Αρχές του κόμματος των πειρατών
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Αρχές του κόμματος των πειρατών
Πολύ το φοβάμαι αλλά οι εκλογές μπορεί να πλησιάζουν...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:agelos έγραψε: (αλλά πάρσιμο αποφάσεων απο την πλειοψηφία).
Και εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς στα κάρβουνα. Πως θα γίνει αυτό; Μόνο με συνέδρια ή θα μαζευόμαστε στις πλατείες (ή στο mumble); Εεε;
Άρα εγώ που πιστεύω στην ΨΗΦΙΑΚΗ άμεση δημοκρατία, είμαι σε σωστό κόμμα;
όπως είπε και ο rain καθαρά ωηφιακή άμμεση δημοκρατία δε θα έχουμε για ουλάχιστον 40 χρόνια ακόμη. ο έλληνας θέλει και την φυσική παρουσία. σαν έλληες πειρατές πρέπει να έχουμε την μαγκια να περάσουμε το νόημα ότι τα ψηφιακά μέσα θα διευκολύνουν τη ζωή όλων μας για να επεκταθεί η άμμεση δημοκρατία αλλά αυτό θέλει χρόνο. και μέχρι τότε θα ψηφίζουμεόπως μπορούμε. ακόμη και με κάλπες ανα τόπο αν αυτό είναι η λύση ...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
agelos έγραψε:όπως είπε και ο rain καθαρά ωηφιακή άμμεση δημοκρατία δε θα έχουμε για ουλάχιστον 40 χρόνια ακόμη. ο έλληνας θέλει και την φυσική παρουσία. σαν έλληες πειρατές πρέπει να έχουμε την μαγκια να περάσουμε το νόημα ότι τα ψηφιακά μέσα θα διευκολύνουν τη ζωή όλων μας για να επεκταθεί η άμμεση δημοκρατία αλλά αυτό θέλει χρόνο. και μέχρι τότε θα ψηφίζουμεόπως μπορούμε. ακόμη και με κάλπες ανα τόπο αν αυτό είναι η λύση ...
Δεν μου λέει κάτι αυτό. Επειδή είμαστε για τα μπάζα, θα κάνουμε την πάπια; Το κοινό μας είναι άλλο και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες