http://elnewsgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_9974.html
μηπως θα πρεπει να δουμε κατα ποσο ισχυει και να δουμε αν θα ασχοληθουμε με αυτο η οχι?
μηπως θα πρεπει να το ψαξουμε???
μηπως θα πρεπει να το ψαξουμε???
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Re: μηπως θα πρεπει να το ψαξουμε???
Δεν είμαι σίγουρος στο ποιά είναι η "αποκάλυψη" του άρθρου και ποιος επιβαρύνεται από αυτήν.
Μιλάει για φαρμακείο-supermarket, στο εξωτερικό λειτουργούν πολλά τέτοια.
Δεν βρήκα πουθενά στο internet ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα/όμιλος ασχολείται αποκλειστικά με γενόσημα (και αυτός είναι ο λόγος που ο Λοβέρδος καίγεται για τα γενόσημα) απλά διάβασα ότι έχει αλυσίδα φαρμακείων-supermarket.
Μήπως αυτό επηρεάζει το κλειστό επάγγελμα του φαρμακοποιού και γιαυτό ενοχλεί?
Υ.Γ Δεν λέω ότι είμαι υπερ των "χωρίς έλεγχο ανοιχτών επαγγελμάτων" απλά προσπαθώ να διαβάσω ανάμεσα στις λέξεις του άρθρου...
Μιλάει για φαρμακείο-supermarket, στο εξωτερικό λειτουργούν πολλά τέτοια.
Δεν βρήκα πουθενά στο internet ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα/όμιλος ασχολείται αποκλειστικά με γενόσημα (και αυτός είναι ο λόγος που ο Λοβέρδος καίγεται για τα γενόσημα) απλά διάβασα ότι έχει αλυσίδα φαρμακείων-supermarket.
Μήπως αυτό επηρεάζει το κλειστό επάγγελμα του φαρμακοποιού και γιαυτό ενοχλεί?
Υ.Γ Δεν λέω ότι είμαι υπερ των "χωρίς έλεγχο ανοιχτών επαγγελμάτων" απλά προσπαθώ να διαβάσω ανάμεσα στις λέξεις του άρθρου...
βασικα ποιο πολυ μαλλον η ειδηση παει στο οτι ο συγκεκριμενος πολιτικος προσπαθει να κανει οτι κανει γιατι προφανος εχει καποια απολαβει να παραλαβει. τωρα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να στεκει η να ερευνηθει εγω απα το ανεβασα να το διαβασουν ολοι και κρινουμε
δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ενοχλει τον φαρμακοποιο αφου θεωρητικα δε θα μπορει να πουλαει και τα γενοσημα?
δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ενοχλει τον φαρμακοποιο αφου θεωρητικα δε θα μπορει να πουλαει και τα γενοσημα?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Νομίζω ότι όλα αυτά, ισχύουν δεν ισχύουν, το μόνο σκοπό που έχουν είναι τον αποπροσανατολισμό από την πραγματική ουσία του ζητήματος των γενόσημων.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Είμαστε σε περίοδο εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και εθνικών.
Εχει να πέσει μαχαίρωμα και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που δεν θα καταλαβαίνεις τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα.
Πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι, θυμηθείτε τον Βενιζέλο-"Τούρκογλου" και τον καφέ που του πέταξαν...
Εχει να πέσει μαχαίρωμα και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που δεν θα καταλαβαίνεις τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα.
Πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι, θυμηθείτε τον Βενιζέλο-"Τούρκογλου" και τον καφέ που του πέταξαν...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
δεν εχεις αδικο ανεστη. αλλα και να σου πω την αληθεια ποιος αλλος λογος μπορει να παρχει που κειαγεται τοσο πολυ ο συγκεκριμενος αξιος πολιτικος μας να το κανει πραξη και μαλιστα να βγαλουν και διαφιμηση για να περασει στον κοσμο? ε δεν μπορει ξαφνικα να αποφασισαν να κανουν καλο. δεν μου κολαει βρε παιδι μου 

-
agelos έγραψε:δεν εχεις αδικο ανεστη. αλλα και να σου πω την αληθεια ποιος αλλος λογος μπορει να παρχει που κειαγεται τοσο πολυ ο συγκεκριμενος αξιος πολιτικος μας να το κανει πραξη και μαλιστα να βγαλουν και διαφιμηση για να περασει στον κοσμο? ε δεν μπορει ξαφνικα να αποφασισαν να κανουν καλο. δεν μου κολαει βρε παιδι μου
Ούτε εμένα, αλλά στο γενικότερο πλαίσιο του αποπληθωρισμού που ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ είναι ένα μέτρο.Εδώ και 2 χρόνια δεν μου φαίνεται έτσι και αλλιώς ότι αποφασίζουν αυτοί.
Μπορεί να έχουν και οι Ευρωπαίοι φίλοι μας θυγατρικές γενοσημων στην Ινδία, ποιος ξέρει....
Αλλά γενικά, όποιος παράγει και διαθέτει γενωσημα, είτε κατά μονας, είτε με την μορφή πολυκαταστήματος, απο την στιγμή που πιστοποιείτε ότι είναι 100% βιοισοδυναμο με το πρωτότυπο εμένα μου κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Γουδέος Κώστας, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά
<μόνοι γὰρ τόν τε μηδὲν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα, ἀλλ' ἀχρεῖον νομίζομεν>
Γιατί είμαστε ο μόνος λαός που αυτόν που δε μετέχει στα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο αλλά άχρηστο.
Περικλέους επιτάφιος λόγος.
Γιατί είμαστε ο μόνος λαός που αυτόν που δε μετέχει στα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο αλλά άχρηστο.
Περικλέους επιτάφιος λόγος.
Αν αρχίσουμε να αναπαράγουμε άκριτα ότι βρίσκουμε από ακροδεξιά-εθνικιστικά "μπλογκ", ζήτω που καήκαμε. Ατεκμηρίωτες κατηγορίες και "λερναία" κείμενα έχει πήξει ο τόπος, όχι άλλο κάρβουνο στην ατμομηχανή του μίσους.
Προσωπικά λέω ΝΑΙ στην εισροή κεφαλαίου μέσω εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του γενόσημου και της αλυσίδας φαρμακείου, άλλωστε υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο, δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Με έλεγχο βέβαια της ποιότητας & απόδοση φόρων στο κράτος.
Προσωπικά λέω ΝΑΙ στην εισροή κεφαλαίου μέσω εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του γενόσημου και της αλυσίδας φαρμακείου, άλλωστε υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο, δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Με έλεγχο βέβαια της ποιότητας & απόδοση φόρων στο κράτος.
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
-
Αντώνη έχεις δει ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε επίσημα σε wordpress, twiter, facebook και Δελτία Τύπου.
Ολοι μας για οτιδήποτε έχουμε την παραμικρή αμφιβολία, το φέρνουμε εδώ μέσα και ζητάμε απόψεις και γνώμες και συνδιαμορφώνουμε κείμενα και απόψεις.
Ας έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά, ας συνεχίσουμε να παρακολουθούμε πολλά κι ας διαλέγουμε μετά τα καλύτερα...
Ολοι μας για οτιδήποτε έχουμε την παραμικρή αμφιβολία, το φέρνουμε εδώ μέσα και ζητάμε απόψεις και γνώμες και συνδιαμορφώνουμε κείμενα και απόψεις.
Ας έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά, ας συνεχίσουμε να παρακολουθούμε πολλά κι ας διαλέγουμε μετά τα καλύτερα...
Antonis_T έγραψε:Αν αρχίσουμε να αναπαράγουμε άκριτα ότι βρίσκουμε ...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
+1 anestis
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες