πανω κι απο ΠΑΣΟΚ

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
agelos

πανω κι απο ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση από agelos »

συμφωνα με αυτην την αξιοπιστη (λεμε τωρα) πηγη ειμαστε και πανω απο το πασοκ σε προθεση ψηφου :P

χαρειτε το :P

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/p/blog-page_1923.html
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
crisal
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: πανω κι απο ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση από crisal »

Μήπως θα έπρεπε να εστιάσουμε λίγο σε 2 κομάτια της ανάλυσης που έβαλε απο κάτω?

Το σίγουρο είναι οτι το κόμμα το Πάνου Καμμένου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπαίνουν δυναμικά στην πολιτική σκηνή. Μπορεί η δυναμική του να περιορίζεται (προς το παρόν) σε ηλικίες 18-40 που κυρίως ενημερώνονται απο το διαδίκτυο αλλά αυτό του φτάνει ώστε να μπεί στη Βουλή με σχετικά υψηλό ποσοστό που η άποψη μας είναι οτι θα κυμαίνεται απο 5% έως 10%.

Το κόμμα Πειρατών πιθανότατα δεν θα καταφέρει να μπεί στη Βουλή καθώς είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό αλλά σίγουρα θα θέσει τις βάσεις για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Μήπως θα επρεπε να το ανατρέψουμε?

λεω εγω τωρα
agelos

Δημοσίευση από agelos »

εγω φιλε το εχω πει πο καιρο αλλα οταν μιλησα να ακουστουμε με ανακοινωσεις, με συνεντευξεις ακομη κι αν δεν βγουν οπως βγαινουν ολες οι συνεντευξεις αυτου του τυπου, η ακομη και διανομη φυλλαδιων σε κεντρικα σημεια στις πολεις ακουστηκα γραφικος.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Μην ξεχνάτε ότι ο Καμμένος, έχει έναν πλήρης απασχόλησης κομματικό μηχανισμό (τον έκανε μεταγραφή μαζί του), ο οποίος πληρώνεται για να κάνει αυτήν την δουλειά. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
mankasp

Δημοσίευση από mankasp »

Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό χαρτί σε σχέση με τα υπόλοιπα καινούρια κόμματα - το όνομά μας. Είμαστε ήδη αναγνωρίσιμοι. Η αναγνωρισιμότητα του ονόματος ή του λογότυπου είναι από τα πιο σημαντικά σημεία στο μάρκετινγκ.

Πρέπει να επικεντρωθούμε δυναμικά στο να δουν όλοι ότι υπάρχουμε.

Προτείνω, για τη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, το Σάββατο 17/3, μια ημέρα πριν τη διάσκεψη, το βράδυ ή όλη την ημέρα με βάρδιες, να πάμε 3 άτομα στην Καμάρα, απαραίτητα με μπλουζάκια πορτοκαλί με το σήμα μας όπου θα μοιράζουμε το φυλλάδιο που ετοιμάστηκε για τις διάσκεψης, θα ενημερώνουμε περαστικούς και θα τους καλέσουμε και στην διάσκεψη.
Εγώ είμαι διαθέσιμος.

Επίσης, όπως επιμένει και ο crisal πρέπει να κινηθούμε δυναμικά στο ίντερνετ με βιντεάκια και ηλεκτρονικές αφίσες. Δεν χρειάζεται να λένε την Άρτα και τα Γιάννενα, ούτε θεωρείες για την οικονομία, ούτε μεγάλα λόγια. Υλικό ήδη υπάρχει πολύ, έτοιμο από τα ξένα πειρατικά κόμματα.
https://twitter.com/e_kastrinakis
SpecialK

Δημοσίευση από SpecialK »

mankasp έγραψε:Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό χαρτί σε σχέση με τα υπόλοιπα καινούρια κόμματα - το όνομά μας. Είμαστε ήδη αναγνωρίσιμοι. Η αναγνωρισιμότητα του ονόματος ή του λογότυπου είναι από τα πιο σημαντικά σημεία στο μάρκετινγκ.

Πρέπει να επικεντρωθούμε δυναμικά στο να δουν όλοι ότι υπάρχουμε.

Προτείνω, για τη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, το Σάββατο 17/3, μια ημέρα πριν τη διάσκεψη, το βράδυ ή όλη την ημέρα με βάρδιες, να πάμε 3 άτομα στην Καμάρα, απαραίτητα με μπλουζάκια πορτοκαλί με το σήμα μας όπου θα μοιράζουμε το φυλλάδιο που ετοιμάστηκε για τις διάσκεψης, θα ενημερώνουμε περαστικούς και θα τους καλέσουμε και στην διάσκεψη.
Εγώ είμαι διαθέσιμος.

Επίσης, όπως επιμένει και ο crisal πρέπει να κινηθούμε δυναμικά στο ίντερνετ με βιντεάκια και ηλεκτρονικές αφίσες. Δεν χρειάζεται να λένε την Άρτα και τα Γιάννενα, ούτε θεωρείες για την οικονομία, ούτε μεγάλα λόγια. Υλικό ήδη υπάρχει πολύ, έτοιμο από τα ξένα πειρατικά κόμματα.
++++++
agelos

Δημοσίευση από agelos »

αυτο θα ηταν καλο να γινει και στην αθηνα. συμφωνω κι εγω με τετοια κινηση
Thermaikos

Δημοσίευση από Thermaikos »

Πολυ σωστος ο mankasp. Χρειαζεται προβολη του κομματος, ακομα κ αν ειναι με κολλες Α5 ή αυτοκολλητα.
Ακομα κ στο facebook η επισημη σελιδα δεν εχει χιλια ατομα(εχει μια αλλη με το ιδιο ονομα!).
Ή με αποστολη αρθρων/αποψεων/newsletter σε sites/blogs. mass mail!
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----
anestis

Δημοσίευση από anestis »

Ολα τα άρθρα μας πηγαίνουν σε 1000 blogs και περιφερειακά ΜΜΕ περίπου,
από τα οποία κάπου 100-200 το αναμεταδίδουν.

π.χ. αυτό με τα γενόσημα πήρε 180 ανα-δημοσιεύσεις (1.090 μαζί με τους aggregators)
http://is.gd/omtpM1

με θετικά σχόλια
π.χ. http://www.eam.gr/index.php/politiki/31 ... 2-13-07-50
Thermaikos έγραψε:Ή με αποστολη αρθρων/αποψεων/newsletter σε sites/blogs. mass mail!
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
SpecialK

Δημοσίευση από SpecialK »

Ανέστη προφανώς και δεν λέει κανείς ότι δεν γίνεται δουλειά και δεν έχουν γίνει πολλά θετικά πράγματα μέχρι τώρα.
Απλά αν θέλουμε να γίνουμε γνωστοί στο κοινό, βγάζοντας μια εικόνα που εμείς θα διαλέξουμε, πρέπει να δούμε τι ΕΠΙΠΛΕΟΝ μπορούμε να κάνουμε.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως άλλα κόμματα (καινούρια ή μη) μπορούν να έχουνε μεγαλύτερη παρουσία/αναγνωρισιμότητα στο internet, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Το να μην γίνουμε γνωστοί (ξαναλέω με εικόνα που εμείς θα διαλέξουμε) στον ηλικιωμένο ή στον μεσήλικα που δεν έχει πρόσβαση/γνώσεις στο διαδίκτυο το καταννοώ, αυτές τις δυνάμεις έχουμε, αυτά μπορούμε να κάνουμε, αυτά κάνουμε.

Αλλά στο internet πρέπει να σαρώσουμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”