Υποκρισία και λογοκρισία
Μπράβο? στο κ. Κούβελο γιά τον αποκλεισμό της αθλήτριας από την ολυμπιακή ομάδα, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων της ?
Η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου που πήγε? χάθηκε ? στα ολυμπιακά ιδεώδη? τα οποία συντηρούνται και χρηματοδοτούνται από εμπορικούς χορηγούς?
Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις είναι ενάντια στη Χρυσή Αυγή και το Φασισμό, παράλληλα όμως αντίθετες και στη λογοκρισία και το φίμωμα της έκφρασης όποια και αν είναι αυτή.
Λυπάμαι πλέον που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ δεν έχει καμμία σχέση η Ελλάδα του σήμερα με τον όρο ΕΛΛΗΝΑΣ, τους αφήσαμε να μας κάνουν αγύρτες, ως πότε θα ανεχόμαστε τα ψέματα, την υποκρισία και την ανικανότητα τους?
Βούλα Παπαχρήστου
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Βούλα Παπαχρήστου
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
Re: Βούλα Παπαχρήστου
Έλα εντάξει μην το παρατραβάς και εσύ. Βλακεία κάνανε που την κόψανε την κοπέλα, αλλά μην πας και εσύ στο άλλο άκρο.
Τι σχέση έχουν η Ελλάδα και τα ελληνικά ιδεώδη με το συγκεκριμένο περιστατικό της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά και τι σχέση έχουν και με τα καραγκιοζάκια της ολυμπιακής επιτροπής; Καμιά, ούτε με την μεν ούτε με τους δε.
Τι σχέση έχουν η Ελλάδα και τα ελληνικά ιδεώδη με το συγκεκριμένο περιστατικό της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά και τι σχέση έχουν και με τα καραγκιοζάκια της ολυμπιακής επιτροπής; Καμιά, ούτε με την μεν ούτε με τους δε.
manos_ said:" Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε, θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους."
Δεν ήξερα το θέμα. Αν θέλει κανείς να δει περισσότερα, βρήκα αυτό στο οποίο λέει πως η αθλήτρια κάνει κατ' επανάληψη ρατσιστικά σχόλια στο λογαριασμό της στο twitter. Εκ πρώτης όψεως νομίζω πως θα έπρεπε να την αφήσουν να αγωνιστεί, μετά από τη συγνώμη της.
Θέλω όμως να ρωτήσω: Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους "Ολυμπιακούς αγώνες", είναι αντιπρόσωποι της χώρας; (Ερώτηση παγίδα
)
Θέλω όμως να ρωτήσω: Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους "Ολυμπιακούς αγώνες", είναι αντιπρόσωποι της χώρας; (Ερώτηση παγίδα

Αυτό καταντάει λάσπη για την κοπέλα. Την βρισιά με τον τούρκο δεν την έγραψε αυτή, ήταν ο τίτλος του βίντεο.
manos_ said:" Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε, θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους."
-
- Επικοινωνία:
Γράφω και εδώ ότι δε με απασχολεί το τι πιστεύει αλλά να μπορεί να το εκφράζει ελεύθερη και αν κάποιοι πιστεύουν ότι τους ενοχλεί ας κάνουν μύνηση,
μήπως από πολιτική άποψη πρέπει να δούμε γιατί αυτή και άλλοι 450000 ψήφισαν χρυσή αυγή?
Μήπως εμείς οι <<δημοκράτες>> δε κάνουμε κάτι σωστό? μήπως να δείξουμε στο κόσμο κάποιο εναλλακτικό σχήμα όπως οι Πειρατές?
@prento έχει μεγάλη σημασία με την Ελλάδα και τα ιδεώδη. Ο κούβελος δε ξέχασε να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ? αλλά παραμένει πρόεδρος της ΕΟΕ, γιατί ? λόγω ικανοτήτων ή μήπως λόγω πολιτικών διασυνδέσεων?
Καθημερινά οι κυβερνώντες δε μας δίνουν και ένα χαστούκι με την ανικανότητα τους σε όλα τα θέματα που χειρίζονται?
Καλά στις αρχές μας δεν είναι η ελευθερία της έκφρασης ?
μήπως από πολιτική άποψη πρέπει να δούμε γιατί αυτή και άλλοι 450000 ψήφισαν χρυσή αυγή?
Μήπως εμείς οι <<δημοκράτες>> δε κάνουμε κάτι σωστό? μήπως να δείξουμε στο κόσμο κάποιο εναλλακτικό σχήμα όπως οι Πειρατές?
@prento έχει μεγάλη σημασία με την Ελλάδα και τα ιδεώδη. Ο κούβελος δε ξέχασε να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ? αλλά παραμένει πρόεδρος της ΕΟΕ, γιατί ? λόγω ικανοτήτων ή μήπως λόγω πολιτικών διασυνδέσεων?
Καθημερινά οι κυβερνώντες δε μας δίνουν και ένα χαστούκι με την ανικανότητα τους σε όλα τα θέματα που χειρίζονται?
Καλά στις αρχές μας δεν είναι η ελευθερία της έκφρασης ?
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
Dimitris Zappas έγραψε:Καλά στις αρχές μας δεν είναι η ελευθερία της έκφρασης ?
Ελευθερία έκφρασης ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να προσβάλω όποιον θέλω , όπως το θέλω. Το σχόλιο της αθλήτριας πάντως ήταν οριακά προσβλητικό, και δεν θα έπρεπε να κάνει η ολυμπιακή επιτροπή την τρίχα τριχιά. Και φυσικά αν έκανε προσβλητικά σχόλια στο tweet, να της καταργήσουν τον λογαριασμό εκεί. Τι σχέση έχει το τι λέει, με το τι αθλήτρια είναι; Αυτό το παραμύθι ότι επειδή ένας τρέχει τα 100 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι και πρεσβευτής του πνεύματος της κάθε χώρας, ας τελειώνει επιτέλους.
Τα Ελληνικά ιδεώδη και η Ελλάδα δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με την σημερινη χούντα του δντ, ούτε με το εμπορευματοποιημένο μόρφωμα που αυτο-ονομάζεται "ολυμπιακοί αγώνες".
-
@prento:
Οι "οραματισμοί" σου σεβαστοί αλλά..... όχι αποδεκτοί (Από μέρους μου). Κάπως έτσι σκέφτονται και κάποιοι Έλληνες βουλευτές!
Τα φασισταριά, ακόμα και αν έχουν "αξιοπρεπείς" αθλητικές επιδόσεις, δεν τυγχάνουν της αποδοχής των πολιτισμένων πολιτών!!!!!
......... Καλύτερα να μασάει (η συγκεκριμένη κοπέλα) παρά να μιλάει!!!!!
Από πότε ρε Βλάμη, η βρισιά προς τον αλλοεθνή, κατά τα "γούστα" σου "Τούρκος",
Η "κυρία" έχει συνεχή ρατσιστική συμπεριφορά. Επομένως αναζήτησε τα σχόλιά της περί ........ (τους γειτόνους μου, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ)
Η γελοιότητα δε; Η εξής:
Οριακά προσβλητικό;;;;;
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να πει βρε "χλιμίντζουρα"; (Δικό σου τι σχόλιο, δική σου και η κριτική)
Οι μεθοδεύσεις σου τύπου "ίξεις, αφίξεις" με αφήνουν αδιάφορο.
Δεν πρόκειται να πείσεις εμένα προσωπικά. "Καλικάντζαρος" ήσουν, "καλικάντζαρος" παραμένεις.
Οι "οραματισμοί" σου σεβαστοί αλλά..... όχι αποδεκτοί (Από μέρους μου). Κάπως έτσι σκέφτονται και κάποιοι Έλληνες βουλευτές!
Τα φασισταριά, ακόμα και αν έχουν "αξιοπρεπείς" αθλητικές επιδόσεις, δεν τυγχάνουν της αποδοχής των πολιτισμένων πολιτών!!!!!
......... Καλύτερα να μασάει (η συγκεκριμένη κοπέλα) παρά να μιλάει!!!!!
Από πότε ρε Βλάμη, η βρισιά προς τον αλλοεθνή, κατά τα "γούστα" σου "Τούρκος",
ή όπως αλλιώς θέλεις (το φασιστικό υβρεολόγιο είναι πλούσιο), είναι αποδεκτή; Μην μένεις στο τελευταίο συμβάν.Την βρισιά με τον τούρκο δεν την έγραψε αυτή, ήταν ο τίτλος του βίντεο
Η "κυρία" έχει συνεχή ρατσιστική συμπεριφορά. Επομένως αναζήτησε τα σχόλιά της περί ........ (τους γειτόνους μου, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ)
Η γελοιότητα δε; Η εξής:
Το σχόλιο της αθλήτριας πάντως ήταν οριακά προσβλητικό
Οριακά προσβλητικό;;;;;
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να πει βρε "χλιμίντζουρα"; (Δικό σου τι σχόλιο, δική σου και η κριτική)
Οι μεθοδεύσεις σου τύπου "ίξεις, αφίξεις" με αφήνουν αδιάφορο.
Δεν πρόκειται να πείσεις εμένα προσωπικά. "Καλικάντζαρος" ήσουν, "καλικάντζαρος" παραμένεις.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis έγραψε:Η γελοιότητα δε; Η εξής:Το σχόλιο της αθλήτριας πάντως ήταν οριακά προσβλητικό
Οριακά προσβλητικό;;;;;
δεν μιλάω για την βρισιά στον τούρκο, αφού αυτή δεν την είπε, είναι λάσπη των μμε.
μιλαω για το ανέκδοτο με το κουνούπι.
Δηλαδή αν έλεγε ένα ανέκδοτο του τύπου:
"Με τόσους γάλλους που έχουμε στην ελλάδα, το γαλλικό κουνούπι θα τρώει σπιτικό φαγητό" θα την κατηγορούσε κανείς για ρατσισμό;
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, και όποιος έχει το κουνούπι κουνουπιάζεται.
Αυτό θα πει οριακά προσβλητικό, είναι πως θα το πάρει κανείς.
-
- Επικοινωνία:
Βασίλη μήπως χάνουμε την ουσία ?
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
-
δεν μιλάω για την βρισιά στον τούρκο......
Δηλαδή....... όταν αναρτά βίντεο, η συγκεκριμένη, όπου υπάρχει η φράση: "Θα τον γα$%^ω τον κωλότουρκο"
και η "κυρία", "χαριεντίζεται" χρησιμοποιώντας την, αυτό είναι "ως μη γενόμενη" πράξη;
Δεν υιοθετεί, ευνοϊκά, τα συγκεκριμένα σχόλια;
Αν τα αποκηρύξει, θέλω να το ακούσω/διαβάσω.
Δεν μιλάω για τις φτηνές δικαιολογίες.
Περιμένω αποκήρυξη του "ιδεώδους" συνολικά.
Τολμάει; (όχι μόνο σήμερα που έχει την "πρεμούρα". Το περιμένω και........ σε 6 μήνες)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες