Καλησπέρα

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
tainiesorg

Καλησπέρα

Δημοσίευσηαπό tainiesorg » 23 Μαρ 2014, 21:09

Καλησπέρα,

Ημουν ο διαχειριστής του tainies.org. Το 2010 με κατηγόρησαν για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Επιτέλους ήρθε το χαρτί τις δίκης και ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει η δίκη να τελειώνουμε μου παρουσιάστηκαν αρκετές ευκαιρίες εργασίας στην Ευρώπη και δεν μπόρεσα να παω λόγω απαγόρευσης εξόδου. Ας μπώ στο ψητό

Η σελίδα μου είχε Links προς ταινίες για ένα διάστημα οταν έμαθα οτι μπορεί να με "κυνηγήσουν" (γιατί ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει σαφείς νόμος) αφαίρεσα όλα τα link (όταν έγινε σύλληψη δεν είχα link στην ιστοσελίδα μου) και το μόνο που έγραφα σε κάθε ταινία απο κάτω Για να δεις την ταινία αυτή κανε αναζήτηση στο google ακριβώς αυτό καθώς και έβγαλα όλες της οδηγίες προβολής ταινιών απο την σελίδα μου και πρόσθεσα μεγάλο banner οτι απαγορεύονται link προς οποιαδήποτε σελίδα παρολα αυτά ήρθαν σπίτι και με συνέλαβαν.

Θέλω την βοήθειά σας γιατί το βούλευμα βγήκε για κάποιο λόγω ακριβώς οτι ήθελε η ΕΠΟΕ οτι αναπαρήγαγα ταινίες στην ιστοσελίδα κατ΄εξακολούθηση εμπορική κλίμακα κ.τ.λ και όχι οτι είχα λινκ αρχικά και εν συνεχεία οτι αναφέρω παραπάνω .

Υπάρχουν πραγματογνώμονες για το διαδίκτυο; Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να με βοηθήσει στην δίκη ; Πείτε μου λίγο της απόψεις σας πώς πρέπει να χειριστώ την υπόθεση εχω πάρει 2 δικηγόρους που ειδικεύονται σε θέματα διαδικτύου.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Καλησπέρα

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μαρ 2014, 21:38

Υπάρχει τελευταία απόφαση που "αποποινικοποιεί" τα links. Όποιος την έχει πρόχειρη ας την βάλει.

Επίσης, προσωπικά, θα πρότεινα να έρθει εκπρόσωπος του κόμματος ως μάρτυρας υπεράσπισης. Δυστυχώς είμαι στην επαρχία, αλλιώς θα ερχόμουν εγώ. Υπάρχει κάποιος από Αθήνα που ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με τον φίλο;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 23 Μαρ 2014, 21:52

Φίλε μου μπορείς να κοιτάξεις εδώ viewtopic.php?f=145&t=5764
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

tainiesorg

Δημοσίευσηαπό tainiesorg » 23 Μαρ 2014, 21:53

Και εγώ απο επαρχία είμαι απο Ξάνθη και η δίκη θα γίνει στην Κομοτηνή

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 23 Μαρ 2014, 21:56

Και υπάρχει και άρθο στο site μας http://www.pirateparty.gr/2014/02/hyper ... ee_to_use/
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μαρ 2014, 22:05

tainiesorg έγραψε:Και εγώ απο επαρχία είμαι απο Ξάνθη και η δίκη θα γίνει στην Κομοτηνή

Κάποιος από Θράκη τότε. Έχουμε πειρατές τουλάχιστον στην Δράμα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

tainiesorg

Δημοσίευσηαπό tainiesorg » 23 Μαρ 2014, 22:06

Με τρομάζει το οτι δεν θα γίνει μια δίκαιοι δίκη, όπως και στο βούλευμα μπορούσα αποδείξω τα πάντα π.χ με κατηγορούν οτι εβγαλα 3000 ευρώ γιαυτό και παω για εμπορική εκμετάλλευση τα οποία προέκυψαν απο άνοιγμα του λογαριασμού μου τα 3000 ευρώ προκύπτουν απο όλες μου της συναλλαγές που έκανα το 2010 μέσο paypal τα οποία είναι αγορές,ebay,πληρωμές, και λοιπά λοιπα και αυτή το μετέφρασαν ως δωρεές απο την σελίδα το οποίο δεν υσχύει πάλι καλα στις 2 μέρες μόνο που είχα το donation πρόλαβε ένας έκανε donate 1euro και το οποίο για κάποιο λόγω δεν το είχα δεχτεί και φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι refunded ( πιστεύω οτι το ένα ευρώ είναι απο αυτόν της ΕΠΟΕ) και παρόλα αυτα επέμειναν οτι έβγαλα 3000 ευρώ και άλλα πολλα περίεργα

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 23 Μαρ 2014, 22:10

Στο άρθρο "Οι υπερσύνδεσμοι ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛOYN ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, αποφάνθηκε το Δικαστήριο της ΕΕ" που υπάρχει στο site μας θα βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.... για κάποιον λόγο δεν δούλευαν τα λινκς. Τα διόρθωσα. Δώσε βάση (ο δικηγόρος σου βασικά πρέπει να δώσει βάση) στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Εδώ στα Ελληνικά:

InfoCuria – Νομολογία του Δικαστηρίου
Αρχική σελίδα > Μενού αναζήτησης > Πίνακας αποτελεσμάτων > Έγγραφα
της 13ης Φεβρουαρίου 2014 (*)

«Προδικαστική παραπομπή — Προσέγγιση των νομοθεσιών — Δικαίωμα του δημιουργού και συγγενικά δικαιώματα — Οδηγία 2001/29/ΕΚ — Κοινωνία της πληροφορίας — Εναρμόνιση ορισμένων πτυχών του δικαιώματος του δημιουργού και των συγγενικών δικαιωμάτων — Άρθρο 3, παράγραφος 1 — Παρουσίαση στο κοινό — Έννοια — Διαδικτυακοί σύνδεσμοι (“σύνδεσμοι δυνάμενοι να ενεργοποιηθούν με επιλογή”) παρέχοντες πρόσβαση σε προστατευόμενα έργα»

Στην υπόθεση C‑466/12,

με αντικείμενο αίτηση προδικαστικής αποφάσεως δυνάμει του άρθρου 267 ΣΛΕΕ, που υπέβαλε το Svea hovrätt (Σουηδία) με απόφαση της 18ης Σεπτεμβρίου 2012, η οποία περιήλθε στο Δικαστήριο στις 18 Οκτωβρίου 2012, στο πλαίσιο της δίκης

Nils Svensson,
Sten Sjögren,
Madelaine Sahlman,
Pia Gadd

κατά

Retriever Sverige AB,

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (τέταρτο τμήμα),....

http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=147847&pageIndex=0&doclang=EL&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=7778
здравствуйте

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 23 Μαρ 2014, 22:15

Δεν μας έχει δώσει link για την σελίδα/ιστότοπο σου.... Δώστο μας να το ψάξουμε λίγο. ;)

[add]
Λάθος μου.... :roll:
[/add]
здравствуйте

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 23 Μαρ 2014, 22:17

www.tainies.org

ειναι ενεργο Σίμο
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες