Να κατεβουμε στις εκλογές τις 12-12-12?

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Να κατεβουμε στις εκλογές τις 12-12-12?

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 22 Οκτ 2012, 19:08

Οι εκλογές έρχονται,οι Πειρατές φεύγουν ?

ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΟΧΙ

Ανεξαρτητοποίηση βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ,διαγραφή βουλευτή της Ν.Δ,δηλώσεις Λοβέρδου.....

Τα σημάδια δείχνουν ότι πλησιάζουν,ας αρχίσουμε τις ετοιμασίες,μην τρέχουμε πάλι τελευταίες μέρες να βρούμε υποψήφιους,χρήματα,εθελοντές,τυπογραφείο..........κ.λ.π

Φυσικά και θα κατέβουμε στις εκλογές,αλλιώς προς τι η ύπαρξή μας ? κόμμα είμαστε,οι εκλογές είναι ένα βασικότατο πεδίο δράσης μας.
Το οικονομικό κόστος ? πρέπει να το τρέξουμε από χθες κιόλας,ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

+1 στην κάθοδο στις εκλογές
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό chprokop » 22 Οκτ 2012, 19:10

Rainmaker έγραψε:
chprokop έγραψε:Μα πως λες οτι η αμεση δημοκρατια ειναι η μονη μας υποσχεση (και μαλιστα η "εφικτή")!! OMG :o

Δλδ ολοι οι Πειρατές στον κοσμο (που παρα πολλοι δεν εχουν την αμεση δημοκρατια ως θεμελιωδη αρχή) δεν μας λενε τπτ?

Νομιζω οτι εκτος απο το να λεμε οτι ειμαστε Πειρατες, καλό είναι να διαβάσουμε τι ειναι οι Πειρατές...

(Οι Αρχες υπαρχουν και στο κεντρικο site)

καλά αμα εχεις πρόβλημα με το όνομα ΄΄πειρατές΄΄ εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα το αλλάζουμε εφόσον το πει η πλειοψηφία και μετά κράτα το όνομα και την χάρη των πειρατικών κομμάτων όλου του κόσμου :twisted:

Πειρατής που δεν θελει και πολυ να λεγεται Πειρατης μου θυμιζει Ελληνες που δεν θελουν και πολυ να λεγονται Ελληνες... ;)
Μερικοι εξ αυτων ειναι στη Βουλή. Και τους εστειλαν εκει καποιοι σαν αυτους.

Οσο για την πλειοψηφια αρκει να της δωσεις την ευκαιρια. Ο,τι θελεις μπορεις να το προτεινεις στο Συνεδριο. Ιδου η Ροδος ιδού και το πήδημα.

djlk

Δημοσίευσηαπό djlk » 22 Οκτ 2012, 19:25

Ναι στη συμμετοχή στις εκλογές γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να απέχουμε έναντι αυτών που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν.
Όχι στις προεκλογικές συνεργασίες γιατί πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις σε θέματα αρχών και προγράμματος. Αν εκλέξουμε βουλευτή στηρίζει ή όχι κυβέρνηση ή αντιπολίτευση ανάλογα και κατά περίπτωση μετά από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και djlk, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά
(Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.
John F. Kennedy)
Κύρου Ηλίας

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Οκτ 2012, 19:53

chprokop έγραψε:Οσο για την πλειοψηφια αρκει να της δωσεις την ευκαιρια. Ο,τι θελεις μπορεις να το προτεινεις στο Συνεδριο. Ιδου η Ροδος ιδού και το πήδημα.

όλα στην ώρα τους....υπομονή!!! ;)

dizzyk
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 22 Οκτ 2012, 20:19

-mesitiko- έγραψε:Το οικονομικό κόστος ? πρέπει να το τρέξουμε από χθες κιόλας,ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Εμμ... ακόμα χρωστάμε για τις προηγούμενες...

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 22 Οκτ 2012, 20:25

εγω θα πω το εξης λογικό. αφού κι άν εχουμε μαζέψει όλα τα έξοδα μας γι εκεινη την αναμέτρηση συν αυτα που χρωστάμε να κατέβουμε. αλλιως όχι. δεν μας παίρνει να χρωστάμε κι άλλα. πιτευω θα μας πάρει απο κάτω. και οπως εω ξαναπει να δουμε τι κανουν οι αλλοι πειρατές όταν θέλουνχρήματα...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 22 Οκτ 2012, 20:35

dizzyk έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:Το οικονομικό κόστος ? πρέπει να το τρέξουμε από χθες κιόλας,ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Εμμ... ακόμα χρωστάμε για τις προηγούμενες...

Το ξέρω,αλλά για κάθε πρόβλημα υπάρχει τουλάχιστον ΜΙΑ λύση, αν όχι περισσότερες....
Υπομονή,επιμονή,κινητικότητα και ιδέες θέλουμε,για να μαζευτούν τα χρήματα....έχω κάποιες υπ'όψιν μου αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα.....
......όλα στην ώρα τους
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες