piratiko.org έγραψε:OK. Είναι λίγο δύσκολο το red mine ρε στρατό. θα το διορθώσω
Αυτό μπορώ να το καταλάβω. Ρώτα πριν κάνεις κάτι αν δεν είσαι σίγουρος, εδώ στο forum στον χώρο για τις "Διαδικτυακές υποδομές".
piratiko.org έγραψε:OK. Είναι λίγο δύσκολο το red mine ρε στρατό. θα το διορθώσω
baskin έγραψε:Και δράττομαι της ευκαιρίας για να σου πω (και σε όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει), ότι αν είχαμε εν ενεργεία το liquid, θα έκανες εκεί την εισήγηση σου, μαζί με το κείμενο σου, θα γινόταν προτάσεις (και παράλληλη συζήτηση στο forum), θα έκανες αλλαγές και θα πήγαινε σε ψήφιση.
Ορθά, αποδοτικά, πολιτισμένα, οργανωμένα, δημοκρατικά.
Αλλά πάλι είμαι ο γραφικός γκρινιάρης...
mankasp έγραψε:δυστυχως δεν μπορω να μπω στο mumble τωρα
γιωργο η μόνη παρατήρηση που έχω για το κείμενο είναι πως στρέφεται μόνο εναντίον τρόικας, μερκελ και ολαντ χωρίς να αναγνωρίζει και το μερίδιο ευθύνης που έχουν και οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών οι οποίες μάλιστα δρούσαν με την ανέχεια και άγνοια του ελληνικού λάου.
Μπορείς προς το τέλος του κειμένου να προσθέσεις τι προτείνουμε σαν λύσεις ώστε το κείμενο να μην είναι μια απλή διαμαρτυρία.
baskin έγραψε:Και δράττομαι της ευκαιρίας για να σου πω (και σε όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει), ότι αν είχαμε εν ενεργεία το liquid, θα έκανες εκεί την εισήγηση σου, μαζί με το κείμενο σου, θα γινόταν προτάσεις (και παράλληλη συζήτηση στο forum), θα έκανες αλλαγές και θα πήγαινε σε ψήφιση.
Ορθά, αποδοτικά, πολιτισμένα, οργανωμένα, δημοκρατικά.
Αλλά πάλι είμαι ο γραφικός γκρινιάρης...
piratiko.org έγραψε:έχεις δίκιο στρατό. είμαι υποστηρικτής του liguid. αλλά για θέματα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ που πρέπει να βγούνε άμεσα και τα επεξεργάζεται η αρμόδια επιτροπή, θα καταλήξουμε σε αμηχανία εάν περιμένουμε το liquid.
piratiko.org έγραψε:ως διεθνής συντονιστής του πειρ έγραψα ένα statment προς την merkel, hollande και τρόικα. σας παρουσιάζω εδώ http://piratepad.ca/U1tBbTgUPEτο κείμενο και παρακαλώ την βάση να το εκκρίνει και να βγει ως ανακοίνωση του κόμματος.
σε περίπτωση ακινησίας όλον μας στο συγκεκριμένο θέμα όπως και σε πολλά άλλα, θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη και θα το στύλο το statment ως προσωπική μου άποψη στα media.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες