Τι συμβαίνει με το Πειρατικό κόμμα;
-
koulaxizis
Τι συμβαίνει με το Πειρατικό κόμμα;
Καλησπέρα! Αν και είμαι εγγεγραμμένο μέλος, έχω συνεισφέρει οικονομικά (έστω και λίγο) και γενικά έχω προσπαθήσει αρκετά με άρθρα, δημοσιεύσεις και ενημέρωση γνωστών και φίλων για την προώθηση του κόμματος (και φυσικά με την ψήφο μου), προσωπικοί λόγοι με κράτησαν για πολύ καιρό μακρυά από το διαδίκτυο και την ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ. Πρόσφατα έλαβα μέσω email τον παρακάτω σύνδεσμο και εν συνεχεία μπήκα ξανά στο φόρουμ για να διαβάσω τα τελευταία θέματα. http://pressfreedotnet.blogspot.gr/2013 ... ymous.html. Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι το σοκ που έπαθα όταν είδα, αφενός τις διαστάσεις του θέματος, αφετέρου την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει το επίπεδο συζητήσεων εδώ μέσα. Θα ήθελα να αναλογιστούμε λίγο την κατάσταση και να συνειδητοποιήσουμε πως η ελευθερία έκφρασης δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μιλάει σαν δεκατετράχρονος του facebook - ειδικά όταν πρόκειται για πολιτική - καθώς επίσης και την εντύπωση που δίνει όλο αυτό σε κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί με το κόμμα. Όπως και να 'χει, σε βάζει σε σκέψεις η έλλειψη σοβαρότητας και οι παιδιάστικες απαντήσεις κάποιων. Συγχωρέστε με αν η πρώτη μου δημοσίευση είναι "κατηγορηματική" αλλά αν θέλουμε να υπάρξει "Πειρατικό μέλλον", θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα...
Φιλικά, Χρήστος Κουλαξίζης
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Τι συμβαίνει με το Πειρατικό κόμμα;
Χρήστο επειδή είναι σημαντικό το θέμα.
Από ποιον έλαβες email;
Έχεις κάνει εγγραφή ποτέ στην "πλατφόρμα" piratiko.org;
Από ποιον έλαβες email;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Έχεις δίκιο.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το "log" που έλαβες μέσω email είναι ψεύτικο που κάποιος πίστεψε για πραγματικό.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το "log" που έλαβες μέσω email είναι ψεύτικο που κάποιος πίστεψε για πραγματικό.
-
James
- Επικοινωνία:
Χρήστο καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Δυστυχώς έλαβες και εσύ όπως όλοι μας το γνωστό email, που κακώς έστειλε το πρώην μέλος μας Γεώργιος Μαριότι, και το οποίο παραπέμπει σε κατασκευασμένο log irc γεμάτο ψεύδη και ασυναρτησίες.
Προσωπικά σαν ένα απλό μέλος, που όμως ασχολείται ενεργά με το κόμμα, σου ζητώ να συμμετέχεις όσο το δυνατό περισσότερο στο φόρουμ και στις υπόλοιπες δραστηριότητες επειδή η συμμετοχή είναι που θα διορθώσει και θα κάνει καλύτερη την εικόνα του κόμματος.
Δυστυχώς έλαβες και εσύ όπως όλοι μας το γνωστό email, που κακώς έστειλε το πρώην μέλος μας Γεώργιος Μαριότι, και το οποίο παραπέμπει σε κατασκευασμένο log irc γεμάτο ψεύδη και ασυναρτησίες.
Προσωπικά σαν ένα απλό μέλος, που όμως ασχολείται ενεργά με το κόμμα, σου ζητώ να συμμετέχεις όσο το δυνατό περισσότερο στο φόρουμ και στις υπόλοιπες δραστηριότητες επειδή η συμμετοχή είναι που θα διορθώσει και θα κάνει καλύτερη την εικόνα του κόμματος.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
[email protected]
-
chprokop
Χρηστο, αν μενεις Αθηνα εκμεταλλευσου την εδρα (ανοιγει Παρ στις 6 μμ συνηθως) και γνωρισε και τους υπολοιπους απο κοντα.koulaxizis έγραψε:Καλησπέρα! Αν και είμαι εγγεγραμμένο μέλος, έχω συνεισφέρει οικονομικά (έστω και λίγο) και γενικά έχω προσπαθήσει αρκετά με άρθρα, δημοσιεύσεις και ενημέρωση γνωστών και φίλων για την προώθηση του κόμματος (και φυσικά με την ψήφο μου), προσωπικοί λόγοι με κράτησαν για πολύ καιρό μακρυά από το διαδίκτυο και την ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ. Πρόσφατα έλαβα μέσω email τον παρακάτω σύνδεσμο και εν συνεχεία μπήκα ξανά στο φόρουμ για να διαβάσω τα τελευταία θέματα. http://pressfreedotnet.blogspot.gr/2013 ... ymous.html. Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι το σοκ που έπαθα όταν είδα, αφενός τις διαστάσεις του θέματος, αφετέρου την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει το επίπεδο συζητήσεων εδώ μέσα. Θα ήθελα να αναλογιστούμε λίγο την κατάσταση και να συνειδητοποιήσουμε πως η ελευθερία έκφρασης δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μιλάει σαν δεκατετράχρονος του facebook - ειδικά όταν πρόκειται για πολιτική - καθώς επίσης και την εντύπωση που δίνει όλο αυτό σε κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί με το κόμμα. Όπως και να 'χει, σε βάζει σε σκέψεις η έλλειψη σοβαρότητας και οι παιδιάστικες απαντήσεις κάποιων. Συγχωρέστε με αν η πρώτη μου δημοσίευση είναι "κατηγορηματική" αλλά αν θέλουμε να υπάρξει "Πειρατικό μέλλον", θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα...
Συμφωνω με αυτα που λες και υποστηριξε τα και στην εδρα... Δημοκρατια θελουμε, οχι τρολοκρατια..
Αν θελουμε παραδειγματα, ας κοιταξουμε τον Γκριλο...
-
baskin
Μην το παραβλέπουμε...baskin έγραψε:Χρήστο επειδή είναι σημαντικό το θέμα.
Από ποιον έλαβες email;
-
koulaxizis
Αποστολέας: "Pirateleaks" <[email protected]>baskin έγραψε:Χρήστο επειδή είναι σημαντικό το θέμα.
Από ποιον έλαβες email;
Θέμα: Anonymous reveals Pirate Party Greece affair
Δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή στο piratiko.org
Επέστρεψα πρόσφατα στην Αθήνα, ήμουν επαρχία για δουλειά, οπότε θα φροντίσω να έρθω να σας γνωρίσω κι από κοντά, το σκεφτόμουν καιρό τώρα...chprokop έγραψε:Χρηστο, αν μενεις Αθηνα εκμεταλλευσου την εδρα (ανοιγει Παρ στις 6 μμ συνηθως) και γνωρισε και τους υπολοιπους απο κοντα.
Συμφωνω με αυτα που λες και υποστηριξε τα και στην εδρα... Δημοκρατια θελουμε, οχι τρολοκρατια..
Αν θελουμε παραδειγματα, ας κοιταξουμε τον Γκριλο...
James έγραψε:Χρήστο καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος ως προς τις προθέσεις του κόμματος, πως ακριβώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για τις μη-αυθεντικότητα του, ειδικά μη γνωρίζοντας προσωπικά τα μέλη που εμπλέκονται;pav έγραψε:Έχεις δίκιο.
Έχω σκοπό να συμμετέχω περισσότερο τώρα που το επιτρέπει ο χρόνος μου και οι καταστάσεις... Πιστεύω στην προσπάθεια των Πειρατών και θα την στηρίξω όσο μπορώ.
-
baskin
Σκέψου πως το πρώην μέλος της Δ.Ε. και διεγραμμένο μέλος του κόμματος, έχει στην κατοχή τα email των μελών και μάλιστα κάνει και αποστολές...koulaxizis έγραψε:Χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος ως προς τις προθέσεις του κόμματος, πως ακριβώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για τις μη-αυθεντικότητα του, ειδικά μη γνωρίζοντας προσωπικά τα μέλη που εμπλέκονται;
-
SilindeElendil
koulaxizis έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος ως προς τις προθέσεις του κόμματος, πως ακριβώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για τις μη-αυθεντικότητα του, ειδικά μη γνωρίζοντας προσωπικά τα μέλη που εμπλέκονται;
Κοιτα αν διαβασεις προσεκτικα τον διαλογο που αναπτυσεται θα παρατηρησεις οτι αυτα που γραφουν ειναι παραλογα περα για περα.Γιατι τοσα πολλα μελη να θελουν να καταστρεψουν το κομμα στο οποιο συμμετεχουν;Δεν εχει νοημα η κουβεντα που γινεται στο δηθεν αποκαλυπτικο κομματι που βγηκε.
Π.χ.
1<anestis_sam> η μη κάθοδος είναι σχεδόν βέβαιη
<baskin> ότι θα τα πάρει γρήγορα
2<petrogazz> πρέπει πάση θυσία να κατεβούμε με το μεγαλύτερο δυνατό κόστος
<anestis_sam> εκτός και αν κάτι πάει εντελώς στραβά
<baskin> ο crisal δεν έλεγε ότι έχει γνωστό σε αυτόν που δίνει το χαρτί;
<anestis_sam> όπως πχ να μην καταλάβει ο κόσμος ότι θα χρωστάμε
3<baskin> να μας δώσουν την λάθος διάσταση
3<baskin> θα πάει πιο ακριβά η εκτύπωση
1Η καθοδος ηταν σιγουρη οχι η μη καθοδος
2Καναμε αγωνα για να κατεβουμε με το μικροτερο δυνατο κοστος
3Για αυτο το κομματι βγαλαμε και δελτιο τυπου διαμαρτυρομενοι για το χαρτι που πηραμε και τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε.
Σε τελικη αναλυση καποιος τρολλαρει και δυστυχως βρισκει προσφορο εδαφος ακομα και σε μελη.
Υ.Γ.Τα μελη που αντιστοιχουν τα παραπανω alias ειναι γνωστα τουλαχιστον σε μενα σε προσωπικο επιπεδο και θεωρω την εμπλοκη που επιχειρειτε εις βαρος τους κακοβουλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilindeElendil την 01 Μαρ 2013, 18:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
James
- Επικοινωνία:
Χρήστο όσα αναφέρονται στο κατασκευασμένο log irc είναι μυθοπλασίες.Χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος ως προς τις προθέσεις του κόμματος, πως ακριβώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για τις μη-αυθεντικότητα του, ειδικά μη γνωρίζοντας προσωπικά τα μέλη που εμπλέκονται;
Γιά το ποιός είναι ο καθενας μπορεί εύκολα να ανακαλυφθεί από τις αναρτήσεις του στο φόρουμ, προσωπικά ουδέποτε έκρυψα τίποτα και οτι εχω πει, είναι δημόσιο.
Μπορείς επίσης να ανατρέξεις στις παρουσιάσεις των υποψηφίων ιούνιος μάιοςγια να δεις και πληροφορίες.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
[email protected]
[email protected]