Με αφορμή την ανάρμοστη, γιά κόμμα Πειρατών ΣΥΣΤΑΣΗ της ΔΕ , νοιώθω την ανάγκη να σας προτρέψω να τη κάνετε όσο ποιό γρήγορα μπορείτε, γιατί το μόνο που προσφέρετε είναι σύγχυση σε ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν ακολουθώντας το κόμμα Πειρατών.
Δυστυχώς οι πέντε από εσάς δεν έχετε τη παραμικρή ιδέα γιά τη πειρατική ιδέα, δυστυχώς.
Σύσταση ! Είναι δυνατόν? θα μας κάνετε σύσταση?
Ρε ουστ!!!
Υ.σ.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψάχνουν μέλη, άντε τι περιμένετε? Α ξέχασα εκεί δεν έχει mumble.
ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
Re: ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ορίστε η σύγχυση στη οποία αναφέρεσαι:
κάποτε ρώτησα που πάμε και μαλώσαμε. Κάποτε είχα κάποιες ανησυχίες και παρεξηγηθήκαμε.
Πλέον δεν αντιδρώ έτσι, η αντίδραση δεν είναι λύση. Παίζω πλέον το παιχνίδι πολιτικά και αυτό θα φανεί στο μέλλον.
Υ.Γ. Καλώς ήρθατε στο πρόβλημα όλων των Περατικών Κόμματων που δεν κατάλαβαν πως δεν πρέπει να ασκήσουν πολιτική τα ίδια αλλά να γίνουν το εργαλείο άσκησης πολιτικής... με αποτέλεσμα να μην έχουν ιδέα από που πήραν το όνομά τους.
κάποτε ρώτησα που πάμε και μαλώσαμε. Κάποτε είχα κάποιες ανησυχίες και παρεξηγηθήκαμε.
Πλέον δεν αντιδρώ έτσι, η αντίδραση δεν είναι λύση. Παίζω πλέον το παιχνίδι πολιτικά και αυτό θα φανεί στο μέλλον.
Υ.Γ. Καλώς ήρθατε στο πρόβλημα όλων των Περατικών Κόμματων που δεν κατάλαβαν πως δεν πρέπει να ασκήσουν πολιτική τα ίδια αλλά να γίνουν το εργαλείο άσκησης πολιτικής... με αποτέλεσμα να μην έχουν ιδέα από που πήραν το όνομά τους.
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
-
- Επικοινωνία:
-
Ορισμενα μελη της ΔΕ εχουν χασει την μπαλλα .
Κουβαλοντας ισως την παλαιοκομματικη τους νοοτροπια προσπαθουν να
εκτροχιασουν την πειρατικη ιδεα και πρακτικη.
Αν δεν σας αρεσει μπορειται να παραιτηθητε αμεσα.
Υ.Γ.
Συστασεις να κανετε εκει που σας παιρνει !!!!!!!!!!!
Κουβαλοντας ισως την παλαιοκομματικη τους νοοτροπια προσπαθουν να
εκτροχιασουν την πειρατικη ιδεα και πρακτικη.
Αν δεν σας αρεσει μπορειται να παραιτηθητε αμεσα.
Υ.Γ.
Συστασεις να κανετε εκει που σας παιρνει !!!!!!!!!!!
-
- Επικοινωνία:
[*]Αν δεν σας αρεσει μπορειται να παραιτηθητε αμεσα.
μπορείτε να παραιτηθείτε άμεσα.
Προσοχή στην ορθογραφία παρακαλώ, αλλιώς....
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
- Επικοινωνία:
Και επειδή για κάποιους είμαστε "λίγοι" ας δούμε τι λένε για την λογοκρισία και για τα ανθρωπάκια που προσβάλλονται από τις λέξεις μερικοί δημιουργοί. Και βάζω μόνο Έλληνες γιατί τώρα είναι μομφή και να μιλάς ξένες γλώσσες και να τις χρησιμοποιείς.
Χατζιδάκις, Θεοδωράκης και Ξαρχάκος κατά της Λογοκρισίας
http://www.musicpaper.gr/documents/7-document/494-synthetesvslogokrisia
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
1. Το θέμα είναι πως αντιλαμβάνεται κανείς τον αυτοσεβασμό που οφείλει να έχει και την αξιοπρέπεια, την στοιχειωδώς ανθρώπινη.
Για μένα, και η ύπαρξη λογοκρισίας και μόνο, αποτελεί εμπόδιο στην οποιαδήποτε μουσική μου δραστηριότητα, ακόμα και αν εγώ δεν ενοχλούμαι προσωπικά.
Η «ευαισθησία» μου επί του θέματος δεν αφήνει περιθώρια να αγνοήσω το θέμα.
Δεν δέχομαι ούτε τη σκοπιμότητά της και συνεπώς ούτε την ύπαρξή της.
Η λογοκρισία μοιάζει μ’ ένα περιβόλι όπου μόνο λουλούδια δεν μπορούν ν’ ανθίσουν. Τη σιχαίνομαι.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
1. Είναι νομίζω αυτονόητο. Όταν ξέρεις ότι κάποιοι περιμένουν να «βάλουν κάτω» το έργο σου για να δουν τι έχει μέσα, δεν μπορείς να λειτουργήσεις απερίσπαστα. Δεν μπορείς να εκφραστείς. Πολύ περισσότερο όταν αυτοί οι άλλοι είναι εντελώς αναρμόδιοι και με το πρόσχημα διαφόρων σκοπιμοτήτων λογοκρίνουν τα έργα –τη μουσική στην περίπτωσή μας- με τον τρόπο που ήδη αναλύσαμε στον ημερήσιο τύπο. Προφανώς λοιπόν, η ύπαρξη λογοκρισίας είναι αποπνικτική για κάθε δημιουργό. Για τούτο και στραφήκαμε εναντίον τους. Θέλουμε να περιφρουρήσουμε τη μουσική και την πνευματική δημιουργία
Χατζιδάκις, Θεοδωράκης και Ξαρχάκος κατά της Λογοκρισίας
http://www.musicpaper.gr/documents/7-document/494-synthetesvslogokrisia
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
1. Το θέμα είναι πως αντιλαμβάνεται κανείς τον αυτοσεβασμό που οφείλει να έχει και την αξιοπρέπεια, την στοιχειωδώς ανθρώπινη.
Για μένα, και η ύπαρξη λογοκρισίας και μόνο, αποτελεί εμπόδιο στην οποιαδήποτε μουσική μου δραστηριότητα, ακόμα και αν εγώ δεν ενοχλούμαι προσωπικά.
Η «ευαισθησία» μου επί του θέματος δεν αφήνει περιθώρια να αγνοήσω το θέμα.
Δεν δέχομαι ούτε τη σκοπιμότητά της και συνεπώς ούτε την ύπαρξή της.
Η λογοκρισία μοιάζει μ’ ένα περιβόλι όπου μόνο λουλούδια δεν μπορούν ν’ ανθίσουν. Τη σιχαίνομαι.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
1. Είναι νομίζω αυτονόητο. Όταν ξέρεις ότι κάποιοι περιμένουν να «βάλουν κάτω» το έργο σου για να δουν τι έχει μέσα, δεν μπορείς να λειτουργήσεις απερίσπαστα. Δεν μπορείς να εκφραστείς. Πολύ περισσότερο όταν αυτοί οι άλλοι είναι εντελώς αναρμόδιοι και με το πρόσχημα διαφόρων σκοπιμοτήτων λογοκρίνουν τα έργα –τη μουσική στην περίπτωσή μας- με τον τρόπο που ήδη αναλύσαμε στον ημερήσιο τύπο. Προφανώς λοιπόν, η ύπαρξη λογοκρισίας είναι αποπνικτική για κάθε δημιουργό. Για τούτο και στραφήκαμε εναντίον τους. Θέλουμε να περιφρουρήσουμε τη μουσική και την πνευματική δημιουργία
-
- Επικοινωνία:
αιχο μυνι αφονως απω τι σιστασυ τις δοιυκουσας εποιτροπις. (σιγνομι για τα ωρθωγραφηκα λαθι αλλα ιμε αγραματως κε δαιν ξαιρο αν πραιπι να ειμε πιρατις).
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
-
- Επικοινωνία:
yiannpap έγραψε:αιχο μυνι αφονως απω τι σιστασυ τις δοιυκουσας εποιτροπις. (σιγνομι για τα ωρθωγραφηκα λαθι αλλα ιμε αγραματως κε δαιν ξαιρο αν πραιπι να ειμε πιρατις).
Ο αρχηγός δεν σηκώνει ειρωνείες. Εγέρθητω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες