Εχετε εγγραφεί σε ένα κόμμα με κάποιες αρχές ,
πιό συγκεκριμένα με τρεις βασικές
Στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας πιστεύουμε πως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Κοινωνίας της Πληροφορίας πρέπει να είναι:
* Η ελεύθερη πρόσβαση του προσώπου στην ανθρώπινη Γνώση και τον Πολιτισμό.
* Ο σεβασμός της προσωπικής ελευθερίας, της ελευθερίας της έκφρασης, της ιδιωτικής ζωής και του απορρήτου των επικοινωνιών.
* Η προστασία του προσώπου απέναντι στην απεριόριστη συλλογή, αποθήκευση, χρήση και παραχώρηση των προσωπικών του δεδομένων. (πληροφοριακός αυτοκαθορισμός)
Μόνο με αυτές τις βάσεις μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνικά δίκαιη, ελεύθερη, δημοκρατική κοινωνία.
Αυτές είναι οι ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, πολλοί από εσάς που ζητάτε να βρείτε κάτι άλλο δε θα το βρείτε εδώ, ναι μπορεί να είναι απολιτικ οι αρχές μας, έτσι ήταν όταν ήρθατε, και από ότι φαίνεται έτσι θα μείνουν.
Γιαυτό παρακαλώ, μέλη που πιστεύουν σε άλλες αρχές να αναθεωρήσουν τη θέση τους στο κόμμα,
Κάποιοι είναι φίλοι μου και έχω προσπαθήσει αρκετά να τους κρατήσεω εδώ ή να τους κάνω να συμμετάσχουν πιό ενεργά,
Αλλά δυστυχώς δε μπορώ να ακούω γκρίνιες και απαιτήσεις να έχουμε θέση επί παντός επιστητού, χωρίς να έχουμε ιδέα επί αυτού.
Θα μου πείτε γιατί τα λέω τώρα?
Επειδή πλησιάζουμε στο συνέδριο και θέλω να ξέρω τελικά ποιοί και πόσοι είμαστε ΠΕΙΡΑΤΕΣ.
EditΘα παρακαλέσω να μην απαντήσετε σε αυτό το θέμα, και όσοι πιστεύουν οτί τα παραπάνω τους αγγίζουν ας κάτσουν να σκεφτούν σοβαρά τα πράγματα.
Υστ
Παρακαλώ το random να μην τρολάρει αυτό το θέμα.