Κάτι άρχισε να μυρίζει...

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κάτι άρχισε να μυρίζει...

Δημοσίευσηαπό baskin » 12 Μάιος 2014, 22:30

Τα μέλη που έρχονται....

ade3.png
ade3.png (40.85 KiB) 7281 προβολές

Υ.Γ. Το pripol θα μας πει κάποιος από που βγαίνει;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 12 Μάιος 2014, 22:49

Να χαρώ εγώ ψεκαστή αμεσοδημοκρατία!!

ade4.png
ade4.png (109.38 KiB) 7275 προβολές
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

geraki

Δημοσίευσηαπό geraki » 12 Μάιος 2014, 23:32

baskin έγραψε:Να χαρώ εγώ ψεκαστή αμεσοδημοκρατία!!

ade4.png

και για μια ακόμα φορά (δεν θα πω χιλιαστή γιατί έχασα το μέτρημα πια) είσαι εντελώς λάθος..

Προσωπικά τον συγχαίρω τον κο. Κόκκα που κατάφερε όλα όσα υποστηρίζει αυτός και το κίνημα του (που δεν έχει σχέση με τους Πειρατές που συνεχώς τα μπερδεύεις ας πούμε στο μυαλό, εάν έχεις μυαλό) να τα αποδεχτούν πλήρως οι ανεξάρτητοι έλληνες. Διάβασα ότι αποδέχτηκαν τα πάντα και για συμμετοχή των πολιτών και για δημοψηφίσματα και κλήρωση κάναν με προτροπή του κου. κόκκα για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, και ο μοναδικός πολιτικός είναι ο Καμμένος ενώ οι άλλοι υποψήφιοι δεν είναι.... και διάφορα άλλα.

Οπότε κόψε τις γελοιότητες γιατί τουλάχιστον σε χρόνο ρεκόρ καταφέρανε πολλά και όχι αρνητισμό και κριτική όπως στα μούτρα σου που θέλει να είναι και ευρωβουλευτής που μάλιστα ακολουθεί τις παλιο-κομματικές γελοιότητες να ρίχνει λάσπη σε όλους...

Υ.Γ. ξέρω ότι θα φάω και βρίσιμο από άλλους συν-πειρατές που δεν συμφωνούν με την κάθοδο του με τους Αν.Ελ.
Το καλύτερο σύστημα ψηφοφορίας είναι αυτό που έχεις μόνο 1 ψήφο, όλα τα άλλα συστήματα-εργαλεία είναι απλώς για συγκέντρωση δύναμης και πλειοψηφίας.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 13 Μάιος 2014, 00:03

Καλά. Περίμενε να σας έρθουν από άλλους τα "μηνύματα"... Τώρα που ξεσκεπάζετε σιγά-σιγά το τι έχετε κάνει με τα "κλεμμένα" στοιχεία μελών.

Έτσι είναι, εμείς μπορεί να σας τα λέμε face-face αλλά εσείς είναι που "κρύβεστε". Όχι όμως πια.

Πλέον αυτοί που προσπαθήσατε να ξεγελάσετε, ξέρουν, έμαθαν.
здравствуйте

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 13 Μάιος 2014, 13:27

-mesitiko- έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Όπως και να έχει, από πολλούς Πειρατές, είναι ευπρόσδεκτος όποιος θελήσει να επιστρέψει και να συνεχίσει την προσπάθεια μαζί μας!!

Συμφωνώ και επαυξάνω....

Εδω κανεις λαθος ,ουτε μπορουν να ερθουν(οι διαγραφεντες)ουτε και θελουμε να ερθουν(οι αποχωρησαντες).Η προσωπικη σας γνωμη ειναι σεβαστη αλλα το ΣτΜ ειναι αυτο που μπορει να επιτρεψει την επανοδο ανθρωπων που αποδεδειγμενα εχουν βλαψει το πειρατικο κινημα και το κομμα με τις πραξεις τους ή τις παραλειψεις τους.

Υ.Γ.Τωρα καταλαβα για ποιες προτεραιοτητες μιλουσες. ;)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 13 Μάιος 2014, 13:36

SilindeElendil έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Όπως και να έχει, από πολλούς Πειρατές, είναι ευπρόσδεκτος όποιος θελήσει να επιστρέψει και να συνεχίσει την προσπάθεια μαζί μας!!

Συμφωνώ και επαυξάνω....

Εδω κανεις λαθος ,ουτε μπορουν να ερθουν(οι διαγραφεντες)ουτε και θελουμε να ερθουν(οι αποχωρησαντες).Η προσωπικη σας γνωμη ειναι σεβαστη αλλα το ΣτΜ ειναι αυτο που μπορει να επιτρεψει την επανοδο ανθρωπων που αποδεδειγμενα εχουν βλαψει το πειρατικο κινημα και το κομμα με τις πραξεις τους ή τις παραλειψεις τους.

Υ.Γ.Τωρα καταλαβα για ποιες προτεραιοτητες μιλουσες. ;)

Μου αρέσει που μιλάς στον πληθυντικό: "θέλουμε"!!
Προφανώς είναι ο πληθυντικός του "μεγαλείου" που βιώνεις! Παρ` εκτός και έχεις απόφαση του ΣτΜ, ..... οπότε θα σεβαστώ την κρίση του!
Την δική σου "κρίση" όμως .... όχι dear!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 13 Μάιος 2014, 13:41

Επαναλαμβανεις αυτα που ειπα με λιγη σαλτσα μεγαλειου.Ναι φιλε μου το ΣτΜ θα αποφασισει αυτο ειπα.

Ηθελες δεν ηθελες μαζι μου συμφωνησες αλλα σου ειναι δυσκολο να το παραδεχτεις.Εισαι σε αρνηση ,μην ανησυχεις θα περασεις και στην αποδοχη.

Δεν πας καλυτερα εσυ εκει να ηρεμησω και εγω που σε καθε μου αναρτηση κοτσαρεις και μια παπαρια απο κατω;

Υ.Γ.Το ΣτΜ εχει ηδη αποφασισει για τους διαγραφεντες ,δεν θα κανουμε αυτην την δουλεια επειδη εσυ εχεις φιλαρακια καμενους και ψεκασμενους.
Dura lex...Sed lex

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 13 Μάιος 2014, 16:05

Επειδή είσαι ηλίθιος και μιλάς για "διαγραφέντες", σε παρακαλώ, ονομάτισέ τους (ελπίζω πως είναι πλέον του ενός αφού μιλάς στον πληθυντικό!!!)
Διαφορετικά, δύστυχε, προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι των εντυπώσεων!!.... Καημένε!!!
Λυπάμαι μόνο για ένα πράγμα: Είσαι μέλος της ΕΔ (έστω και από σπόντα) των Πειρατών!!!!

Για να κλείσω:
Αν σου γουστάρει να "πάω εκεί" για να βρεις την ησυχία σου, σε προκαλώ, αν έχεις τα .... κουράγια, να το βάλεις προς κρίση στο ΣτΜ (το οποίο επιλεκτικά υπολύπτεσαι),
και μάλιστα, σου δίνω και το advantage της "ανάθεσης", σαν καλή "ουρά" που είσαι!
Το "εργαλειάκι" σου είναι εδώ! Χρησιμοποίησέ το μαζί με όλα τα προτερήματα (όρα: Ένας χρόνος προκειμένου να θεωρηθεί το μέλος αδρανές, χλημίτζουρα) εναντίον μου!!!
Και εγώ είμαι εδώ!
Ή κάνε κάτι, ή ....... μην πε πρήζεις πλέον!

Υ.Γ. Αν κάποιος admin μετακινήσει τα σχόλια, ελπίζω/θεωρώ πως θα αιτιολογήσει σαφώς το γιατί!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 13 Μάιος 2014, 16:23

Κόφτε το.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 13 Μάιος 2014, 18:44

Βλεπω ενστερνιζεσαι απολυτα τις αποψεις του δευτερου Γερμανου.Το ηξερα οτι αυτο ειναι το επιπεδο σου οποτε συνεχιζω να αναρωτιεμαι γιατι δεν πας να τους βρεις;

Οσο για ολα τα παραπανω δεν μπορω να απαντησω σε τιποτα αφου δεν καταλαβαινω για τι πραγμα μιλας;

Η τρικυμια στο κρανιο φαινεται ειναι χαρακτηριστικο δειγμα της πιρογας.

Η εμπαθεια προς το προσωπο μου ειναι εμφανης οπως και η λυση...ξυδι να σου περασει.
Dura lex...Sed lex

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες