Λοιπόν παιδιά σκεπτώμενος τόσο καιρο και βλέπωντας τα όσα γίνονται εντός του κόμματος , δεν μποπώ να ακολουθήσω άλλο . με ένα συνεχές υβρεολόγιο επί του φόρουμ , με συνεχείς κόντρες επί των θεμάτων το ένα είναι έτσι το άλλο γιουβέτσι , δεν υπάρχει περίπτωσει να μπεί κάποιος σωστός και να μας πάερει σοβαρά . βλέπετε παρόμοια σε άλλα κόμματα ; βλέπετε να δίνωνται admin σε ανθρώπους που δεν είναι καν μέλη ; τελευταίο αυτό στο φατσοβιβλίο. παιδιά επιδη με στεναχωρεί κατι που ξεκήνησε με όνειρα και όραμα να αργοπαιθένει απο χαζομάρα.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω . Και επιδή κάπιοι θα βιαστούν για κάποια πράγματα ενημερώνω οτι δεν θα βάλω ετήσια συνδρομή ενω αντιθέτως θα επί 20αμήνου θα καταθέτω αυτα που πρέπει για τον τυπογράφο
χάρηκα πολυ για την καλή παρεα που είχαμε όσο την είχαμε
παρακαλώ να με διαγράψετε απο ότι αφορά εμένα με το κόμμα
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
-
- Επικοινωνία:
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Θόδωρα, κάτι έχεις μπερδέψει. Έμπα ένα βράδυ mumble, μιας και είσαι ακουστικός τύπος, να σε αναλάβει ο Σίμος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
οχι στρατο . τελείωσε. το κόμμα είναι στάσιμο σε ζωτίκα για την χώρα θέματα
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Ρε Θοδωρα , πας ερχεσαι , θελει υπομονη .
Ο μονος πραγματικα ελευθερος και δημοκρατικος χωρος ειναι εδω .
Ολα τα αλλα ειναι μουφες .
Τιποτα δεν ειναι οτι φαινεται .
Παλι εδω θα γυρισεις .
Μονο εδω φυσαει καθαρος αερας .
Ο μονος πραγματικα ελευθερος και δημοκρατικος χωρος ειναι εδω .
Τιποτα δεν ειναι οτι φαινεται .
Παλι εδω θα γυρισεις .
Μονο εδω φυσαει καθαρος αερας .
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Νομίζω δεν έχεις ενημερωθεί σωστά Θεόδωρε,πολλά πράγματα δουλεύονται από ομάδες και επιτροπές ή μέσα από συνεργασίες μελών/εθελοντών.Γίνεται μεγάλη και σοβαρή δουλειά.
Ήμουν και είμαι από αυτούς που θέλουν δράση έξω στην κοινωνία και εγώ,αλλά πρέπει να έχουμε και μία ιδεολογική και σταθερή βάση να παρουσιάσουμε μαζί με την όποια δράση.Τα ατυχή τελευταία γεγονότα θα μας κάνουν πιο δυνατούς,θα το διαπιστώσεις και θα εκπλαγείς.
Ήμουν και είμαι από αυτούς που θέλουν δράση έξω στην κοινωνία και εγώ,αλλά πρέπει να έχουμε και μία ιδεολογική και σταθερή βάση να παρουσιάσουμε μαζί με την όποια δράση.Τα ατυχή τελευταία γεγονότα θα μας κάνουν πιο δυνατούς,θα το διαπιστώσεις και θα εκπλαγείς.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-
Θόδωρα, δυστυχώς ή, ευτυχώς, τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης δεν τα ορίζει το κάθε άτομο προσωπικά αλλά (συχνά) αυτός με τον οποίο αντιπαρατίθεται!!
......
Όμως, πειρατικά, επιτρέπεις σε όσους σε ενοχλούν με την συμπεριφορά τους (που σε τελική ανάλυση (ίσως) να έχουν δίκιο;), να σε βγάζουν έξω από την διαδικασία;
......
Όμως, πειρατικά, επιτρέπεις σε όσους σε ενοχλούν με την συμπεριφορά τους (που σε τελική ανάλυση (ίσως) να έχουν δίκιο;), να σε βγάζουν έξω από την διαδικασία;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
gounara έγραψε:Ο μονος πραγματικα ελευθερος και δημοκρατικος χωρος ειναι εδω .
.
Ελεύθερος και δημοκρατικός χώρος, που αν δεν πληρώσεις όμως για να γίνεις μέλος, δεν έχεις δικαίωμα ψήφου!!!!!
Φάτε ρε έναν ελεύθερο και δημοκρατικό χώρο!
Την Prepaid Δημοκρατία , να την πάρεις και να την φάς εσύ και οι όμοιοί σου!
Εμείς τέτοιες "δημοκρατίες" δεν τις μασάμε!
-
εγραψες στην αρχη "σεμνα" τωρα ξεσαλωνεις μαζεψου.
bucaneros A έγραψε:εγραψες στην αρχη "σεμνα" τωρα ξεσαλωνεις μαζεψου.
Εσείς να μαζευτείτε! Να πάρετε την prepaid democracy σας και να πάτε σε άλλη χώρα, εδώ είναι Ελλάδα!
Άκου "πληρώστε για να έχετε δικαίωμα να ψηφίζετε!" Γιατί να σε πληρώσω εγώ ρε εξυπνάκια; Να με πληρώσεις εσύ!
Έχει και άλλους έξυπνους σαν και σένα η μάνα σου;
-
- Επικοινωνία:
Χο, χο, χο πάνω σου θα μάθουνε σκοποβολή οι καινούριοι mods. Να δω τι θα κάνεις τώρα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες