Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου:
Θέλω να πω πως ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ! Δεν υπάρχει κάτι εναλλακτικό!! Κάτι δηλαδή στο αμερικάνικο: take it or leave it..... Πόση πια αμετροέπεια!!!!!
Ερώτηση προς την ΔΕ σχετικά με την λειτουργία του forum:
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ερώτηση προς την ΔΕ σχετικά με την λειτουργία του forum:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
mankasp έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:mankasp έγραψε:Διάβασε τους κανόνες. Ότι γράφει εκει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Αν δε σου αρέσουν, άλλαξε τους.
Αν δε σου αρέσει πως λειτουργεί κάποιος moderator, άλλαξε τον.
Αν δεν υπάρχει τρόπος να τον αλλάξεις, φτιάξε έναν.
Σε παρακαλώ:
Για τις προτάσεις "2", "3", "4", όρισέ μου τον μηχανισμό!! (έχω κέφι να γελάσω!)![]()
Όρισε τον εσύ, δεν υπάρχει.
Ορίστε;
Να ΟΡΙΣΩ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ;
Η συλλογικότητα που πήγε; Για "βρούβες" χάριν των εγωκεντρικών συμπεριφορών;
Πέραν αυτού, ντρέπεσαι να πεις πως o "μηχανισμός" είναι το LQFB; Είναι ήδη "ορισμένος"!!!
Τέλος πάντων...... Βαρέθηκα να κουβεντιάζω τα ίδια και τα ίδια! Κάτι είπα! (όχι μόνο εγώ).
Θέλετε να ασχοληθείτε; Κάνετέ το και εγώ δεν θα "ξύνομαι" (κατά "κομπειλάδα"), θα βοηθήσω!
Δεν θέλετε;
Πορευτείτε κατά πως καταλαβαίνετε!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Vassilis Perantzakis έγραψε:Αυτό που έχει γίνει εξτρά και κατά την γνώμη μου λάθος είναι ότι έχουν κρυφτεί κάποιες αναρτήσεις ακόμα και από μέλη και πρέπει να ζητήσει κάποιος να μπορεί να τις βλέπει.
Αυτό ρωτάω βρε Βασίλη:
ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ!!
Ομολογώ πως και εγώ συναίνεσα στο να γίνει κρυφή η "χαβούζα"!!!!
Βλέπω πως έκανα λάθος!
-
laskaris_vasilis έγραψε:Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου:
Θέλω να πω πως ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ! Δεν υπάρχει κάτι εναλλακτικό!! Κάτι δηλαδή στο αμερικάνικο: take it or leave it..... Πόση πια αμετροέπεια!!!!!
Δεν διαφωνώ. Δεν έχουμε κάτι εναλλακτικό ούτε για το φόρουμ ούτε για το liquid και πιθανότατα για πολλά άλλα.
Ούτε διαφωνώ πως και εσύ και τα τρόλ έχετε σε κάποια πράγματα δίκιο.
Εκεί που διαφωνώ είναι πως όποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό που έχουμε γκρινιάζουν και αντιδρούν με κάκιστη συμπεριφορά αντί να προσφέρουν το εναλλακτικό.
Και μάλιστα είστε αχάριστοι προς όσους εργάστηκαν για να έχουμε ότι έχουμε και όπως το έχουμε και με ότι προβλήματα έχει το καθένα, ρίχνοντας αβέρτα βαριές κατηγορίες. Και είστε αχάριστοι γιατί όσο εσείς το παίζεται προπονητές κερκίδας, τα άτομα αυτά ξεκωλώνονται στο διάβασμα και στις δοκιμές για να φτιάξουν κάτι καλύτερο μπας και μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
-
mankasp έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου:
Δεν διαφωνώ. Δεν έχουμε κάτι εναλλακτικό ούτε για το φόρουμ ούτε για το liquid και πιθανότατα για πολλά άλλα.
Ούτε διαφωνώ πως και εσύ και τα τρόλ έχετε σε κάποια πράγματα δίκιο.
Εκεί που διαφωνώ είναι πως όποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό που έχουμε γκρινιάζουν και αντιδρούν με κάκιστη συμπεριφορά αντί να προσφέρουν το εναλλακτικό.
Και μάλιστα είστε αχάριστοι προς όσους εργάστηκαν για να έχουμε ότι έχουμε και όπως το έχουμε και με ότι προβλήματα έχει το καθένα, ρίχνοντας αβέρτα βαριές κατηγορίες. Και είστε αχάριστοι γιατί όσο εσείς το παίζεται προπονητές κερκίδας, τα άτομα αυτά ξεκωλώνονται στο διάβασμα και στις δοκιμές για να φτιάξουν κάτι καλύτερο μπας και μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
Ομολογώ:
Είμαι αχάριστος!!!!
Όταν βάλεις την γκλάβα σου να σκεφτεί τι έγραψες, ελπίζω πως θα ζητήσεις συγνώμη!!
-
laskaris_vasilis έγραψε:Να ΟΡΙΣΩ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ;
Η συλλογικότητα που πήγε; Για "βρούβες" χάριν των εγωκεντρικών συμπεριφορών;
Όταν λέω "εσύ" αναφέρομαι σε εσένα ως μέλος του ΣτΜ.
Όσον αφορά το 'μηχανισμό', συγνώμη δηλαδή, αλλά πραγματικά έχει τόση σημασία; Πιστεύεις δηλαδή πως μια καλή πρόταση για κάτι, υπάρχει περίπτωση να πάει στον πάτο λόγο του μηχανισμού; Αν δεν μας αρέσουν οι κανόνες του φόρουμ τους αλλάζουμε και αν συμφωνήσουμε σε νέους όλοι μαζί, θα μας σταματήσει ο μηχανισμός;;!!!
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
laskaris_vasilis έγραψε:Όταν βάλεις την γκλάβα σου να σκεφτεί τι έγραψες, ελπίζω πως θα ζητήσεις συγνώμη!!
Δεν κατάλαβα

Το βράδυ στο Mumble
-
Η ερώτησή μου είναι απλή:
Υπάρχει κάποιος από την ΔΕ που ελέγχει αν οι mod`s τηρούν τους "κανόνες" και βοηθάνε στην απρόσκοπτη λειτουργία του forum;
Μπορεί φυσικά η ΔΕ να έχει ορίσει άλλο άτομο να κάνει αυτή τη δουλειά!
Η ερώτησή μου είναι:
Ποιος φροντίζει τον έλεγχο των mod`s και ποιες είναι οι οδηγίες της ΔΕ;
Υπάρχει κάποιος από την ΔΕ που ελέγχει αν οι mod`s τηρούν τους "κανόνες" και βοηθάνε στην απρόσκοπτη λειτουργία του forum;
Η ερώτησή μου είναι:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά
-
laskaris_vasilis έγραψε:Η ερώτησή μου είναι απλή:
Η ερώτησή μου είναι:
Θεωρητικά ο Γιάννης παρακολουθεί τα πάντα. Πρακτικά δεν νομίζω να έχει επέμβει κάπου γιατί δεν είναι ο ρόλος της Δ.Ε. να λύνει τα προβλήματα μεταξύ ενός μέλους και ενός moderator.
Η Δ.Ε. δεν έχει δώσει καμιά οδηγία προς τους mod's. Θεωρητικά λειτουργούν κατά τη κρίση τους και πρακτικά από όσο ξέρω αν δεν γίνει αναφορά κάποιου ποστ από κάποιο άλλο μέλος δεν κάνουν και τίποτα.
-
ΟΚ!! σε ότι έχει να κάνει με τις αναφορές των αναρτήσεων! (φαντάζομαι για αυτές μιλάς)!
Σε ότι έχει να κάνει με τις αυθαιρεσίες των mod`s;
Που κάνει το κάθε μέλος "αναφορά";
Σε ότι έχει να κάνει με τις αυθαιρεσίες των mod`s;
Που κάνει το κάθε μέλος "αναφορά";
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες