Δυστυχώς η υπερ-συντηριτική αντίληψη συνεχίζεται και το νομοσχέδιο αποτελεί πισωγύρισμα, αντί να χαράσσει νέο δρόμο στην πολιτική για τα "ναρκωτικά"
http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=2100
Σχέδιο νόμου «Νόμος περί ναρκωτικών"
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Σχέδιο νόμου «Νόμος περί ναρκωτικών"
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Re: Σχέδιο νόμου «Νόμος περί ναρκωτικών"
baskin έγραψε:Δυστυχώς η υπερ-συντηριτική αντίληψη συνεχίζεται και το νομοσχέδιο αποτελεί πισωγύρισμα, αντί να χαράσσει νέο δρόμο στην πολιτική για τα "ναρκωτικά"
http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=2100
Στράτο, πρόλαβες και το διάβασες όλο ρε θηρίο; Αν ναι, θα σου είμουνα υπόχρεος αν θα μπορούσες να αναρτήσεις μια περίληψη των κυριότερων διατάξεων, εφόσον έχεις χρόνο, γιατί ειλικρινά με ενδιαφέρει μεν το θέμα, αλλά θέλει αρκετή δουλειά για να το μελετήσει κανείς.
-
Δεν το έχω διαβάσει ακόμη όλο. Έχω κοιτάξει κάποια άρθρα. Για ανάλυση δεν υπόσχομαι, γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να την κάνω.
Το ζουμί είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός προς την "ελάφρυνση" της χρήσης και της κατοχής για προσωπική χρήση.
Το ζουμί είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός προς την "ελάφρυνση" της χρήσης και της κατοχής για προσωπική χρήση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
baskin έγραψε:Δεν το έχω διαβάσει ακόμη όλο. Έχω κοιτάξει κάποια άρθρα. Για ανάλυση δεν υπόσχομαι, γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να την κάνω.
Άκυρο Στράτο. Επειδή εγώ ως συνταξιούχος έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα την κάνω εγώ τη δουλειά. Σε 2-3 μέρες θα αναρτήσω την περίληψη.
Προσοχή μέχρι 2 Νοεμβρίου μπορούμε να υποβάλλουμε σχόλια και προτάσεις...
-
kailor έγραψε:Προσοχή μέχρι 2 Νοεμβρίου μπορούμε να υποβάλλουμε σχόλια και προτάσεις...
Ελήφθη. Όβερ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες