HelpMeVote.gr

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
valkon_gr
Επικοινωνία:

HelpMeVote.gr

Δημοσίευσηαπό valkon_gr » 27 Απρ 2012, 18:22

Γεια σας παιδιά! Ανακάλυψα ένα σάιτ, που λογικά κάποιοι από εσάς θα το ξέρετε, είναι το helpmevote.gr. Είναι μια ιστοσελίδα η οποία σου κάνει 30 ερωτήσεις και εσύ πρέπει να τις απαντήσεις όλες! Οι επιλογές που έχεις σαν απαντήσεις είναι : 1) Διαφωνώ Απολύτως 2) Διαφωνώ 3)Ούτε συμφωνώ Ούτε Διαφωνώ 4)Συμφωνώ 5)Συμφωνώ απολύτως 6) Δεν απαντώ . Όταν τελειώσει το τεστ σε βάζει να επιλέξεις φύλο ηλικία σπουδές τι φηφίζεις και πόσο σίγουρος είσαι για αυτό! Το έκανα εγώ την πρώτη φορά και μου έβγαλε σαν αποτελέσματα 1) Χρυσή Αυγή 56% συμφωνία 2 ) ανεξάρτητοι έλληνες 34 % συμφωνία ....μέχρι το 14 αν θυμάμαι καλά που ήταν στο τέλος το ΠΑΣΟΚ με -60% συμφωνία! Έβαλα και άλλα άτομα να κάνουν το τεστ την ίδια ακριβώς μέρα και τους έβγαλε τα ίδια αποτελέσματα με τα δικά μου! Προβληματίστηκα και το ξανα έκανα το τεστ! Αυτήν την φορά όμως η απάντηση ήταν μία σε όλα "Διαφωνώ Απολύτως" και τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια ! Επειδή αρκετά μας έχουν κοροϊδέψει σαν λαό έφτιαξα αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=C2_opb9odnM ! Και κάτι τελευταίο, σήμερα έβγαλε άλλα αποτελέσματα! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ! Δεν αποθηκεύει τα αποτελέσματα ή κάτι τέτοιο, γιατί αν το έκανε εχτές θα μου έβγαζε τα ίδια με σήμερα αποτελέσματα ! Δεν ξέρω κατά πόσο κάνω λάθος, πάντως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα !

Ευχαριστώ
twitter.com/valkonmanolis

agelos

Re: HelpMeVote.gr

Δημοσίευσηαπό agelos » 27 Απρ 2012, 19:03

εμενα παντως με εβγαλαν κκε οποτε μαλλον ακυρο. :P
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

valkon_gr
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό valkon_gr » 27 Απρ 2012, 19:08

agelos έγραψε:εμενα παντως με εβγαλαν κκε οποτε μαλλον ακυρο. :P

ξέρεις τι ..το θέμα ειναι οτι αν το ξανακανεις το τεστ με αλλες απαντησεις θα σου βγαλει τα ίδια.....για τσεκαρε το
twitter.com/valkonmanolis

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 27 Απρ 2012, 19:30

valkon_gr έγραψε:
agelos έγραψε:εμενα παντως με εβγαλαν κκε οποτε μαλλον ακυρο. :P

ξέρεις τι ..το θέμα ειναι οτι αν το ξανακανεις το τεστ με αλλες απαντησεις θα σου βγαλει τα ίδια.....για τσεκαρε το

toso αξιοπιστο?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες