγινε παρανόηση.
7) Γιώργο μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι έχουν διαγραφεί τα email;