.... υποκειμενικών, δήθεν αντικειμενικών απόψεων, με έχει προβληματίσει!
Τον τελευταίο καιρό, διαβάζω απόψεις "τσάτρα πάτρα" επι κάθε ενός επιστητού!
Ο Α, υποστηρίζει κάτι, επικαλείται δε και το Καταστατικό, όμως, στην ουσία δεν λέει τίποτα.
Ο Β, στηρίζει κάτι άλλο!! Το στηρίζει στις "πειρατικές αρχές" (Που ποτέ δεν ορίστηκαν ουσιαστικά)!
Ο Γ, επιθυμεί την αλλαγή της ρότας (Wheel), διότι "ψυχανεμίζεται" πως όλα τα άλλα είναι άνευ ουσίας!
Ο Δ, επιθυμεί να οριστούν οι "πλατφόρμες" ούτως ώστε το "πλήθος"(!!!) των Πειρατών να μπορεί να εκφράζεται!...
Όλα τα ανωτέρω (και πολλά περισσότερα), κάποιοι τα αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι αλλά.... Τα επιχειρήματα τα θεωρώ "προσωποκεντρικά" (Ο καθ` εις ότι του κατέβει)!!
... Στη συνέχεια, υπάρχουν άπειρες "παραφυάδες" όμως, δεν είναι του παρόντως!
Το "ρεζουμέ" όπως το αντιλαμβάνομαι: Γίναμε Φιλοσοφική Λέσχη!
..................
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ!!!
...Και για όποιον βιαστεί: Άλλο "ομοιογένεια", άλλο "ομογενοποποίηση"!
Η "άνευ όρων" αποδοχή...
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Η "άνευ όρων" αποδοχή...
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
- Επικοινωνία:
Re: Η "άνευ όρων" αποδοχή...
Ομοιογένεια ως προς τι; Όταν οι μισοί θεωρούν ότι στους Πειρατές υπάρχουν "Πειρατότεροι"... και οι άλλοι μισοί δεν ξέρουν τι είναι πειρατές... αλλά τους αρέσει το όνομα; (το "μισοί" το λέω χαϊδευτικά)
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
laskaris_vasilis έγραψε:Γίναμε Φιλοσοφική Λέσχη!
Δυστυχώς γίναμε χειρότεροι και από φιλοσοφική λέσχη.

Μα (δυστυχώς) φιλοσοφική λέσχη το θέλουμε.
Μια προσπάθεια να ξεχρεώσουμε δεν έχουμε κάνει. Είναι προφανές ότι έχουμε ένα χρέος που είναι ανήθικο να συντηρούμε, και απλά δεν μας νοιάζει. Ακόμη και την λύση του την ανάγουμε σε φιλοσοφία (δείτε παλαιότερα νήματα).
Φιλοσοφική λέσχη (ομαδική ψυχοθεραπεία?) θέλαμε, αυτό φτιάξαμε.
Προς τι η έκπληξη?
Μια προσπάθεια να ξεχρεώσουμε δεν έχουμε κάνει. Είναι προφανές ότι έχουμε ένα χρέος που είναι ανήθικο να συντηρούμε, και απλά δεν μας νοιάζει. Ακόμη και την λύση του την ανάγουμε σε φιλοσοφία (δείτε παλαιότερα νήματα).
Φιλοσοφική λέσχη (ομαδική ψυχοθεραπεία?) θέλαμε, αυτό φτιάξαμε.
Προς τι η έκπληξη?
-
Vassilis Perantzakis έγραψε:Ομοιογένεια ως προς τι; Όταν οι μισοί θεωρούν ότι στους Πειρατές υπάρχουν "Πειρατότεροι"... και οι άλλοι μισοί δεν ξέρουν τι είναι πειρατές... αλλά τους αρέσει το όνομα; (το "μισοί" το λέω χαϊδευτικά)
Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημά μου βρε Βασίλη!!
.... 'Εχουμε "δουλειά"!! Πρέπει να ορίσουμε "νόρμες"........ ("Κινδυνεύω" να χαρακτηριστώ σαν ΚΚΕς αλλά, η ανάγκη υπάρχει)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Διορθώνω το: "Να ορίσουμε....." σε, "να οριστούν". (μην χάνουμε και το "μέτρο"!!!)
-
- Επικοινωνία:
-
Κομπειλάδας έγραψε:Κατά την ταπεινή σας γνώμη, βέβαια...
Το "σας" δεν το κατάλαβα!
Θα μου το εξηγήσεις;
εκανα διαχωρισμο στο θεμα,τα off-topic μηνυματα πηγαν στην χαλαρη συζητηση. εδω κανουμε πολιτικη συζητηση ΜΟΝΟ.
-
- Επικοινωνία:
laskaris_vasilis έγραψε:Κομπειλάδας έγραψε:Κατά την ταπεινή σας γνώμη, βέβαια...
Το "σας" δεν το κατάλαβα!
Θα μου το εξηγήσεις;
Οι προ αναφερθέντες του συγκεκριμένου post... Το τι κάνει ο Α, το τι δεν κάνει ο Β, το τι λέει ο Γ κτλ. είναι καταγεγραμμένα, και όποιος θέλει τα διαβάζει, όποιος θέλει τα δέχεται και όποιος θέλει τα αντιπαρέρχεται...
Το "τσουβάλιασμα" που κάνεις δεν κατάλαβα. Έχεις κάτι να πεις ή μόνο συγκεντρωτικές αναφορές στους άλλους κάνεις.
Ο καθένας δείχνει κάπου ή επισημαίνει κάτι, οι "κρητικές" αναφορές σου έχουν κάτι να δείξουν;
Μήπως προσπαθείς να κάνεις σύνθεση δια της απορρίψεως, δηλ. αυτό μου ξινίζει το άλλο μου βρωμάει, τούτο δω μου είναι στενό, εκείνο είναι φαρδύ... τι έμεινε;
Το "σας" μια χαρά είναι, το "γνώμη" είναι λάθος... "κρίση"/"κριτική" είναι η σωστή λέξη!!!
Κρίση για την κρίση και κριτική για την κριτική, σαν να θες να πεις κάτι και επειδή δεν σου βγαίνει τώρα, γυρίζει σε γκρίνια... εμένα αυτό μου έδωσες να καταλάβω. Το να κριτικάρεις είναι ένα ζήτημα, το να μην αντιπροτείνεις όμως είναι ΤΟ ζήτημα ενώ θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο.
здравствуйте
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες