Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
pav

Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ

Δημοσίευσηαπό pav » 27 Ιουν 2012, 12:48

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει ολοκληρωθεί μία πρώτη προσπάθεια καταγραφής και συνοπτικής περιγραφής των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από μέλη του ΠΕΙΡ, στο πλαίσιο της ενεργής συμμετοχής στα θέματα του κόμματος.

Η σελίδα βρίσκεται στο "Wiki" μας, εδώ: http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... E%B5%CF%82

Ερωτήσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις ευπρόσδεκτες.

agelos

Re: Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ

Δημοσίευσηαπό agelos » 30 Ιουν 2012, 09:58

δεν ξερω πως μπορω να εγραφτω στο wiki δοκιμασα με τα τοιχεια που εχω εδω αλλα τζιφος...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 30 Ιουν 2012, 15:39

Είσαι ήδη γραμμένος (εκτός κι αν έγινε κάποιο λάθος).
Χρησιμοποίησε τα ίδια στοιχεία που βάζεις για είσοδο εδώ, στο φόρουμ.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 01 Ιούλ 2012, 11:50

δωστε link για κουμπασο , λαγουδερα ,pad , liguid ,wiki ,και τις αλλες πλατφορμες που χρησιμοποιουμε να τις δοκιμασουμε και να εγγραφουμε (forum,mailinglist,παπαγαλακι,mumple ειμαι οκ)
ΥΓ ισως ξεχνω καποιο,προσθεστε το
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 01 Ιούλ 2012, 11:57

-mesitiko- έγραψε:δωστε link για κουμπασο , λαγουδερα ,pad , liguid ,wiki ,και τις αλλες πλατφορμες που χρησιμοποιουμε να τις δοκιμασουμε και να εγγραφουμε (forum,mailinglist,παπαγαλακι,mumple ειμαι οκ)
ΥΓ ισως ξεχνω καποιο,προσθεστε το

Το link με όλες τις πλατφόρμες είναι στην πρώτη δημοσίευση...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 01 Ιούλ 2012, 15:19

Πράγματι αλλά ορίστε:
* Κουμπάσο
* LiquidFeedback
* Wiki
* Pad δεν έχουμε κάποιο δικό μας οπότε χρησιμοποιούμε διάφορα. Δες την σελίδα με τις πλατφόρμες.

Για να βελτιωνόμαστε, είδες την σελίδα που λέει η πρώτη δημοσίευση αλλά δεν μπόρεσες να βρεις τα link που ζητάς; Να κάνουμε τους συνδέσμους πιο εμφανείς;

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 01 Ιούλ 2012, 18:55

Τα μέλη που συμμετέχουν στο Κουμπάσο πληθαίνουν καθημερινά, όπως και τα θέματα που συζητούνται, υπάρχουν ωστόσο αρκετοί που δεν συμμετέχουν ακόμη, κάποιοι που συμμετέχουν σχετικά λίγο και κάποιοι που "λάμπουν" διά της απουσίας τους.

Παρακαλώ αναφέρετε τους λόγους που σας αποτρέπουν από το να συμμετάσχετε, κατά προτίμηση εδώ αλλά αν θέλετε και με προσωπικό μήνυμα.

• Θέλετε να εξηγήσουμε κάτι; Παρακαλώ ξεκινήστε από εδώ και μετά κάντε τις ερωτήσεις σας, όσο πιο συγκεκριμένες γίνεται.
  • Δεν σας βολεύει; Τι λείπει; Δυσκολεύεστε να το παρακολουθήσετε;
  • Πιστεύετε πως είναι λάθος σύστημα/τρόπος του οποίου η χρήση έχει επιβληθεί από κάποιους;

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 01 Ιούλ 2012, 19:29

αν και διαβασα το wiki παρολα αυτα δεν καταλαβα πως δουλευουν αυτα τα καινουργια η τι αλλο περισσοτερο προσφερουν απο το φορουμ! Αλλα οπως ειπαμε, ειμαι 200 χρονων γερος.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 01 Ιούλ 2012, 20:46

piratpartisten έγραψε:αν και διαβασα το wiki παρολα αυτα δεν καταλαβα πως δουλευουν αυτα τα καινουργια η τι αλλο περισσοτερο προσφερουν απο το φορουμ! Αλλα οπως ειπαμε, ειμαι 200 χρονων γερος.

Ένα παράδειγμα. Όπως σημείωνες κάποτε τις εργασίες που έχεις να κάνεις σε πάπυρο :D , έτσι τώρα μπορείς να τις μαζέψεις όλες μαζί στο Κουμπάσο και να έχουν όλοι μια εικόνα και να βοηθήσουν. Αυτό που ζητάς, μάλιστα, έχει ήδη σημειωθεί σε αυτή την λίστα αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 01 Ιούλ 2012, 20:56

piratpartisten έγραψε:αν και διαβασα το wiki παρολα αυτα δεν καταλαβα πως δουλευουν αυτα τα καινουργια η τι αλλο περισσοτερο προσφερουν απο το φορουμ! Αλλα οπως ειπαμε, ειμαι 200 χρονων γερος.

Να προσθέσω ότι αυτό που κάνει το forum το λέει το όνομα του. Είναι χώρος συζήτησης. ΤΕΡΜΑ.

Το Κουμπάσο είναι χώρος διαχείρισης έργων και οργάνωσης ομάδων. Είναι λογικό να υπάρχει και εκεί χώρος συζήτησης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Δεν ξέρω αν ρωτάς και για το liquid.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες