Για τους λάτρεις της "άμεσης" δημοκρατίας

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Για τους λάτρεις της "άμεσης" δημοκρατίας

Δημοσίευσηαπό chprokop » 13 Νοέμ 2012, 23:36

Στρατο, ο Μιχαλης εχει δικιο. Το γραφειο Τυπου δεν μπορει να λειτουργει με ψηφοφοριες σε ψηφιακη πλατφορμα. Τελειως παραλογο.
Στο liquid ωστοσο θα συμμετασχω σε αντιστοιχες ψηφοφοριες οχι λογω περιεχομενου, αλλα για να εξοικειωθουν τα υπολοιπα μελη
(βλεπω οτι υπαρχει θετικη ανταποκριση). Αντι να βαζουμε δοκιμαστικα καποια θεματα ας παιζουμε με τις ανακοινωσεις τυπου.

Επι της ουσιας ωστοσο ειναι τελειως παραλογο και δεν εξυπηρετει τπτ.

Επιπλεον δεν μπορουμε να το συνεχισουμε για πολυ γιατι θα γινουμε γραφικοι. Οι ψηφοφοριες ειναι για ληψη πολιτικων αποφασεων και
οχι ερευνα αγορας. Αν θελουμε να λεμε οτι ασχολουμαστε με τα κοινα....

Επιπλεον, αν ψηφιζουμε περισσοτερο απο οσο συζηταμε το μονο που θα κανουμε ειναι να μεγαλωσουν οι προσωπικες διαφωνιες αντι να
ερθουμε πιο κοντα και να δημιουργησουμε δεμενες ομαδες.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 13 Νοέμ 2012, 23:43

chprokop έγραψε:ερθουμε πιο κοντα και να δημιουργησουμε δεμενες ομαδες.

Σαν την ομάδα ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ... Αντε και σ ανώτερα... :mrgreen:

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 13 Νοέμ 2012, 23:47

chprokop έγραψε:Στρατο, ο Μιχαλης εχει δικιο. Το γραφειο Τυπου δεν μπορει να λειτουργει με ψηφοφοριες σε ψηφιακη πλατφορμα. Τελειως παραλογο.
Στο liquid ωστοσο θα συμμετασχω σε αντιστοιχες ψηφοφοριες οχι λογω περιεχομενου, αλλα για να εξοικειωθουν τα υπολοιπα μελη
(βλεπω οτι υπαρχει θετικη ανταποκριση). Αντι να βαζουμε δοκιμαστικα καποια θεματα ας παιζουμε με τις ανακοινωσεις τυπου.

Επι της ουσιας ωστοσο ειναι τελειως παραλογο και δεν εξυπηρετει τπτ.

Επιπλεον δεν μπορουμε να το συνεχισουμε για πολυ γιατι θα γινουμε γραφικοι. Οι ψηφοφοριες ειναι για ληψη πολιτικων αποφασεων και
οχι ερευνα αγορας. Αν θελουμε να λεμε οτι ασχολουμαστε με τα κοινα....

Επιπλεον, αν ψηφιζουμε περισσοτερο απο οσο συζηταμε το μονο που θα κανουμε ειναι να μεγαλωσουν οι προσωπικες διαφωνιες αντι να
ερθουμε πιο κοντα και να δημιουργησουμε δεμενες ομαδες.

Άρα πρέπει η ΟΜ ΕΜ να είναι κλειστή για να ξέρουμε ποιους να καταγγείλουμε αν κάνουν μαμακία.
Όπως και να έχει προς το παρών ήμαστε γενικά εδώ εμείς και εμείς και όλοι είναι σε όλες τις ομάδες δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση.
Έτσι και αλλιώς από τη στιγμή μου η ΟΜ ΕΜ απότελείτε από περισσότερο από 1 άτομα, θα υπάρχουν διαφωνίες και αναγκάστικα ψηφοφορίες. Άρα η ερώτηση είναι:

Όταν υπάρχει διαφωνία στην ΟΜ ΕΠ να ψηφίζουν μόνο τα μέλη της ή και όποιος άλλος θέλει;
https://twitter.com/e_kastrinakis

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 13 Νοέμ 2012, 23:49

Οχι δεν εχει,
και οσο οι ιδέες μας και η πολίτικη μας δεν είναι αποκρυσταλλωμένες, ετσι πολλά απο τα θέματα που καλούμαστε να σχολιάσουμε δεν έχουν βαριά, επεξεργασμένη και κυρίως συμφωνημένη απο όλους θεωρία απο πίσω. Οποτε τα δελτία πρέπει να βγαίνουν απο όλους βάση ψηφοφορίας. Και παράλληλα δημιουργούμε συνισταμένες σε θέματα που δεν εχουμε ξαναδεί.
Δες παράλληλα και την διαφορά θεώρησης που ανακαλύψαμε για το θεμα της ΑΕΠΙ στο "πειρατικό ραδιόφωνο". Υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις σε ένα θέμα που, λέμε τώρα, έχουμε επεξεργαστεί καλα και έχουμε συμφωνήσει.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και hrsfpgyjrnptrd, έχει επεξεργασθεί 13 φορά/ες συνολικά

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 13 Νοέμ 2012, 23:50

Αν αυτοι ειναι δεμενη ομαδα, εσυ εισαι αστροναυτης.
Αλλα ξεχασα εσυ μαλλον εχεις προτυπο τον Καρατζαφερη (ναι, ειναι μπηχτη για την παραιτηση σου)...
Mutatis mutandis... ;)

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 13 Νοέμ 2012, 23:54

headofthebored έγραψε:Οχι δεν εχει,
και οσο οι ιδέες μας και η πολίτικη μας δεν είναι αποκρυσταλλωμένες (και ετσι πολλά απο τα θέματα που καλούμαστε να σχολιάσουμε δεν έχουν βαριά, επεξεργασμένη και κυρίως συμφωνημένη απο όλους θεωρία απο πίσω τα δελτία πρέπει να βγαίνουν απο όλους βάση ψηφοφορίας.
Δες την διαφορά θεώρησης που ανακαλύψαμε για το θεμα της ΑΕΠΙ στο "πειρατικό ραδιόφωνο". Υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις σε ένα θέμα που, λέμε τώρα, έχουμε επεξεργαστεί καλα και έχουμε συμφωνήσει.

Ολοι οι υπευθυνοι τυπου οταν ειναι να σχολιασουν θεμα που μπορει να εγειρει ζητηματα, απευθυνονται στον πολιτικο προισταμενο, ητοι
τη ΔΕ. Σε ζητηματα εξαιρετικα αμφισημα, μπορει να υπαρξει ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (στο πλαισιο και του Καταστατικου μας).

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 13 Νοέμ 2012, 23:57

chprokop έγραψε:Ολοι οι υπευθυνοι τυπου οταν ειναι να σχολιασουν θεμα που μπορει να εγειρει ζητηματα, απευθυνονται στον πολιτικο προισταμενο, ητοι
τη ΔΕ. Σε ζητηματα εξαιρετικα αμφισημα, μπορει να υπαρξει ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (στο πλαισιο και του Καταστατικου μας).

Αυτό λέμε, ότι για κάποιους από μας η ΔΕ δεν εχει αυτόν τον ρόλο (Ακομα και αν τον ειχε δεν εχουμε την πολιτικη θεωρια ωστε να την εφαρμοσει για να παρει την αποφαση), οπότε από την αρχή απευθυνόμαστε στα μέλη.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 14 Νοέμ 2012, 00:09

chprokop έγραψε:Αν αυτοι ειναι δεμενη ομαδα, εσυ εισαι αστροναυτης.
Αλλα ξεχασα εσυ μαλλον εχεις προτυπο τον Καρατζαφερη (ναι, ειναι μπηχτη για την παραιτηση σου)...
Mutatis mutandis... ;)

Στον ´´κοσμο μου ´´ και αστροναύτης είμαι και τα πάντα.
στον κόσμο των πειρατών πάντως αμεσοδημοκρατης γιαλατζη δεν είμαι
Και από που παραιτήθηκα? από μια ´´ επιτροπη σοφών ´´ (ΕΔ) τιμή μου και καμάρι μου.
ήμουν διατεθημενος να εργαστώ για το σύνολο χωρίς να το παίξω πανσοφος και να θέτω την δουλειά μου σε συνεχή κριτική στην πράξη με άμεση ψηφοφορία. Εσείς οι ´´ειδικοί´´ βγάλτε αποφάσεις και σε δυο χρόνια στο επόμενο συνέδριο θα κριθειται ...όπως κρίνονται και οι κυβερνήσεις που είχαμε και έχουμε. Ζητώ η ολιγαρχια :mrgreen:

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Νοέμ 2012, 00:10

Η Δ.Ε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ.

Αν ψάχναμε πολιτικούς προϊσταμένους θα ήμασταν στον ΣφΥΡΙΖΑ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 14 Νοέμ 2012, 00:14

Rainmaker έγραψε:
chprokop έγραψε:Αν αυτοι ειναι δεμενη ομαδα, εσυ εισαι αστροναυτης.
Mutatis mutandis... ;)

Στον ´´κοσμο μου ´´ και αστροναύτης είμαι και τα πάντα.
στον κόσμο των πειρατών πάντως αμεσοδημοκρατης γιαλατζη δεν είμαι
Και από που παραιτήθηκα? από μια ´´ επιτροπη σοφών ´´ (ΕΔ) τιμή μου και καμάρι μου.
ήμουν διατεθημενος να εργαστώ για το σύνολο χωρίς να το παίξω πανσοφος και να θέτω την δουλειά μου σε συνεχή κριτική στην πράξη με άμεση ψηφοφορία. Εσείς οι ´´ειδικοί´´ βγάλτε αποφάσεις και σε δυο χρόνια στο επόμενο συνέδριο θα κριθειται ...όπως κρίνονται και οι κυβερνήσεις που είχαμε και έχουμε. Ζητώ η ολιγαρχια :mrgreen:

Τι και σε ποιόν τα λες τώρα αυτά; Και ποιός περιμένεις να καταλάβει; Ο νομικός;
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ταλιμπάν, είναι ποτισμένοι μέχρι το κόκκαλο.
Στους μεντρεσέδες τους (νομικές σχολές) τους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που δεν υπάρχει ελπίδα για αυτούς.
Η δικιά τους θρησκεία είναι ο δικαστής. Ότι πεί αυτός, σωστό είναι. "Μάλιστα κύριε δικαστά" και δεν συμμαζεύεται.

Έ ρε Ηλιαία που τους χρειάζεται!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ;;;
ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ !!!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες