Η τιμη της ΔΕ

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Η τιμη της ΔΕ

Δημοσίευσηαπό chprokop » 07 Δεκ 2012, 14:53

Γραφω αυτο το ποστ με πληρη γνωση οτι θα παρεξηγηθουν πολλοι φίλοι μου.
Και αυτο γιατι αντι να προσεξουμε τι πραγματικα γινεται κοιταμε τις εντυπωσεις που δημιουργουνται απο
τα γεγονοτα και οχι τα γεγονοτα καθεαυτα.[ειναι γνωστο οτι η ιδια η χωρα πορευεται ετσι χρονια τωρα]

Για να γυρισω ομως στην αποψη μου και με αφορμη τη χτεσινη κουβεντα στο Mumble να πω το εξης:
πολλά μέλη του κομματος εκλαμβανουν την αποφαση της ΕΔ για ακυρωση της αναθεσης στο PP-EU
οχι ως αποκατασταση της καταστατικης ταξης, αλλα ως μεσο προσωπικων επιδιωξεων.

Μεγα σφαλμα!

Αντι να δουμε τα γεγονοτα και πως φτασαμε να εκπροσωπουμαστε χωρις καν να το γνωριζουμε στο φορεα
που μεθαυριο θα στεγαζει τους Ευρωβουλευτες, βλεπουμε φαντασματα και δακτυλους διασαλευσης της εμπι-
στοσυνης προς τη ΔΕ. Δε σεβομαστε την διακριση των εξουσιων στο κομμα. Επικαλουμαστε το
"πολιτικο αισθητηριο", ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ
ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Αυτη η "πολιτικη" εχει καταδικασθει απο όλους ως αδιεξοδη και ειναι υπευθυνη για τη σημερινη καταντια.
Ειναι το χθες και οχι το νεο λειτουργικο που ευαγγελιζομαστε. Μερικοι νομιζουν οτι θα αλλαξουν την
Ελλαδα με τις συνταγες του χθες. Γι αυτο υπαρχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτο που θελουμε εμεις, νομιζω, είναι όχι να παριστανουμε, αλλα να ειμαστε διαφορετικοι.
Ευφυής πολιτική δεν ειναι να ειμαστε μεγαλες πουτανες, αλλα να κανουμε τις παρθενες.
Ευφυής πολιτική στην τωρινη κριση ειναι η ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Γιατι θελει τολμη απεναντι στο σαπιο πολιτικο συστημα και οχι αναπαραγωγη του
από νεα σχηματα σαν τους ΠΕΙΡ.

Σε τελευταια αναλυση για οσους νομιζουν οτι πληγωσαμε την "τιμη της ΔΕ"
θα επρεπε να νοιαζομαστε ολοι για την τιμη του πειρατικου κινηματος
και οχι για την προβολη (της ΔΕ ή της ΕΔ).

Και πρέπει να μεινουμε στα γεγονοτα για να το κρινουμε αυτο και όχι στις προσωπικες μας φιλιες. Να δουμε τι συνεβη
και αν οι κινησεις μας ειναι θεσμικες και οχι να "ελισσομαστε" σαν τους πολιτικους που κατακεραυνωνουμε.

Με ολο λοιπον το σεβασμο στους καλους μου φιλους, θα πρεπει να δουμε
οχι προσωπα αλλα καταστασεις, αντικειμενικα. Η δε "πειρατοσυνη¨μας
πρεπει να δυναμωνει απο αυτες τις λειτουργιες (που υποστηριζουμε για
την κοινωνια) και οχι να απογοητευομαστε ή και να τα βροντάμε , όπως το
πρόσφατο παράδειγμα από τη ΔΕ.

Όσοι δεν το αντεχουν, αξιζουν πραγματικα και άλλο Μνημόνιο και άλλη υποδουλωση.
Αυτο λοιπόν που μας λείπει δεν ειναι η ευφυια, αλλα η γενναιότητα.

Για να το πω και αλλιώς, ίσως μερικοί πρέπει να χασουν την "τιμη" τους για να ανακαλύψουν την ΑΞΙΑ τους.

Γνωρίζοντας την παρούσα ΔΕ (και με την παρούσα της συνθεση) ειμαι 99% σίγουρος ότι
μετα τα τελευταια γεγονότα θα γίνει πολύ πιο αποτελεσματική και σίγουρη.

Εδω ειμαστε ολοι για να τη βοηθησουμε στο εργο της.
Μετα την απραξια μηνών από την προηγούμενη έχει πολύ βαρύ φορτίο
που πρέπει να κατανεμηθεί σε όλους (γιατι προς το παρον η πλειο-
ψηφια ποσταρει μονο εναντιον της ΔΕ αντι να βοηθησει στις
λειτουργιες του κομματος).

Θαρσειτε! :!: :!: :!:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και chprokop, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά

SilindeElendil

Re: Η τιμη της ΔΕ

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Δεκ 2012, 15:13

Το πνευμα του κειμενου κινειται στην σωστη κατευθυνση χωρις ομως να θιγει αποτελεσματικα κατα την γνωμη μου τα προβληματα που ταλανιζουν αυτην την στιγμη το κομμα.
Δεν με απασχολει καθολου η ΔΕ ουτε και τα μελη της.Εμενα αυτο που με απασχολει ειναι πως θα φερουμε πισω αυτους που παραιτηθηκαν(και δεν τους θεωρω φυγομαχους ή ριψασπιδες αλλα ατομα με προσωπικοτητα που εχουν να προσφερουν σε ολην την κοινωνια).Ειχα γραψει προσφατα κατι σχετικο σε εναν συνπειρατη και το παραθετω εδω
Στην τελικη με ενδιαφερει αν το κομμα θα εκφραζει τα μελη του και κατα επεκταση την κοινωνια και οχι ο ακριβης τροπος που θα το επιτυχει αυτο.Τωρα αν θα ειναι το LF η το RM η θα παμε σε κατα τοπους συνελευσεις (ηλεκρονικες η με φυσικη παρουσια) η δεν ξερω και εγω τι, ερχεται σε δευτερη μοιρα.

Αυτο που δεν εχουμε καταφερει να κανουμε ακομα ειναι να συνθεσουμε αποψεις μεσα απο την διαφορετικοτητα μας.Τι εννοω δηλαδη:Βγαζει το χ μελος μια προταση η μια θεση και μολις καποιος εκφρασει την αντιρηση του η την ενσταση του σε καποιο σημειο αντι να καθισουμε ολοι μαζι να δουμε πως μπορουμε να φτιαξουμε κατι νεο απο τις δυο οι και περισσοτερες αποψεις εμεις καταληγουμε να πλακωνομαστε για το ποιος εκανε το χρυσο αυγο σε σημειο να υπαρχουν ακομα και αποχωρησεις απο το κομμα επι <<προσωπικου>>

Ετσι και τωρα το ζητουμενο δεν ειναι η τιμωρια αλλα η αναγνωριση της πραγματικοτητας που δεν ειναι αλλη απο αυτην που ακομα και ενα 12χρονο αν κανετε τον κοπο να ρωτησετε θα σας πει.Δεν με ενδιαφερει αν πνιξω τον εγωισμο μου(οπως προσφατα εκανα)με σκοπο να διαφυλαξω το κυρος της επιτροπης που εχω την τιμη να ειμαι μελος αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ξερω οτι η παραχωρηση που θα κανω θα πιασει τοπο.Υπαρχει ακομα χρονος δεν εχουμε φτασει στο σημειο χωρις επιστροφη,το μονο που χρειαζεται και εδω συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα ειναι θαρρος.

Αυτα τα λιγα ειχα να πω σε ολους οσους μπορουν να ακουσουν το παιδι που υπαρχει μεσα τους.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Δεκ 2012, 18:27

SilindeElendil έγραψε:Το πνευμα του κειμενου κινειται στην σωστη κατευθυνση χωρις ομως να θιγει αποτελεσματικα κατα την γνωμη μου τα προβληματα που ταλανιζουν αυτην την στιγμη το κομμα.
Δεν με απασχολει καθολου η ΔΕ ουτε και τα μελη της.Εμενα αυτο που με απασχολει ειναι πως θα φερουμε πισω αυτους που παραιτηθηκαν(και δεν τους θεωρω φυγομαχους ή ριψασπιδες αλλα ατομα με προσωπικοτητα που εχουν να προσφερουν σε ολην την κοινωνια).Ειχα γραψει προσφατα κατι σχετικο σε εναν συνπειρατη και το παραθετω εδω
Στην τελικη με ενδιαφερει αν το κομμα θα εκφραζει τα μελη του και κατα επεκταση την κοινωνια και οχι ο ακριβης τροπος που θα το επιτυχει αυτο.Τωρα αν θα ειναι το LF η το RM η θα παμε σε κατα τοπους συνελευσεις (ηλεκρονικες η με φυσικη παρουσια) η δεν ξερω και εγω τι, ερχεται σε δευτερη μοιρα.

Αυτο που δεν εχουμε καταφερει να κανουμε ακομα ειναι να συνθεσουμε αποψεις μεσα απο την διαφορετικοτητα μας.Τι εννοω δηλαδη:Βγαζει το χ μελος μια προταση η μια θεση και μολις καποιος εκφρασει την αντιρηση του η την ενσταση του σε καποιο σημειο αντι να καθισουμε ολοι μαζι να δουμε πως μπορουμε να φτιαξουμε κατι νεο απο τις δυο οι και περισσοτερες αποψεις εμεις καταληγουμε να πλακωνομαστε για το ποιος εκανε το χρυσο αυγο σε σημειο να υπαρχουν ακομα και αποχωρησεις απο το κομμα επι <<προσωπικου>>

Ετσι και τωρα το ζητουμενο δεν ειναι η τιμωρια αλλα η αναγνωριση της πραγματικοτητας που δεν ειναι αλλη απο αυτην που ακομα και ενα 12χρονο αν κανετε τον κοπο να ρωτησετε θα σας πει.Δεν με ενδιαφερει αν πνιξω τον εγωισμο μου(οπως προσφατα εκανα)με σκοπο να διαφυλαξω το κυρος της επιτροπης που εχω την τιμη να ειμαι μελος αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ξερω οτι η παραχωρηση που θα κανω θα πιασει τοπο.Υπαρχει ακομα χρονος δεν εχουμε φτασει στο σημειο χωρις επιστροφη,το μονο που χρειαζεται και εδω συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα ειναι θαρρος.

Αυτα τα λιγα ειχα να πω σε ολους οσους μπορουν να ακουσουν το παιδι που υπαρχει μεσα τους.

Να σου δωσω την απαντηση που εδωσες σε αλλο μελος ΔΑΚΡΥΣΑ

Θα δεχομουν αν παραλληλα δεν εκανες επιθεση στην ΔΕ και παλι.
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Δεκ 2012, 18:30

Θανάση, αν θέλεις και δεν σου είναι δύσκολο, άσε τον συνωμότη και σταμάτα να υποβιβάζεις και τον Χριστόφορο.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων θα το χάσεις. Η trollοπαρέα και οι ζολωτο-κλώνοι είναι εκπαιδευμένοι στο internet-warfare....
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Δεκ 2012, 18:39

baskin έγραψε:Θανάση, αν θέλεις και δεν σου είναι δύσκολο, άσε τον συνωμότη και σταμάτα να υποβιβάζεις και τον Χριστόφορο.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων θα το χάσεις. Η trollοπαρέα και οι ζολωτο-κλώνοι είναι εκπαιδευμένοι στο internet-warfare....

ΣΟΥ ειπα και χθες ειμαι απροπονητος
το παιχνιδι ετσι και αλλιως θα το χασω ομως θα το παιξω (το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν ξεπουλημενο ..... κλπ που λεει και το τραγουδι )
Για τι ενοχλεισαι ομως ?
που ξερεις with a liitle help from my friends .. ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ any way
ton χριστοφορο τον εκτιμω
εχω καλεσει φιλους ελπιζω σε μαζικες εγγραφες στο φορουμ vs trolland krasf
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Δεκ 2012, 18:40

gounara έγραψε:
baskin έγραψε:Θανάση, αν θέλεις και δεν σου είναι δύσκολο, άσε τον συνωμότη και σταμάτα να υποβιβάζεις και τον Χριστόφορο.

το παιχνιδι ετσι και αλλιως θα το χασω ομως θα το παιξω (το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν ξεπουλημενο ..... κλπ που λεει και το τραγουδι )
Για τι ενοχλεισαι ομως ?

Ρε Θανάση, πες μου τώρα. Επιμένεις ότι φταίει η ΕΔ και η ΔΕ τα έκανε όλα σωστά και όμορφα και εμείς έπρεπε να βγάλουμε τον σκασμό; Έλεος... :mrgreen:
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 07 Δεκ 2012, 18:47

Υπομονή αύριο έχει βάψιμο :D

υγ Καλή επιτυχία!!!

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Δεκ 2012, 18:48

Vassilis Perantzakis έγραψε:
gounara έγραψε:

Για τι ενοχλεισαι ομως ?

Ρε Θανάση, πες μου τώρα. Επιμένεις ότι φταίει η ΕΔ και η ΔΕ τα έκανε όλα σωστά και όμορφα και εμείς έπρεπε να βγάλουμε τον σκασμό; Έλεος... :mrgreen:

Επιμενω να λεω αυτα που πιστευω Βασιλη ----γιατι πρεπει ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ
Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ
ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ?
ΥΠΗΡΞΑ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΑΝ Ε3ΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΛΗ
ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Δεκ 2012, 18:50

gounara έγραψε:Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Αποκαλύπτεσαι...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Δεκ 2012, 18:52

baskin έγραψε:
gounara έγραψε:Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Αποκαλύπτεσαι...

εδω ημουν εσυ δεν με εβλεπες
παω να ξεκουραστω και να ετοιμασω τους κλωνους μου το επομενο 48ωρο θα εινα συγκλονιστικο
προσεχως στις οθονες σας που λεει και η χριστινα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες