νέοι χρήστες στο φόρουμ έχουν καιρό να φανούνε.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 30 Σεπ 2012, 08:09

ο τελευταίος είναι o siseTyday, γεννηθής 09 Σεπ 2012
συνομήλικός μου δηλαδή!

που είναι η νεολαία στο φόρουμ;
μήπως γερνάμε επικίνδυνα;

Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα διαφήμιστή τύπου τζήμερος. Αλλιώς οι κρυφο-χρυσαυγίτες που υπέγραψαν το τρέχον καταστατικό και έχουν τώρα εξαφανιστεί-κοιμηθεί, θα ξυπνήσουν με εντεταλμένη υπηρεσία να έρθουν στο συνέδριο και να διατηρήσουν τον συντηρητισμό τους και τον παραδοσιακό κοινοβουλευτικό χαρακτήρα του κόμματος.Αν αυτό συμβεί, όχι πως μας πειράζει βέβαια, καλύτερα κιόλας! Θα πάμε να φτιάξουμε ένα νέο κόμμα χωρίς το οικονομικό χρέος. (ή μάλλον καλύτερα γραφείο για να μην ξεχνάμε τον γραφειοκρατικό ρόλο που παίζουμε για την εδραίωση της άμεσης δημοκρατίας, ο όρος κόμμα είναι εντελώς ξεπερασμένος )

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: νέοι χρήστες στο φόρουμ έχουν καιρό να φανούνε.

Δημοσίευσηαπό James » 30 Σεπ 2012, 12:14

Χρειάζεται να μας αφήσεις ήσυχους, γιατί όποτε σου τελειώνουν τα χάπια, μας τα κάνεις basketballs, ευτυχώς που ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι φάρμακοποιοί!!!
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 30 Σεπ 2012, 12:24

Ρωτάει ο Λύκος που είναι τα πρόβατα???

Μπράβο εξέλιξη...

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 30 Σεπ 2012, 20:06

Έλα τώρα που θα μου πείς ότι φταίω εγώ! Η καταστροφή του κόμματος είσαστε εσείς οι επώνυμοι!

Απο τότε που απαγορέψατε την πρόσβαση των ανωνύμων σχεδόν παντού (εκτός από εδώ που γράφω τώρα και σε άλλα δυο τρία σημεία), σας γράψανε οι περισσότεροι εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και καλά σας κάνανε!

Ανοίξτε ολόκληρο το φόρουμ, ελευθερώστε τις ψηφιακές πλατφόρμες και δώστε τα στο λαό, damnit! Να μπει ο κόσμος να γίνει βαβούρα, να αρχίσει κάτι να κινήται....Φτάνει πια η επωνυμοκρατία! Κρατήστε την επωνυμία σας για το δικαίωμα ψήφου, όσο η ανώνυμη ψήφος δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα τεχνικά. Το δικαίωμα λόγου όμως πρέπει να ισχύει παντού σε όλες τις πλατφόρμες και όλοι πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα. Η λογοκρισία που ασκούν οι ψωνισμένοι επωνύμοι είναι η αιτία της ερήμωσης αυτού του ιστοτόπου.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 30 Σεπ 2012, 20:34

για να γίνει ένα site viral και social networking potential χρειάζεται ποιότητα, διαφήμιση και δικαίωμα στην ανωνυμία.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και random, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 30 Σεπ 2012, 20:37

random έγραψε:Έλα τώρα που θα μου πείς ότι φταίω εγώ! Η καταστροφή του κόμματος είσαστε εσείς οι επώνυμοι!

Απο τότε που απαγορέψατε την πρόσβαση των ανωνύμων σχεδόν παντού (εκτός από εδώ που γράφω τώρα και σε άλλα δυο τρία σημεία), σας γράψανε οι περισσότεροι εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και καλά σας κάνανε!

Ανοίξτε ολόκληρο το φόρουμ, ελευθερώστε τις ψηφιακές πλατφόρμες και δώστε τα στο λαό, damnit! Να μπει ο κόσμος να γίνει βαβούρα, να αρχίσει κάτι να κινήται....Φτάνει πια η επωνυμοκρατία! Κρατήστε την επωνυμία σας για το δικαίωμα ψήφου, όσο η ανώνυμη ψήφος δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα τεχνικά. Το δικαίωμα λόγου όμως πρέπει να ισχύει παντού σε όλες τις πλατφόρμες και όλοι πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα. Η λογοκρισία που ασκούν οι ψωνισμένοι επωνύμοι είναι η αιτία της ερήμωσης αυτού του ιστοτόπου.

Εντάξει μη τρελενεσαι πολιτικό φόρουμ είναι 8-)
Ασε που αφού έχουμε εσένα τι να τα κάνουμε τα νέα μελη :lol:

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 30 Σεπ 2012, 20:42

Rainmaker έγραψε:Ασε που αφού έχουμε εσένα τι να τα κάνουμε τα νέα μελη :lol:

μην το γελάς καθόλου, αυτό κάνουν το facebook και το twitter και επικρατήσανε.
ξέρεις πόσα fake αccounts έχουν;
βαβούρα να γίνεται!

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 30 Σεπ 2012, 21:11

random έγραψε:μην το γελάς καθόλου, αυτό κάνουν το facebook και το twitter και επικρατήσανε.
ξέρεις πόσα fake αccounts έχουν;
βαβούρα να γίνεται!

κάτι θα ξέρεις, για να το λές.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 02 Οκτ 2012, 09:05

η αλήθεια είναι ότι με random τυπους εγω δεν ασχολούμαι. όταν όμως με τις μαμακιες σας (random τυποι) Με σκάτε ε δεν μπορω πρέπει να το γράψω.

δεν πας για κανα ψαρεμα φιλε??? :?:
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες