Υπήρξε αυτή η συζήτηση/ψηφοφορία,μήπως να την ξαναβάλουμε ή να την εφαρμόσουμε ?
viewtopic.php?f=163&t=2983
ομάδα ΙΤ μπορεί να γίνει ? τι προτείνετε ?
Θέλουμε αξιολόγηση των post στο forum ?
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Θέλουμε αξιολόγηση των post στο forum ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Θέλουμε αξιολόγηση των post στο forum ?
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αξιοπρεπές mod για το phpbb. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
και εγω με λιγο ψαξιμο (και εχοντας ξανακανει την ιδια αναζητηση στο παρελθον) δεν βρηκα κατι αξιολογο
εχει κατι κουμπια "like" να βαλεις, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν..
εχει κατι κουμπια "like" να βαλεις, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν..
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
η δε βαζει ερωτηματα , προς αξιολογηση
ο αλλος τα ποστ προς αξιολογηση
γιατι ?
γιατι ?
Χρειάζεται αξιολόγηση από όλα τα μέλη, για να βοηθήσει αυτούς που θέλουν να φιλτράρουν μηνυματα.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η αξιολόγηση να συνδεθεί με διαγραφή μηνυμάτων.
Και επίσης αυτός που θέλει να φιλτράρει με βάση την αξιολόγηση των άλλων, να μπορεί να αποκλύει (προσωπικά πάντα) κάποιους αξιολογητές.
Δηλαδή πρακτικά να συνδεθεί η αξιολόγηση των μηνυμάτων με φιλτράρισμα μηνυμάτων μόνο. Και με αξιολογητές που θα επιλέγει ο καθένας απο τους προσωπικούς φίλους ή εχθρούς που έχει (ή και όλους αν θέλει)
Γιατί είμαστε λίγοι, και γιαυτό λειτουργεί το φόρουμ. Αν κάποτε γίνουμε πολλοί θα γίνει χαμός.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η αξιολόγηση να συνδεθεί με διαγραφή μηνυμάτων.
Και επίσης αυτός που θέλει να φιλτράρει με βάση την αξιολόγηση των άλλων, να μπορεί να αποκλύει (προσωπικά πάντα) κάποιους αξιολογητές.
Δηλαδή πρακτικά να συνδεθεί η αξιολόγηση των μηνυμάτων με φιλτράρισμα μηνυμάτων μόνο. Και με αξιολογητές που θα επιλέγει ο καθένας απο τους προσωπικούς φίλους ή εχθρούς που έχει (ή και όλους αν θέλει)
bucaneros A έγραψε:η δε βαζει ερωτηματα , προς αξιολογηση
γιατι ?
Γιατί είμαστε λίγοι, και γιαυτό λειτουργεί το φόρουμ. Αν κάποτε γίνουμε πολλοί θα γίνει χαμός.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
-
Αυτή συζήτηση είναι άκυρη, όσο δεν υπάρχει τεχνική λύση για το phpBB. Αν πάμε σε άλλο software για forum (ή κάτι άλλο) θα έχει νόημα να συζητηθεί. Απλά φλυαρείτε εδώ γιατί άμεση αντικατάσταση του phpBB δεν είναι προγραμματισμένη.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Αυτή συζήτηση είναι άκυρη, όσο δεν υπάρχει τεχνική λύση για το phpBB. Αν πάμε σε άλλο software για forum (ή κάτι άλλο) θα έχει νόημα να συζητηθεί. Απλά φλυαρείτε εδώ γιατί άμεση αντικατάσταση του phpBB δεν είναι προγραμματισμένη.
Κοίτα, αυτό μπορεί να γίνει , αλλά αν σου στείλει κάποιος το Patch του Phpbb, θα έχεις πάλι την δικαιολογία ότι δεν είναι επίσημο από το σιτε του phpbb.
-
- Επικοινωνία:
bucaneros A έγραψε:η δε βαζει ερωτηματα , προς αξιολογηση
γιατι ?
Η αξιολόγηση των post είναι ένας τρόπος moderation πολύ πιο δημοκρατικός από το "αφεντικό" διαχειριστή. Με την μέθοδο /. moderator είναι όλοι. Διάβασε πως δουλεύει, είναι καλό κόλπο.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
zio_donnie έγραψε: Με την μέθοδο /. moderator είναι όλοι. Διάβασε πως δουλεύει, είναι καλό κόλπο.
Καλό κόλπο, αλλά αυτό το "υποχρεωτικά όλοι" δεν μου αρέσει.
Θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε όλους, για το ποιούς (προσωπικά πάντα) θεωρώ αξιόπιστους αξιολογητές και θέλω να λαμβάνεται υπόψιν η αξιολόγησή τους, στο προσωπικό φιλτράρισμα που θα κάνω στα μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
-
- Επικοινωνία:
enros έγραψε:zio_donnie έγραψε: Με την μέθοδο /. moderator είναι όλοι. Διάβασε πως δουλεύει, είναι καλό κόλπο.
Καλό κόλπο, αλλά αυτό το "υποχρεωτικά όλοι" δεν μου αρέσει, θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε όλους, για το ποιούς προσωπικά θεωρώ αξιόπιστους αξιολογητές.
Κρίμα. Εμένα πάλι μου αρέσει να ψηφίζουν όλοι. Τι έπαθες εγκεφαλικό και δεν θες την πιο άμεση δημοκρατία που υπάρχει; Μια μύτη μια ψήφος.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες