Έχοντας υπ` όψιν πως, η διαγραφή κάθε πολιτικού προσώπου, ισούται με "ποινή θανάτου", όσο "λάθος" και να είναι ο "κατηγορούμενος", ποια η θέση μας/σας;
Προσωπικά, πιστεύω πως ο πολίτης κρίνεται από τις πράξεις του, είτε είναι αποδεκτές είτε κατακριτέες.
Όμως κρίνεται από τους ομότιμούς του! Τους άλλους πολίτες και όχι το κάθε "όργανο" (ακόμα και εκλεγμένο να είναι δεν έχει το "Παπικό αλάθητο")!
Η άποψή σας;
(Αν γίνεται, να κουβεντιάσουμε!! όχι....)
Στηρίζουμε την θανατική καταδίκη;
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Στηρίζουμε την θανατική καταδίκη;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
- Επικοινωνία:
Re: Στηρίζουμε την θανατική καταδίκη;
προσωπικά δε πιστέυω στις διαγραφές
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
James έγραψε:προσωπικά δε πιστέυω στις διαγραφές
Ούτε εγώ...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
ούτε εγώ πιστεύω στις διεγραφές... η καλύτερη τιμωρία είναι να τον αφήσεις απλό μέλος και να μην πάρει ποτέ θέση αρμοδιότητας πουθενά, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει απόφαση αναστολής μελλοντικά.
-
Walk the plank

Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 14 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
kailor έγραψε:ούτε εγώ πιστεύω στις διεγραφές... η καλύτερη τιμωρία είναι να τον αφήσεις απλό μέλος και να μην πάρει ποτέ θέση αρμοδιότητας πουθενά, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει απόφαση αναστολής μελλοντικά.
Γιατί έκανες αίτημα τότε;

Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:kailor έγραψε:ούτε εγώ πιστεύω στις διεγραφές... η καλύτερη τιμωρία είναι να τον αφήσεις απλό μέλος και να μην πάρει ποτέ θέση αρμοδιότητας πουθενά, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει απόφαση αναστολής μελλοντικά.
Γιατί έκανες αίτημα τότε;
έκανα αίτημα διαγραφής μέλους???
δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και δεν θέλω ποτέ να φτάσω σε βαθμό να κάνω αίτημα διαγραφής μέλους.
-
laskaris_vasilis έγραψε:Έχοντας υπ` όψιν πως, η διαγραφή κάθε πολιτικού προσώπου, ισούται με "ποινή θανάτου", όσο "λάθος" και να είναι ο "κατηγορούμενος", ποια η θέση μας/σας;
Προσωπικά, πιστεύω πως ο πολίτης κρίνεται από τις πράξεις του, είτε είναι αποδεκτές είτε κατακριτέες.
Όμως κρίνεται από τους ομότιμούς του! Τους άλλους πολίτες και όχι το κάθε "όργανο" (ακόμα και εκλεγμένο να είναι δεν έχει το "Παπικό αλάθητο")!
Η άποψή σας;
(Αν γίνεται, να κουβεντιάσουμε!! όχι....)
δεν σου απαντω οπως θα ηθελα γιατι σεβομαι το νημα σου
ο καθενας οριζει "την πορεια" του απ τις πραξεις του.
Ο είς αναμάρτητος τον λίθον πρώτος βαλέττω.
Δεν νομίζω κανένας μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του αναμάρτητο για να μπορεί να διαγράψει κάποιον από πολιτικό κόμμα.
Δεν νομίζω κανένας μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του αναμάρτητο για να μπορεί να διαγράψει κάποιον από πολιτικό κόμμα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
- Επικοινωνία:
Η διαγραφή είναι το τελευταίο μέτρο. Δεν πρέπει να γίνεται χωρίς σοβαρό λόγο. Αλλά δεν είναι και θανατική καταδίκη. Το πολιτικό άτομο συνεχίζει να υπάρχει. Απλά εκτός του κόμματος. Και για αυτό πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες